|
Bildirim
O kadar fakiriz ki rakamı bile okuyamadık
|
Hükumetin eli bayağı sıkışık galiba; artık bu tür cezaları daha sık göreceğiz. Allah bereket versin artık 3-5 ne kopartabilirsek yanımıza kar kalır olarak düşünüyorlar amaaa Meta da boş bir şirket değil sonuçta bir Amerikan şirketi...
|
Adamlar bu millet gibi bir kuruşunu boşa atacak insanlar değil dostum
|
Sanırım evde beyaz eşya ürünleri olarak Vestel, cep telefonunda Vestel ya da GM, bilgisayarda Casper, işletim sistemi olarak da Pardus kullanmaktasınız Son olarak Whatsapp ya da Facebook kullanmadığınızı umuyorum. |
Oyle dusunmemek lazim, sonucta bir para hic yoktan yere badem biyiklilara gidecek. Benim zoruma giderdi.
|
Adamların bu parayı vereceğini mi zannediyorsun
|
Dalga mı geçiyorsun söz konusu para 20 22 milyon dolar civarında o seviyedeki şirketler ve Devlet seviyesinde çerez parası bile değil. Ne Türkiye devletinin ne firmanın umurunda olmaz :) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Eşek gibi verecekler. Ancak kimden çıkar orasını herkes biliyor. Bu şirketler reklam alarak dönüyor. Reklamın fiyatına yüzde 1 zam verseler bu paranın 2 katı çıkar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şekerdağ için çerez parası, ama hükümet bir bahane uyudurup bulduğu paraya çöküyor, yabancı yatırımcıyı korkutabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Ekim 2022; 12:2:5 > |
Çorba kaynıyor. |