Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Arkadaşlar oyunun linki http://www.facebook.com/apps/application.php?id=315455798286
    ARKADAŞ OLMADAN YARDIMLAŞIYORUZ!!! İNŞAATLARDA BİRBİRİMİZE YARDIM EDİYORUZ! SİZDE ARAMIZA KATILIN!!

İmzayı isteyenler kullanabilir.

Önizleme :

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_44000824/tm.htm#44858795][image]https://store.donanimhaber.com/53/9a/81/539a81744d0e60cbb25456b24a832f6a.png[/image] [color=#009933] 
    [i][b]Millionaire City Fan Club[/b][/i][/color][/link][/center]

Herkes şehrinin tam ekran boyutunda çekip resmini buraya koyabilir. ( Simage Formatında )

Üyeler:

1.Metallica!_ ( Lider )
    2.MYusufErkus ( Onur Üyesi )
    3.mrs.gold
    4.salsak
    5.AntiGoblin
    6.Furkan Yağız
    7.tugce5
    8.BERK*
    9.Rey Leon
    10.Pulstar
    11.OMéR
    12.Üstad-ı Angora
    13.mavras
    14.römercan
    15.legenmask
    16.aspersio
    17.gtr5000
    18.polemikk
    19.mivess
    20.sound_of_silence!
    21.oguzhan37
    22.ordulumusa52
    23.Kafkas-Fatih
    24.amaze1990
    25.ck1991
    26.W!NG0
    27.Dblyu12
    28.HQ Memner
    29.ProgreSsive aTTacK
    30.DevilTurk
    31.batuhanadiyaman
    32.anadolu007
    33.barlas...
    34.Affirmative!!

SSS [Tüm üyelerle hazırladık]

-Ticari yapılarımın geliri sabit değil. Bazen çok düşük gelir veriyor. Bunun sebebi nedir?

+Ticari yapınızdan gelir tahsil edeceğiniz zaman etki alanında ki üm binalarda kiracılar olmak zorundadır. Bir tek bina bile boş durumdaysa geliriniz düşecektir. Bu nedenle ticari yapı ve binaların kira gelirlerini tahsil ederken zamanlamaya çok dikkat ediniz ve tahsilatları ayrı ayrı yapınız, her ikisinden de karışık tahsilat yapmayınız. Binaların üzerinde bir şey yoksa veya dolarlar varsa doludur ve geliri tam alırsınız, bir tek binada dahi sadece kağıt-kalem varsa boştur ve o binadan gelir elde edemezsiniz. Ticari yapının tahsilat zamanı simgesi ortaya çıktığında buna göre hareket ediniz.

-Ticari binaları nasıl kurmalıyım?

+Ticari binaları etki alanlarına göre maksimum verimi vereceği şekilde kurmalısınız. Ayrıca ticari binaların etki alanlarına başka ticari binaların girmemesine dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.

-Yatırım yapmanın amacı ve kazancı nedir?

+Yatırım yapmak size para kazandırır.İlk önce 1,000 $ ile yatırım yaparsınız.Sonra eğer ki yatırım yaptığınız kişinin şirket değeri 20 günde 4,000,000 $ ye ulaşırsa 100,000 $ kazanırsınız.Ayrıca belirli bir yatırım sayısı ile genişletme fiyatları azalabilir.

-Dekorasyonların en iyileri hangileridir?

+Geri dönüşüm istasyonu (500,000$),Başarı Kemeri (150,000$),Büyük Bahçe (2M) ,Zafer Takı (3,5M),Havuz (2M),Çam Ağacı(8,500$).

-Anıtlar ne işe yarar?

+Anıtlar inşa edildiklerinde şehre belirli bonuslar veren binalardır.İnşaları uzun sürer.

-Binalar yanyana mı olmalı yok ayrı ayrı mı?

+Ticari bina yakınlarında binaların yanyana olması,ticari binalardan uzaklarda ise evlerin bol dekorasyonlu olması tercih edilmektedir.

-En karlı sözleşme hangisidir?

+Binaya göre değişebilir.Genellikle 3 dakikalık sözleşmeler en iyisidir.

-Oyuna yeni başladık.Hangi binaları yapmalıyız?

+Bungalowları tercih edin.

-Altın kazanmak için ne yapmalıyım?

+Gerçek parayla satın alabilirsiniz veya görevlerden elde edebilirsiniz.

-Dekorasyon ne işe yarar?

+Dekorasyonların etki alanı evlere girerse kira bonusu yapar.

-Koleksiyonları nasıl tamamlarım?

+Parçalar kiracıların unuttuğu nesnelerden oluşur.Kiraları aldığınızda kağıtkalem yerine hediye resmi çıkar ise koleksiyon parçası bulmuşsunuzdur. Ancak bu daha önce kullandığınız bir parça olabilir.

-Geliri az olan binaları yıkmak mı ? Yoksa yeni genişletme açmak mı daha kârlı ?

+Geliri az olan binaları yıkarsanız daha iyi olur. Ancak bu görüş herkese göre değişir siz bilirsiniz.

OMéR'e teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 1 Nisan 2011; 17:27:36 >

• benim iki tane face im varikisindende oynuyorum milyoneri, ama ortak yapıcam ikisini, buda bitane hesabın hiç oynamamış olupta ona yatırım yaparak oluyor muş, şimdi size sorum, milyoner uygulamasını nasıl kaldırıyoruz, yeniden yatırım yapıpta oynicam... ?????????
  • güzelmiş sağol ama şu facenin süreleride olmasa
  • 20 levelim şirket değerim 10,000,000 M'yi geçti..
  • Uygulamada bir sorun var heralde bende açılmıyor.
  • Fan cluba bende girmek isterim.25 seviyeyim,40.000.000 M şirket değerim var.
  • Ekledim zengin üye olarak
    Bu arada 25 levelde nasıl yaptınız o şirket değerini ben daha 15m şirket değeri 20 level'im

Edit : Bu arada uygulama çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 15 Kasım 2010; 10:49:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOKER FAN CLUB // 216 KİŞİYİZ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Ekledim zengin üye olarak
    Bu arada 25 levelde nasıl yaptınız o şirket değerini ben daha 15m şirket değeri 20 level'im

Edit : Bu arada uygulama çalışıyor.

Ben de kendime düşük diyorum.Şehrini resimle göster teknik verelim.Ayrıca level atladıkça şirket değerin daha hızlı artıyor.Nedeni ise daha çok ev,daha çok kira,daha çok para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 15 Kasım 2010; 11:43:40 >

• Biraz önce kiralar çıktı.1 buçuk M para kazandım.Siz 12 saatte kaç dolar kazanıyorsunuz.Ayrıca yapabildiğiniz en yüksek ev bonusu ne kadar.Benimki %175.
  • Şehrin resmini sonra koyarım.
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

İşte benim şehrim İzmir Yakında bunglowları yıkıcam eskiden oyunu pek bilmediğimden aralıkla ev koymuşum full yıkıp bitişik site gibi yapacagım şehrin üstlerine dogru siteler var , düzelme var En yüksek kira gelir artımı %136 Fıskiyeli lüks konakta tamda istemediğim yerde keşke lüks apartmanda olsaydı
    AYRICA YENİ SİTELERİM ELEKTRİĞİ KENDİ ÜRETECEK % 20 DAHA UCUZ OLACAK ! YAPTIM OLACAK !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 15 Kasım 2010; 12:06:40 >

• quote:

İşte benim şehrim İzmir Yakında bunglowları yıkıcam eskiden oyunu pek bilmediğimden aralıkla ev koymuşum full yıkıp bitişik site gibi yapacagım şehrin üstlerine dogru siteler var , düzelme var
    En yüksek kira gelir artımı %136 Fıskiyeli lüks konakta tamda istemediğim yerde keşke lüks apartmanda olsaydı

Bir bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 15 Kasım 2010; 12:07:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

quote:

İşte benim şehrim İzmir Yakında bunglowları yıkıcam eskiden oyunu pek bilmediğimden aralıkla ev koymuşum full yıkıp bitişik site gibi yapacagım şehrin üstlerine dogru siteler var , düzelme var
    En yüksek kira gelir artımı %136 Fıskiyeli lüks konakta tamda istemediğim yerde keşke lüks apartmanda olsaydı

Bir bakalım.

Bu gün fazla mesai yapacağım eskiden dükkanların yüzüne bakmıyordum sadece kira topluyordum şimdi bir günde 8 milyon dolar kazanırım artık Şimdi bunglowları yıksam kahveciyi yıksam 1,933 kurtarmaz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 15 Kasım 2010; 12:13:01 >

• Süsleme için çam ağacı kullan.Her yeri ev doldurma.Biraz dekorlara ağırlık ver.Ticarilere yakın boş yerlere apartman ve lüks apartmalar yap.Ticarilerden uzak boş yerlere ise lüks dubleks yap.Boş yerlere çam ağacı koy ve yeni arazi al.Bungalowları silme.Ben hiç silmedim.Kiyamıyorum bungalowcuklarıma.

Şehrim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 15 Kasım 2010; 12:22:37 >
  • quote:

Süsleme için çam ağacı kullan.Her yeri ev doldurma.Biraz dekorlara ağırlık ver.Ticarilere yakın boş yerlere apartman ve lüks apartmalar yap.Ticarilerden uzak boş yerlere ise lüks dubleks yap.Boş yerlere çam ağacı koy ve yeni arazi al.Bungalowları silme.Ben hiç silmedim.Kiyamıyorum bungalowcuklarıma.

Şehrim:

Resmi simage yaparsan sevinirim . Ayrıca bunglowlar görüntüyü bozuyor yıkmalısın bence. Ama iş işten geçti artık ben dekorasyona genişletmelerde önem veririm
    İsimleri ve resimleride sansürleseydin iyi olurdu ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 15 Kasım 2010; 12:23:11 >

• quote:

quote:

Süsleme için çam ağacı kullan.Her yeri ev doldurma.Biraz dekorlara ağırlık ver.Ticarilere yakın boş yerlere apartman ve lüks apartmalar yap.Ticarilerden uzak boş yerlere ise lüks dubleks yap.Boş yerlere çam ağacı koy ve yeni arazi al.Bungalowları silme.Ben hiç silmedim.Kiyamıyorum bungalowcuklarıma.

Şehrim:

Resmi simage yaparsan sevinirim . Ayrıca bunglowlar görüntüyü bozuyor yıkmalısın bence. Ama iş işten geçti artık ben dekorasyona genişletmelerde önem veririm

Bungalowları elimdeki arazileri doldurduktan sonra yıkmayı düşünüyorum.Resimleri simage yaptım.Bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 15 Kasım 2010; 12:24:12 >

• Çok hızlı para geldiğini şimdi farkettim dükkanlarda en fazla müşteri bowling alanında 109 kişi 5,995 gelir. Seninki ? Şuan 1,933 den 1,95 milyonu geçtim. Arkadaşların şehirlerini yükselteyim birazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 15 Kasım 2010; 12:27:14 >
  • quote:

Çok hızlı para geldiğini şimdi farkettim dükkanlarda en fazla müşteri bowling alanında 109 kişi 5,995 gelir. Seninki ? Şuan 1,933 den 1,95 milyonu geçtim.

Benim şehrimde de en çok para Bowlingdem geliyor.11,220 para getiriyor.204 müşterisi var.
  • quote:

quote:

Çok hızlı para geldiğini şimdi farkettim dükkanlarda en fazla müşteri bowling alanında 109 kişi 5,995 gelir. Seninki ? Şuan 1,933 den 1,95 milyonu geçtim.

Benim şehrimde de en çok para Bowlingdem geliyor.11,220 para getiriyor.204 müşterisi var.

Benimkide öyle olacaktı full apartman diziyordum yanlış yerleşme oldu bi iki apartman kaynadı Oyundaki durumum çok kötü

• quote:

quote:

quote:

Benimkide öyle olacaktı full apartman diziyordum yanlış yerleşme oldu bi iki apartman kaynadı Oyundaki durumum çok kötü

Sana bir şey soracağım.Ortak olmanın ne karı var biliyormusun?Biliyorsan bana ortaklığı anlatırmısın?Çözemedim şu olayı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.