Şimdi Ara

Facebook'ta 20 arkadaşım var. Böyle olmamalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede okulu uzatmış durumdayım, eski dönem arkadaşlarımı da ekleyemem, zaten çoğu bana karşı mimli. Şu anda da uzatmış olduğum için haliyle diğerlerine oranla daha yalnızım, zaten buna da açık biriyim. Eski dönemlerden uzatanlarla, bir kaç da yeni dönem öğrenciyle arkadaşım, bazıları Facebook'ta da var ama konuştuklarım taş çatlasa 10 kişidir. Liseden pek arkadaş kalmadı, 2 dostum vardı liseden, halen onlarla görüşürüm, hatta şimdi dostlarımdan birinin yanındayım. Aradan 7-8 sene geçince de bir kaçını ancak ekleyebiliyorum. İlk okul ve orta okul hak getire. Başka arkadaş ortamım da yok gibi. Özel bir yurtta kalıyorum ama oradaki elemanlardan da hiç hazzetmiyorum, zaten arada bir deliriyorlar. Bir de lüks olacak. Ailem ve akrabalarım da kısıtlı, pek ürememiş bizimkiler. Diğer uzaktan akrabalarla da bir bağım yok zaten.

Böyle böyle 20 arkadaş ediyor. Selam verdiğimi eklemek gibi bir girişimim de olsun istemiyorum. Bu arada, hedefim 40. :) Daha üstüne de gerek görmüyorum. Sevilmeyen biriyim maalesef. Parayla da bir bağlantısı yok böyle şeylerin anlaşılan. Ayda 3000 TL harcıyorum ve sosyal değilim. Bir de sosyal olsam zaten 5000 TL giderdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradaki 2000 lirayı bana ver dostun olayım
  • Bu arada her şeyden önce sağlık. Şu anda kilo fazlalığım var ve giderek bu sorunu çözüyorum. Şekerim dengede. Tansiyon gitti. Biraz karaciğerde problem var ama o da şu anda hafif düzeyde. Başka da problem yok. Hepsinin de ortak noktası kilo. Eğer sağlığım tam anlamıyla yerinde olursa bu tarz şeyler dert edilmez bence. Sağlığı her açıdan yerinde olan insan istediği her şeyi yapabilir, buna eminim. Ben de okulumu bitirdikten sonra (YTÜ - EHM) alanımda iyi bir mühendis olmaya bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Aradaki 2000 lirayı bana ver dostun olayım

Teşekkürler, o parayla kulaklık alırım. :) (Ultrasone PRO 2900i) O daha iyi bir arkadaş. :)

• hocam bende ünide özel yurttayım yalnızım okulda arkadaş yok dersten çıkıp pc başına işte hep odada geçiriyorum mecbur böyle gidicek
  • Benim 8 tane

• kayra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.