Şimdi Ara

Facebook Onay Kodu Gelmiyor.(Çözümü Bulundu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
4
Favori
549.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba ben geçen gün şifre mi degistirmek istedim ve istediğim şifreyi girdim bu şifreyi kullanamazsınız dedi bende tamam diyerek şifreyi değiştirmekten vazgeçtim face den çıkiş yaptım ve girmek istediğim zaman şifre yanlış dedi yeni yapmak istediğim şifreyi girdim onada yanlış dedi Şifremi Unuttum a girdim kod geliyor ama bu seferde kod geçersiz diyor gmail yoluyla denedim yine kod geçersiz diyor lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcozeli -- 2 Şubat 2017; 15:15:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpeler

quote:

Orijinalden alıntı: aersdt19

İlk olarak Facebook telefon numaramı girip onaylamamı istedi.
    Yaptım ve mesajım geldi,onay kodunu yazdıktan sonra "mesaj bildirimlerim mesajlarının" gelmemesi için bir kutu var orayı işaretledim.
    Bir kaç ay sonra numaram Facebookta olduğundan,053******** numaralı telefonunuza onay kodu gönderdik kodu yazın gibisinden bir doğrulama daha istedi,bu sefer onay kodu telefonuma gelmedi.

Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız;

Başka bir facebook hesabınız yada ailenizin bir facebook hesabı varsa ona girin.
    Profilden Hakkımda kısmına gidin
    İletişim ve Temel Bilgileri girin.
    Kendi cep telefon numaranızı kaydedin. Onay kodu gelicektir. O hesapta kodu yazın. Çıkış yapın ve kendi facebook adresinize girin.
    Facebook bir telefon numarasını sadece bir hesapta kullanılmasına izin verdiğinden dolayı kendi hesabınızda sizden tekrardan bi telefon yazıp doğrulama yapmanızı isticektir.
    Tekrar oraya numaranızı yazın bu sefer onay kodu gelicektir. :)

saol dostum bi tek bu yöntem işe yaradı teşekkürler

Alıntıları Göster
    İşte bu

• Merhaba, sorunun sebebi SMS uygulamasındaki gelişmiş ayarlardaki İleti Merkezi numarası bölümünün bazı SMS uygulamalarında boş kalması. Bende baya süre Facebook mesajlarını alamadım sonrasında Play Store dan kullanımını beğendiğim için indirdiğim Google Mesajlar programını sildim ve telefonun orjinal SMS programına döndüm. SMS ler hemen gelmeye başladı. Sonra programı tekrar indirip engellem varmı diye baktım yoktu. Sonra ileti merkezi nımarasının ve benim kendi telefon numaramın uygulamada olmadığını gördüm. Giriş yapınca bu uygulamaya da SMS lerin geldiğini gördüm. Bu arada Vodafone İleti Merkezi numarası ‪+905429800033‬ dır. Diğer operatörleri bilmiyorum.

• Çözüm aşağıda.
    teknoloji blogu | yunus emre köroğlu
    3223 Facebook Onay Kodu - 3223 Facebook Onay Kodu Nedir?
    https://www.yunusemrekoroglu.com/3223-facebook-onay-kodu

• ilker90 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.