Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

Şehrimin son hali:

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Ayrıca şehrini yaparken benim şehrimi örnek alabilirsin.

• Yorumları düzenleden edit : diye eklesen daha iyi olurdu. 12 saatlik benim saatlerime uymuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Yorumları düzenleden edit : diye eklesen daha iyi olurdu. 12 saatlik benim saatlerime uymuyor

Birdahaki sefere öyle yaparım.Ayrıca kısa saatler daha güzel.Daha çok para getiriyor.12 saat bana en çok uyan saat.
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Lvl:24
    Şirket değeri.31,337,435

Benide ekle fan listesine bende oynuyorum acayip sardı.

Akşama büyük para gelcek 9 da Resimdeki bungalovları acıcağımı sanmayın yıkıcam

Not: İş ortağı olunca bina yapılma süresini kısa süreye indirmekte birbirinize yardım edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrs.gold -- 19 Kasım 2010; 16:26:39 >

•  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

nasıl oynamalar yapabilrim acaba . taktik olarak ne söylersiniz :)
  • Sabah arkadaşları ekliycem bu arada yeni genişletmede inşaata başladım.

Not: Şimdiki aklim olsaydii uçurturudum sehri genisletmelerde süper para kascam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 19 Kasım 2010; 22:48:06 >
  • Gökdelen fiyatı kaç para
  • 5.000.000 dolar xp si süper kiracısı [8 saatte] 35 kişi parası pek iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsak

Şimdi sen baya para biriktirmişsin onu 4m yap ondan sonra yeni arsayı al ben alttakini seçtim tercih size kalmış sonra ortasına bi ticari yapı dik [etki alanı 7x7 den büyük olsun] yanlarına apartman lüks apartman dik dekor içinde tabiki çam ağacı kullan

• Arkadaşlar , yeni genişletmemde dekorlara önem vericem ancak kararsız kaldım . Gökdelen kaç para ve ? 23 level değilim daha ? Ne dikeyim buralara 23 olunca gökdelen dikerim.

Ne dikeyim kararsızkaldım..
  • quote:

Arkadaşlar , yeni genişletmemde dekorlara önem vericem ancak kararsız kaldım . Gökdelen kaç para ve ? 23 level değilim daha ? Ne dikeyim buralara 23 olunca gökdelen dikerim.

yYolun alt kısmındaki bölgeye ortasına bir ticariyapı koy etrafını apartman lüks apartman felan dik yanına dekor için çam ağacı kullan gökdelen 5.000.000 bu arada xpsi süper parası pek iyi dğeil

• Hilesini bulmuştum ama kalıcı değilmiş girdiğimde eskisi gibiydi ama görevler tamamlanmıştı :D
  • quote:

Arkadaşlar , yeni genişletmemde dekorlara önem vericem ancak kararsız kaldım . Gökdelen kaç para ve ? 23 level değilim daha ? Ne dikeyim buralara 23 olunca gökdelen dikerim.

4 saat ve daha fazla saatte oynuyorsan(4,8,12 vs.)Ekolojik Ev yap.4 saat ve üstünde Villa kadar para getiriyor.Ticari yapıcaksan Apatman,Lüks Apartman ve Lüks Dubleks`i kullan.(Kapladığı yer küçük kiracı 11)4 saatten az oynuyorsan Villa,Lüks Villa yap.Çatıkatı tavsiye etmiyorum.Ekolojik Ev ve Villaların ev bonusu çok olsun sıra sıra olmasın.Böylece daha çok para gelir.Ayrıca Apartmanları,Lüks Apartmanları ve Lüks Dubleks`lerin arasına ağaç koyma.Böylece ticari binalar daha çok para getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

4 saat ve daha fazla saatte oynuyorsan(4,8,12 vs.)Ekolojik Ev yap.4 saat ve üstünde Villa kadar para getiriyor.Ticari yapıcaksan Apatman,Lüks Apartman ve Lüks Dubleks`i kullan.(Kapladığı yer küçük kiracı 11)4 saatten az oynuyorsan Villa,Lüks Villa yap.Çatıkatı tavsiye etmiyorum.Ekolojik Ev ve Villaların ev bonusu çok olsun sıra sıra olmasın.Böylece daha çok para gelir.Ayrıca Apartmanları,Lüks Apartmanları ve Lüks Dubleks`lerin arasına ağaç koyma.Böylece ticari binalar daha çok para getirir.

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Hilesini bulmuştum ama kalıcı değilmiş girdiğimde eskisi gibiydi ama görevler tamamlanmıştı :D

Hile kullanınca oyunun zevki kalmıyor. Benimsiyemiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrs.gold

quote:

Şimdi sen baya para biriktirmişsin onu 4m yap ondan sonra yeni arsayı al ben alttakini seçtim tercih size kalmış sonra ortasına bi ticari yapı dik [etki alanı 7x7 den büyük olsun] yanlarına apartman lüks apartman dik dekor içinde tabiki çam ağacı kullan

yatırım yaptımda şu an arkadaşın şirketi 3.66m 15 günde süresi var onu beklicem 1-2 gün de 4m yaptın 1.74 e alıcam bir arazi. ben de ilk alt tarafı düşünüyordum. en çok kullanılacak alan orada. ben bowling kurmayı düşünüyorumda orasıda küçük kaçıyor boyu. sağ tarafı kararlaştırdım. en ve boy olarak fena değil. çam ağacınıda bi göremedim az sonra level atlayacamda . etki alanı ve % si kaç acaba ?

ORTAKLIK NE İŞE YARIYOR BİLEN VARMI ( İYİ BİRŞEYDİR KESİN İSTEYENLE OLALIM :) )

• ticari yapılar oyunda çok durunca + görevlerden gelen paralar ilemi değer kazanıyor sadece ??
    ticari binalardan uzaktaki evlerin yanında dekarosyana önem verilmelimidir acaba ? yoksa evler bitişik dekor az miktarda mı olsun
  • quote:

ticari yapılar oyunda çok durunca + görevlerden gelen paralar ilemi değer kazanıyor sadece ??
    ticari binalardan uzaktaki evlerin yanında dekarosyana önem verilmelimidir acaba ? yoksa evler bitişik dekor az miktarda mı olsun

Ben ettim sen etme dekarasyon çok olsun etki alanına göre ayarla dekorasyonları.. Eğer oyun ve para önemli değilse siteler yap bitisik bitisik apartmanlar ataşehir yap
  • quote:

quote:

ticari yapılar oyunda çok durunca + görevlerden gelen paralar ilemi değer kazanıyor sadece ??

Ben ettim sen etme dekarasyon çok olsun etki alanına göre ayarla dekorasyonları.. Eğer oyun ve para önemli değilse siteler yap bitisik bitisik apartmanlar ataşehir yap

peki ticari yapıdan uzak , para getirisi yüksek hangi binayı öneriyosun ?

• quote:

peki ticari yapıdan uzak , para getirisi yüksek hangi binayı öneriyosun ?

Villa iyidir. Bu arada ben yatırımı beceremedim yha bide sen benim facei eklermisin binalarda felan yardımcı oluruz birbirimize

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000005665415

Edit:Metallica fan cluba bizide eklesene.Yoksa beceremiyormusun.MyusufErkusun gözünün içine bakıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrs.gold -- 20 Kasım 2010; 21:58:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrs.gold

quote:

yatırım yaptımda şu an arkadaşın şirketi 3.66m 15 günde süresi var onu beklicem 1-2 gün de 4m yaptın 1.74 e alıcam bir arazi. ben de ilk alt tarafı düşünüyordum. en çok kullanılacak alan orada. ben bowling kurmayı düşünüyorumda orasıda küçük kaçıyor boyu. sağ tarafı kararlaştırdım. en ve boy olarak fena değil. çam ağacınıda bi göremedim az sonra level atlayacamda . etki alanı ve % si kaç acaba ?

ORTAKLIK NE İŞE YARIYOR BİLEN VARMI ( İYİ BİRŞEYDİR KESİN İSTEYENLE OLALIM :) )

Çam ağacı 18 lvlde açılıyor 8.500 dolar etki alanı 5x5 %5 ev bonusu veriyor gerçekten çok faydalı ya ben bu yatırımı beceremedim öğretirmisin bowling iyidir hem alanı büyük hemde önemli bir görevi var. Ortaklığı bende tam bilmiyorum ama faceyi ekleyince arkadaşının bina yapımını kısaltabilirsin bende fake hesabları kuruyorun sırf binalar için :D sanada yardım edebilirim üstteki yorumda verdim eklersin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.