quote:Orijinalden alıntı: atat54quote:Orijinalden alıntı: metropolis23 face kapansın diyen Anket aç Kapanmalı.
quote:Orijinalden alıntı: atat54quote:Orijinalden alıntı: metropolis23 face kapansın diyen Anket aç kapı gibi twitterim var 1200 takipci o bana yeter :)))) sizin yok dimi bana ne lan :ASD:ASDsad
quote:Orijinalden alıntı: atat54quote:Orijinalden alıntı: metropolis23 face kapansın diyen Anket aç insanlarla ilişkim tamamen kesilirdi babama su getir derken bile facebooktan mesaj atıyorum
quote:Orijinalden alıntı: canhey kapı gibi twitterim var 1200 takipci o bana yeter :)))) sizin yok dimi bana ne lan :ASD:ASDsad twitterde ismin ne kardeş
quote:Orijinalden alıntı: metropolis23quote:Orijinalden alıntı: canhey kapı gibi twitterim var 1200 takipci o bana yeter :)))) sizin yok dimi bana ne lan :ASD:ASDsad twitterde ismin ne kardeşAlıntıları Göster face kullanmıyorum ki
quote:Orijinalden alıntı: bigmod insanlarla ilişkim tamamen kesilirdi babama su getir derken bile facebooktan mesaj atıyorum babadan su istenir de facebooktan istenmez be ayıp
quote:Orijinalden alıntı: Guest-CD1AF284Dface kullanmıyorum kiAlıntıları Göster konuşmak için kullanıyorum kapanırsa üzülmem aksine sevinirim çok gereksiz
quote:Orijinalden alıntı: dexlabkonuşmak için kullanıyorum kapanırsa üzülmem aksine sevinirim çok gereksizAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: dexlabkonuşmak için kullanıyorum kapanırsa üzülmem aksine sevinirim çok gereksizAlıntıları Göster İnsanlar Google Plus'a geçseler iyi olur. Facebook ne kadar dandik bir site. Üstelik sürekli Google Plus'tan özellik çalıyor.
quote:Orijinalden alıntı: House-M.Dkapansın diyenler neyin kafasını yaşıyor?Kapatılsın Msn geri dönsün