Bildirim
Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (42. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
gelişmeye devam ediyorum. abarttımmı sizce şato dekoru hakkında iyimi yoksa . yorumları aliym
-
quote:
Orijinalden alıntı: salsak
gelişmeye devam ediyorum. abarttımmı sizce şato dekoru hakkında iyimi yoksa . yorumları aliym
Bence abartmışsın ama gelecek kiraya göre değişir.
-
% 0 olarak baz alırsak lüks villanın geliri şatodan fazlamı ? biri 4 m biri 12 m ama bilen bir arkadaşa yaptırmadan önce sormak istiyorum.. şatonun %0 baz alındığında kire verileri nedir acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Mangona
% 0 olarak baz alırsak lüks villanın geliri şatodan fazlamı ? biri 4 m biri 12 m ama bilen bir arkadaşa yaptırmadan önce sormak istiyorum.. şatonun %0 baz alındığında kire verileri nedir acaba
şatonun geliri daha fazla şimdi kiraları topluyodum şatodan 14000 lüks villa 10000 geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Mangona
% 0 olarak baz alırsak lüks villanın geliri şatodan fazlamı ? biri 4 m biri 12 m ama bilen bir arkadaşa yaptırmadan önce sormak istiyorum.. şatonun %0 baz alındığında kire verileri nedir acaba
ŞATONUN GELİRİ LÜKS VİLLANIN GELİRİNİN 2 KATINDAN FAZLA. ÇOK RAHAT GEÇİYOR YANİ
BAŞKA BİR SORU OLARAKTAN :
TAM GÜN TAŞIMA SADECE 1 BİNAYI İSTEDİĞİN KADARMI TAŞIYOR YOKSA BÜTÜN BİNALARI İSTEDİĞİN KADARMI ?
HER OYUNDA Bİ SAÇMALIK OLABİLİR DİYE SORUYORUM -
Seviye:36
XP:1,278,441
Şirket Değeri:145,059,849(Bir şato inşaada.)
Nakit Para:310,549 $(Daha yeni şato yaptım para kalmadı.)
Altın:0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 19 Aralık 2010; 9:48:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
Ve Sonunda 500 M... Siz Olsanız 96 M Nakit Ve 16 Altın İle Bu Şhere Ne Yaparsınız ?Ben Karar Veremiyorum
Ben olsaydım dörtte biri sularla kaplı olan 48 M`lik araziyi alırdım.Sonra 48 M`lik genişletmeyi alınca büyük genişletmelerin kilidi açılıyor.Para biriktirip büyük genişletmelerden birini alırdım.Sonra şatoya devam ederdim.
-
@römercan
Sen 36 seviye iken şirket değerin kaçtı?Benim şirket değerim 145 M 36 seviyeyim.Bir şato inşaatta.Onunla birlikte 157 M oluyor.İyimi,kötümü? -
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
quote:
Orijinalden alıntı: salsak
Bence abartmışsın ama gelecek kiraya göre değişir.
KİRASI FENA DEĞİL
----
binalar için TAM GÜN TAŞIMA yapan varmı acaba ? bütün binalar içinmi bedava oluyor ? yoksa tek bir bina içinmi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MYusufErkus
@römercan
Sen 36 seviye iken şirket değerin kaçtı?Benim şirket değerim 145 M 36 seviyeyim.Bir şato inşaatta.Onunla birlikte 157 M oluyor.İyimi,kötümü?
hiç hatırlamıyorumki :D 36. seviyemi ama ne kadar büyükse değerin o kadar hızlı büyüyorsun -
Buda bizim fakirhane xD ben o şatoların o denli kira verdigini bilseydim bu şekilde yapılandırmazdım şehri
-
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
Buda bizim fakirhane xD ben o şatoların o denli kira verdigini bilseydim bu şekilde yapılandırmazdım şehri
şatoları kurman için çok geç deil :D birz yıkım yapman gerekiyor.
-
beyler 1-2 tαne gordum bu sαyfαdα hile kullαnilmis
budα benim sehir :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 19 Aralık 2010; 23:15:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gurkanada
beyler 1-2 tαne gordum bu sαyfαdα hile kullαnilmis
budα benim sehir :
Bunu koymaya çalismissin koydumda çok minik
-
Seviye: 31
Şirket Değeri: 110 M
Nakit: 4,3 M -
bende sıkı bir millionaire city oynayıcısıyım -
ben şu an 41. leveldeyim 358 m. oldum 8. genişletmemide aldım 9 a az kaldı iki güne kalmaz onuda alırım -
Kiraları topladım -
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
Kiraları topladım
@Metallica!_
Seviye kaç?Şirket değeri kaç M?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X