Bir kaç ay öne bir alışveriş sitesine üye olmak için hotmail'den e-mail hesabı açtım. İlk seferinde giriş yaptıktan sonra tekrar giriş yapmamıştım. Yani yaklaşık iki aydır e-mail adresimle hiçbir işlemim olmadı. Youtube'de üyelik açmak için tekrar girdiğimde facebooktan mesajlar geldiğini gördüm. Olur ya internette zarf atmak için e-mail gönderirler. Ben de onlardan biri sandım, lakin biraz kurcalayınca açtığım e-mail adresinin başka birisinin adına daha önceden açılmış olduğunu gördüm. Facebook'tan tekrar şifre göndermesini istedim ve yolladılar. Yaklaşık elli yaşında bir amcamızın facebook adresi benim e-mailimle benim kontrolümde. Şaka yapmıyorum. Amcamız Galatasaray, bilhassa Hakan Şükür hayranı. 10 tane arkadaşı var ve hepsi akrabası. Kendi işinde çalışıyor, Kayseri'li. İstanbul'da oturuyor. Özellikle belirtmek isterim ben de facebook hesabı yok. İki yıl önce kapatmıştım. Bunları yazmamın sebebi bence hem e-mail hem de facebook vs. vs. hesaplarınızı güzelce kontrol edin. Özellikle de hesap değiştirmişseniz. Benden söylemesi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme