Şimdi Ara

Facebook kullanıcıların SMS ve çağrı kayıtlarını yıllarca kaydetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ayni sey benim de basima geldi pes dedim.bi de ben iphone kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu fani dünyadan daha fani sosyal medyada/internette bir tane gerçek isme hesabım, mailim, numaram, resmim vs. olmadı,

her yaptığım işe ayrı farklı sallama siktiriboktan hesap mail aldım, güvenilir mi lan bu şerefsizlere,

karda yürüyecen izini belli etmeyecen, siber zaten bulması gerektiği zaman bulur sıkıntı yokta,

uluorta, halktan, sıradan, yada bir hacker ın insiyatifine bırakmam kişisel herhangi bir verimi...
  • Sosyalleşmek hikaye fişlenme efsane...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • al gülüm ver gülüm meselesi.

• Eger messenger konusma kayitlari varsa harbiden super olur, eski konustugum bir kasar soylediklerini inkar ediyordu elde nasil olsa kanit yok ya.. Benim acimdan iyi oldu bu, bu kadar paranoyak olmayin bence cia, fbi sizin sevgilinizle olan sex mesajlarinizi ne yapsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaydetmesi benim icin cok iyi oldu.. Simdi elimde oyle kanitlar oyle deliller var ki, benim icin altindan daha kiymetli.. Tesekkurler facebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NimbleSoul

İndirip bi bakayım dedim. Facebook beni benden daha iyi tanıyor. İş sadece paylaştığım gönderilerle, mesajlarla, reklam verileriyle vs. bitse neyse ama dediğin gibi yıllarca tüm arama geçmişimizi ve smsleri toplamışlar. Üstüne tahmini konum bilgileri kısmındaki koordinatlara da baktım çoğu doğrudan oturduğum sokağı gösteriyor. Evimin adresine kadar her haltı adamlar toplamış. Hadi benim bilgilerimin onlar için değeri yoktur ama ülkeyi yönetenlerin ya da kurum yöneticilerinin tüm bu bilgilerinin toplanması büyük sıkıntı yaratabilir.

aslinda olaya bir komplo teorisi bazinda yaklasmazsak senin bilgilerinin bile cok buyuk onemi var. senin ve senin oturdugun bolgedeki tum facebook kullanan insanlarin genel yasamini, sevdigi ve sevmedigi seyleri ve hatta siyasi dusuncesini de analiz edip o kitlenin hassas noktalarini bularak bununla medya algisi olusturabilir ve bu sekilde toplanan verilerin buyuklugu goz onune alindiginda politikaya bile yon verebilir. biz surekli stand up gosterilerinde "aman be sen kimsin ki seni izleyecekler" tarzinda olayla dalga geciyoruz fakat kisilerin verilerinin toplanmasi cidden cok buyuk bir sorun. buyuk bir kitlenin tum degerlerini yani hassas noktalarini bilirsin onlara istedigin herseyi yaptirabilirsin. olayi kisisel dusunmemek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 31 Mart 2018; 17:47:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.