Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

ilk kalemi soonunda diktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 22 Şubat 2011; 21:38:18 >
  • Imageshack.us'a üye olmanıza gerek yok direkt linke sağ tıklarla ulaşabiliyorsunuz.
  • kale için yardım linki http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=201131558&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=100000384872416&ref=nf yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 22 Şubat 2011; 21:54:30 >

sehrimin bugünkü son hali...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Hemen anlatayım ilk önce paylaş duvarında sonra tıkla yardım et diye kendi kendinize yardım edemessiniz diyecek bir sayfada orada adres çubuğundaki urlyi kopyala koy buraya

O iş artık kalktı.

Şimdi oynayan arkadaşların olduğu bir ekran geliyor. Göndermek istediklerini seçip gönderiyorsun ve sadece gönderdiklerinin sayfasında çıkıyor, kendi profilinde görünmüyor.

Bunun çaresi ise bir tane sahte hesap oluşturup oyuna başlatın ve yardım talebinizi ona da gönderin. Sonra o hesaba girip oyun isteklerinden asıl hesabın yardım talebine "Kabul" deyin ve gelen pencerenin (Evet-Hayır seçeneklerinin olduğu pencere) linkini kopyalayıp buraya yazın. Biz tıkladığımızda yardım etmiş oluyoruz.

• güzelmiş benim şehrim  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği neden resimler gözükmüyor imageshack i kaldırdılarmı anlamadım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 23 Şubat 2011; 13:54:45 >
  • evet ya noldu ki?
  • gökdelenleri yıkıp kale alıyımmı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 23 Şubat 2011; 14:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

gökdelenleri yıkıp kale alıyımmı ????

bence gokdelenleri yıkma bi köşe ayarla o köşeye koy gokdelenlerı ticariyide ortaya koyarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Hemen anlatayım ilk önce paylaş duvarında sonra tıkla yardım et diye kendi kendinize yardım edemessiniz diyecek bir sayfada orada adres çubuğundaki urlyi kopyala koy buraya

O iş artık kalktı.

Şimdi oynayan arkadaşların olduğu bir ekran geliyor. Göndermek istediklerini seçip gönderiyorsun ve sadece gönderdiklerinin sayfasında çıkıyor, kendi profilinde görünmüyor.

Bunun çaresi ise bir tane sahte hesap oluşturup oyuna başlatın ve yardım talebinizi ona da gönderin. Sonra o hesaba girip oyun isteklerinden asıl hesabın yardım talebine "Kabul" deyin ve gelen pencerenin (Evet-Hayır seçeneklerinin olduğu pencere) linkini kopyalayıp buraya yazın. Biz tıkladığımızda yardım etmiş oluyoruz.

arkadaşım o dediğinde kalktı yardım işi artık yine eski sistem :D

• arkadaşlar ben bu oyunu 3 aya yakındır oynuyorum1 kere olsun hile denememişimdir,deneyen kişiliksizler var oyunun ruhunu ve zevkini kaçırıyolar.ben salt kendim özenle yaptım,ve lüstedeki 80 tane rakibimi solladım şuan sıralamada 8. olarak şirket değerim 275M,3 tane de gökdelen diktim yarına 290 M olur,şehrimde çeşitlilik yok.gökdelen,lüks apartman,lüks gökdelen,şatolardan oluşmaktadır,öyle yok efendim at çiftliğiidr b*k püsür ben çok sevmem,bana getirisi en mantıklısı hangisiyse onu kurarım ,yanlış mıyım ?
    bu arada bu yardım linkini nası veriyoruz buraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanius

arkadaşlar ben bu oyunu 3 aya yakındır oynuyorum1 kere olsun hile denememişimdir,deneyen kişiliksizler var oyunun ruhunu ve zevkini kaçırıyolar.ben salt kendim özenle yaptım,ve lüstedeki 80 tane rakibimi solladım şuan sıralamada 8. olarak şirket değerim 275M,3 tane de gökdelen diktim yarına 290 M olur,şehrimde çeşitlilik yok.gökdelen,lüks apartman,lüks gökdelen,şatolardan oluşmaktadır,öyle yok efendim at çiftliğiidr b*k püsür ben çok sevmem,bana getirisi en mantıklısı hangisiyse onu kurarım ,yanlış mıyım ?

sakin ol sakin biz sende hile var demedik bir aralar kendimize yardım etmeye çalışıp üstteki linki kopyalıyorduk ama artık olmuyor

kale günlük getiri :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 24 Şubat 2011; 14:17:53 >
  • quote:

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği
    kale günlük getiri :D

günde ne kadar kasıyosun?
  • 30 M civarı gelir geliyor günde. bişey dicem kalede şöyle bir şey var
    1 günlük gelir :8M
    18 saatlik gelir : 2M
    12 Saatlik gelir : 5M
    neden 18 saatlik verelimki bu durumda ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 24 Şubat 2011; 14:42:30 >
  • quote:

30 M civarı gelir geliyor günde. bişey dicem kalede şöyle bir şey var

18 saatlıkte 4 musterı artıyor ya ondan olabılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

quote:

30 M civarı gelir geliyor günde. bişey dicem kalede şöyle bir şey var

18 saatlıkte 4 musterı artıyor ya ondan olabılır...

artarsa artsın çok daha fazla fark var :D 6M hiçbir ticari yapıda bulamayız

• arkadaslar imageshack de lınk alınmıyo neden kı?dogrudan lınk var ama kopyalanmıyor -sing in--sing up yazıyor bılen varmı?resim koyacam koyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

arkadaslar imageshack de lınk alınmıyo neden kı?dogrudan lınk var ama kopyalanmıyor -sing in--sing up yazıyor bılen varmı?resim koyacam koyamıyorum

yüklediğin resmin üstüne tıkla sağda bu resmi paylaşmak için linkler yazıyor oraya bas direkt linki görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 24 Şubat 2011; 16:20:59 >
  • :) daha hızlı gelişiyodunuz öle mi ? ama eski sistemi yine yürürlülüğe koydular,linki verebiliyoruz ?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khanius

arkadaşlar ben bu oyunu 3 aya yakındır oynuyorum1 kere olsun hile denememişimdir,deneyen kişiliksizler var oyunun ruhunu ve zevkini kaçırıyolar.ben salt kendim özenle yaptım,ve lüstedeki 80 tane rakibimi solladım şuan sıralamada 8. olarak şirket değerim 275M,3 tane de gökdelen diktim yarına 290 M olur,şehrimde çeşitlilik yok.gökdelen,lüks apartman,lüks gökdelen,şatolardan oluşmaktadır,öyle yok efendim at çiftliğiidr b*k püsür ben çok sevmem,bana getirisi en mantıklısı hangisiyse onu kurarım ,yanlış mıyım ?

sakin ol sakin biz sende hile var demedik bir aralar kendimize yardım etmeye çalışıp üstteki linki kopyalıyorduk ama artık olmuyor

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.