Şimdi Ara

Facebook ne ile ilgili sayfa açsam tutar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook'da ne ile ilgili sayfa açarsam tutar ? bakıyorum bi sayfada 130 bin beğeni birinde 300 bin beğeni benim sayfamda 10,20,30 bin beğeni olsun yeter ama ne ile ilgili
    açacağımı bilmiyorum ve nasıl %100 hilesiz beğeni çekerim ? hile ile beğendirdim en fazla 1 2 kişi beğendi sonra sildim sayfayı.

Önemli soru !!! cevaplanması rica olunur !!!
    bâzı facebook sayfalarında beğenme butonu farklı görüküyor bende nasıl öyle yapabilirim ?
     Facebook ne ile ilgili sayfa açsam tutar ? (bunun gibi gözükmesini istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MQASOL -- 8 Mayıs 2014; 17:34:37 >

• + + GÜNCEL + +
  • öyle bisi bileydik biz acardık
  • Ya bir ünlünün fan sayfasını aç ya da müzik türü gibi bir şey aç o da olmazsa komik şeyler paylaşacağın bir sayfa aç.
  • futbol
  • Taraftar Grubu.
  • Boş iş bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne gerek var?
  • bakiyorum da iyi post kasmissin ve kasmaya devam ediyorsun
  • Bu hesabı iki kişi kullanıyoruz hem sürekli yorum atmamda da hiç bir sakınca yok dostum ve yorum atarken post kasmak aklımın ucundan dahi geçmiyor. Konuları göz gezdirdiğimde ise mantıklı gelen yoruma ya bir ifade ile cevap atıyorum ya da bir, iki cümle bir şeyler yazıyorum herkesin yaptığı gibi, sakıncalı bir durum değildir bu.
    Şuan yaptığın gibi kendi düşüncen ile birisinin düşüncesini bir tutmamaya bakmalısın ve bunu herkesle konuşurken de uygulamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Bu hesabı iki kişi kullanıyoruz hem sürekli yorum atmamda da hiç bir sakınca yok dostum ve yorum atarken post kasmak aklımın ucundan dahi geçmiyor. Konuları göz gezdirdiğimde ise mantıklı gelen yoruma ya bir ifade ile cevap atıyorum ya da bir, iki cümle bir şeyler yazıyorum herkesin yaptığı gibi, sakıncalı bir durum değildir bu.
    Şuan yaptığın gibi kendi düşüncen ile birisinin düşüncesini bir tutmamaya bakmalısın ve bunu herkesle konuşurken de uygulamalısın.

biraz daha dikkatli davsansan uc mesajimi alintilayip similey koymussun burasinin konu disi olmadigini hatirlatirim istedigini yapmakta ozgursuna
    ama dedigim gibi bu hareketler daha cok konu disi icin bunu bir mesaj icin degil uc mesaj icin ayn anda yaptigin icin dedim

• peki bir sorum daha olacak ben muay thai ye gitmeyi düşünüyorum bunun sebebi lisede çok karışan oluyor bir çok konuda da sokak dövüşü için muay thai önerilmiş. ayrıca dün vücut geliştirmeye başladım abim daha önceden gittiği için bana neler yapmam gerektiğini söylüyor evde çalışıyorum 5 kg'luk dambıl var. bana bu dövüş ve vücut geliştirme konuları hakkında verebileceğiniz öneriler var mı ?
  • Tuttuğun takımının sayfası veya takımdaki oyuncunun.Futbol haberleri sayfası olabilir, vine sayfası veya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu sayfası,takım sayfası,popüler bir sanatçı veya oyunun sayfası olabiilr.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tabi facebook sayfa beğendirme ve üye sayısı artırmadaki amacının ne olduğu önemli. yani bunu ne için yapıyorsun. zevk için mi? pazarlama için mi,marka yaratmak için mi,tanınmak için mi? bunların hepsine göre bu işin yöntemi değişir.ama nitelikli bir çoğunluk yaratmak istiyorsan ve bu insanlar seni takip etsin ve sürekli sayfanda birşeyler paylaşsın istiyorsan bu işin iki yolu var.ya facebook reklamı(ki çok pahalıdır) ya da odaklı bir web sitesi.
  • ANKET TÜRÜ Bİ SAYFA AÇTIM BURADA EN İYİ MARKALARIN VEYA EN İYİ OYUNLARIN FOTOĞRAFLARI VAR VE KİŞİLER BU FOTOĞRAFLARI BEĞENEREK OY VERMİŞ SAYILIYOR BİRDEN FAZLA SEÇİM YAPILABİLİYOR AYNI ZAMANDA
    ÖRNEK C.RONALDO ve L.MESSİ FOTOSU VAR KİŞİ BUNLARDAN BİRİNİ BEĞENDİĞİNDE OY SAYILIYOR

SORU 1
    BU SAYFA EN FAZLA KAÇ KBEĞENİYE ULAŞABİLİR BU ŞARTLARDA
    SORU 2
    DAHA FAZLA SAYFA BEĞENİSİ İÇİN NASIL BİR ANKET SİSTEMİ UYGULANMALI
    YANİ Bİ ANKET SAYFASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR

BU SAYFAYI AÇMAMDAKİ AMAÇ MERAKIMI GİDERMEK

AŞAĞIDAKİ FOTO SAYFANIN PROFİL RESMİNE AİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCH90 -- 17 Mayıs 2014; 1:35:35 >

• Kardeşim sen işsizmisin ne diye bu işlerle uğraşıyon git işe gir :D
  • Futbol haberleri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOVED15

Kardeşim sen işsizmisin ne diye bu işlerle uğraşıyon git işe gir :D

Usta can sıkıntısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MQASOL

quote:

Orijinalden alıntı: LOVED15

Kardeşim sen işsizmisin ne diye bu işlerle uğraşıyon git işe gir :D

Usta can sıkıntısı

O zaman sorun yok devam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.