vodafone de 10 sayinede geldi türkcellsde 3 günde gelmedi bekleyenlere duyurulur
quote:
Orijinalden alıntı: ilker90
vodafone de 10 sayinede geldi türkcellsde 3 günde gelmedi bekleyenlere duyurulur
Alıntıları Göster
selamün aleyküm.
kendime yeni bir facebook hesabı açtım,herşeyi güzelce yaptım beğenileri zardzurd ayarladım tarayıcıyı kapadım tekrar açayım resimleri yükliyeyim dedim.lakin onay kodu istedi.turkcell numaramı yazdım gelmedi.kimlik doğrulama istedi ehliyetin fotoğrafını çekip yolladım,30kere git gel bu şekilde mesajlaştık facebook botuyla .en son 2 adet kurumsal belge istedi nüfus cüzdanı ve ehliyeti çekip attım ( cia artık rahatça sahte pasaport çıkarabilir ).ve 2gündür hiç ses seda yok yine bu gece tekrar attım maili yine aynı cevap kafayı sıyırtmak üzreyim ne yapmam gerek ?.
Aynı konuda bende sorun yaşıyordum. Güvenlik olsun diye , onay mesajı gelmesi ile ilgili menüyü bende düzenledim. Yalnız 3 gündür banada onay kodu gelmiyor ve kafayı kırıcaktım. Bugün forumda bir arkadaşın dediğini uyguladım.
1.) Hattımı farklı bir cep telefonuna taktım ve onay kodu istedim gelmedi. 2.)Farklı bir facebook adresine cep numaramı kaydetmek istedim ama onay kodu istedi ve 3223 servisine mesaj attım. 1 dakika falan bekledim ama gelmeyince ümidi kestim ve tarayıcıyı kapattım. Birden ne göreyim onay kodu geldi ve tekrar açıp hemen onay kodunu girip cep numaramı başka face hesabında eklemiş oldum. 3.) Asıl face hesabına tekrar girmeyi deneyince hiçbir onay kodu istemeden hemen girdi. Sanırım diğer üyeliğe numarayı ekleyince otomatikmen asıl üyeliğimden numara kaydı düştü....
quote:
Orijinalden alıntı: @rkadas
Aynı konuda bende sorun yaşıyordum. Güvenlik olsun diye , onay mesajı gelmesi ile ilgili menüyü bende düzenledim. Yalnız 3 gündür banada onay kodu gelmiyor ve kafayı kırıcaktım. Bugün forumda bir arkadaşın dediğini uyguladım.
1.) Hattımı farklı bir cep telefonuna taktım ve onay kodu istedim gelmedi. 2.)Farklı bir facebook adresine cep numaramı kaydetmek istedim ama onay kodu istedi ve 3223 servisine mesaj attım. 1 dakika falan bekledim ama gelmeyince ümidi kestim ve tarayıcıyı kapattım. Birden ne göreyim onay kodu geldi ve tekrar açıp hemen onay kodunu girip cep numaramı başka face hesabında eklemiş oldum. 3.) Asıl face hesabına tekrar girmeyi deneyince hiçbir onay kodu istemeden hemen girdi. Sanırım diğer üyeliğe numarayı ekleyince otomatikmen asıl üyeliğimden numara kaydı düştü....
Alıntıları Göster
Merhabalar,
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir çok insan bu dertten muzdarip belki çözüm olur diye yazıyorum.
Bana da onaylama kodu istedi, bi arkadaşımın Vodafone hattını verdim kod geldi ve girdim. Fakat aradan 2 gün geçti tam birisiyle konuşurken tekrar gitti. Kod gönderiyoruz diyor ama gelen giden yok. Numara da değiştiremiyorsun. Kimlik bilgilerimi gizleyip yolladım bile. Nafile. Sonra şu adımları uyguladım,
1- Bir arkadaşımın Facebook şifresini ödünç aldım. Onun hesabına benim kilitli olan hesaptaki numarayı ekledim (yukarıda bahsettiğim Vodafone hattı).
2- Doğrula veya Onayla diye bir seçenek var orda numarayı ekledikten sonra. Ona tıkladım, kısa mesaj yollayın dedim. Ve arkadaşım kod geldi diye telefon etti. Kodu girdim ve arkadaşımın Facebook hesabını onaylamış oldum.
3- Sonra kendi kilitli hesabıma gittim, numara başka yerde kullanıldığı için resimlerle doğrulama yaptırdı. Resimlerdeki kişileri tanıyorsunuz o kadar. Ve hesabım açıldı.
4- Fakat ben bunlara güvenmedim ve kendi Turkcell numaramı açılan hesabıma ekledim. Doğrula veya onayla dedim çat dedi kod geldi :) Kendi hesabımı da onaylamış oldum. Bakalım yeniden kod göndermek isteyecek mi ilerleyen günlerde.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
quote:
Orijinalden alıntı: alpunal22
Merhabalar,
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir çok insan bu dertten muzdarip belki çözüm olur diye yazıyorum.
Bana da onaylama kodu istedi, bi arkadaşımın Vodafone hattını verdim kod geldi ve girdim. Fakat aradan 2 gün geçti tam birisiyle konuşurken tekrar gitti. Kod gönderiyoruz diyor ama gelen giden yok. Numara da değiştiremiyorsun. Kimlik bilgilerimi gizleyip yolladım bile. Nafile. Sonra şu adımları uyguladım,
1- Bir arkadaşımın Facebook şifresini ödünç aldım. Onun hesabına benim kilitli olan hesaptaki numarayı ekledim (yukarıda bahsettiğim Vodafone hattı).
2- Doğrula veya Onayla diye bir seçenek var orda numarayı ekledikten sonra. Ona tıkladım, kısa mesaj yollayın dedim. Ve arkadaşım kod geldi diye telefon etti. Kodu girdim ve arkadaşımın Facebook hesabını onaylamış oldum.
3- Sonra kendi kilitli hesabıma gittim, numara başka yerde kullanıldığı için resimlerle doğrulama yaptırdı. Resimlerdeki kişileri tanıyorsunuz o kadar. Ve hesabım açıldı.
4- Fakat ben bunlara güvenmedim ve kendi Turkcell numaramı açılan hesabıma ekledim. Doğrula veya onayla dedim çat dedi kod geldi :) Kendi hesabımı da onaylamış oldum. Bakalım yeniden kod göndermek isteyecek mi ilerleyen günlerde.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
Alıntıları Göster
turkcell t11 e kendı numarama gelmeyen dogrulama kodu arkadasımın eski model samsung una 2 sn yede geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: farukyavuz
Şu an yeni bir deneme yaptım ve nihayet hallettim.
Gündüz de karşıma çıkmıştı ama denemedim.
Facebook onay için
*Kısa mesaj gönderelim *Sizi arayalım
seçeneklerinden
"sizi arayalım"ı seçeneğinden Türkçe dilini seçip numarayı girdim karşıma "size söyleyeceğimiz pin kodunu buraya girin" notu çıktı ve anında ben o yazıyı bile okuyamadan telefonum çaldı.
+16'lı bir numara arıyor ve ;
Merhaba, Facebook'dan arıyoruz. Sizi aramamızı istemediyseniz bu mesajı yoksayın. Onay kodunuz 1234 gibisinden 4 haneli bir sayı okuyor. Tekrar ediyorum 1234... Telefon kapanıyor. Herhangi bir ücret yansımıyor bize, ücretsiz.
Tekrar smsi seçseydim herhalde yine bekliyo olabilirdim. Arama kısmı anlaşılan garanti.
Hele şükür oh..
edit : ek bilgi
bu gerçekten işe yaradı benide aradılar ve onay kodu söylediler ve hallettim. Şimdi problemim en başa döndü. Mail adresimle biri facebook hesabı açmış. hesabı kapatmak istiyorum. onay kodu kısmını geçtim şimdi kişinin Doğum tarihini soruyor. Galiba işi daha kötü hale getirdim şimdi bu facebook hesabının onaylanmış bir telefonu var. ..... Çözüm bilen varsa Yardımcı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ag67
Sağ ol hocam çok işime yaradı.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar !!www.hotmail.com adresine giriniz .. Sonra oradan Facebook kullanmaya başlamanıza son bir adım k.. gibi bir yazı olacak ( eğer silmediyseniz gelen kutusunda bulursunuz ) ona giriniz .. İçerisinde : Bu onay kodunu girmeniz istenebilir gibi yazı yazıyor zaten karsısında da kod var .. Faydalı olduysam teşekkürlerinizi bekliyorum .. Eğer sildiyseniz : Sol tarafta silinmiş kutusuna bakabilirsiniz .. Ordan da sildiyseniz çaresi olmayabilir ... İyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: raydon04
Arkadaşlar !!www.hotmail.com adresine giriniz .. Sonra oradan Facebook kullanmaya başlamanıza son bir adım k.. gibi bir yazı olacak ( eğer silmediyseniz gelen kutusunda bulursunuz ) ona giriniz .. İçerisinde : Bu onay kodunu girmeniz istenebilir gibi yazı yazıyor zaten karsısında da kod var .. Faydalı olduysam teşekkürlerinizi bekliyorum .. Eğer sildiyseniz : Sol tarafta silinmiş kutusuna bakabilirsiniz .. Ordan da sildiyseniz çaresi olmayabilir ... İyi günler
Alıntıları Göster
Telefon Numaranı Onayla Merhaba Ertan, Facebook'u kullanmaya devam etmek için, lütfen adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıkla. Bu, telefon numaranı iletişim adresin olarak onaylayacaktır. Yardıma mı İhtiyacın Var? Telefonuna gönderilen onay kodundan bağlantı kurmakta sorun mu yaşıyorsun? Lütfen bunun yerine SMS mesajında yazan onay kodunu gir. Onay SMS Mesajını Yeniden Gönder
Yazıyo onay sms ini yeniden gönder dediğimde hata oluştu diyo. androidsiz telefona taktım hattı bide vodafoneluyum neden olmuyo bi yardım.
quote:
Orijinalden alıntı: McCallTw
Telefon Numaranı Onayla Merhaba Ertan, Facebook'u kullanmaya devam etmek için, lütfen adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıkla. Bu, telefon numaranı iletişim adresin olarak onaylayacaktır. Yardıma mı İhtiyacın Var? Telefonuna gönderilen onay kodundan bağlantı kurmakta sorun mu yaşıyorsun? Lütfen bunun yerine SMS mesajında yazan onay kodunu gir. Onay SMS Mesajını Yeniden Gönder
Yazıyo onay sms ini yeniden gönder dediğimde hata oluştu diyo. androidsiz telefona taktım hattı bide vodafoneluyum neden olmuyo bi yardım.
Alıntıları Göster
Selam arkadaşlar.Yardıma ihtiyacım var :(. Facebook şifremi unuttum ama tarayıcımda şifre kayıtlı olduğu için girebiliyorum çıkış yapsam birdaha giremeyeceğim.Msn şifremi gizli sorumu da unuttum.Şuan yapabileceğim tek şey tel no ekleyip kod gelmesi sonra şifenin gelmesi. Telefon no yu yazdım kod geldi ancak facebook kod a yanlış diyor :(. Ne yapmam lazım bilgisi olan varmı
quote:
Alıntıları Göster
peki AVEA için ???
quote:
Alıntıları Göster
Her yolu denemiştim hiçbiri işime yaramamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Necrolit
Arkadaşlar hiç kendinizi yormayın yok tarayıcı değiştir telefon değiştir vs. bunların hepsi yararsız şansa dayalı işler... Günlerdir uğraşıyorum net çözümü en sonunda buldum.
Onay kodu istedikten hemen sonra Turkcell kullananlar için : FB yaz 3266 gönder Vodafone için : FB yaz 3223 gönder
anında görüntü ;)
avea için yokmu hacı ??
quote:
Alıntıları Göster
Bende aynı sorun vardı ve kesin çözümünü buldum.
Hesap ayarları-bildirimler kısmında "text message" kısmı kapalı duruyor.Açık ettikten sonra facebooktan mesajları alabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: dorima
Bende aynı sorun vardı ve kesin çözümünü buldum.
Hesap ayarları-bildirimler kısmında "text message" kısmı kapalı duruyor.Açık ettikten sonra facebooktan mesajları alabiliyorsunuz.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar söylenenlerin hepsini denedim yaptım ama yine olmuyor.Ben yanlışlıkla faceme kayıtlı telefon numaramı kaldırdım bana ne kod geliyor ne başka bişi.Giriş yaptığım da bu sayfa çıkıyor karşıma.Lütfen yardımcı olun
quote:
Orijinalden alıntı: BURKY_
Arkadaşlar söylenenlerin hepsini denedim yaptım ama yine olmuyor.Ben yanlışlıkla faceme kayıtlı telefon numaramı kaldırdım bana ne kod geliyor ne başka bişi.Giriş yaptığım da bu sayfa çıkıyor karşıma.Lütfen yardımcı olun
Alıntıları Göster
Beyler Hiç Gerek Yok Facebookta Numara Girince Bana Mesaj at yazar ordan beni ara diyin ararlar
!!! En Kolay Çözüm
quote:
Alıntıları Göster
aynı sorun hala devam ediyor onay kodu gelmiyor.
quote:
Alıntıları Göster
Evet ben bu problemi şimdi çözdüm sayfayı yenileyerek arama seçeneğini cıkarın (mesaj yolu ile seçeneğinin oldugu kısım) ara dedim aradı 4 haneli kodu verdi(anında aradı) köfte gibi düzeldi
quote:
Alıntıları Göster
Sıkıntı tarayıcıda telefonda falan değil.Sadece turkcell hattını kabul etmiyor. Vodafone avea gibi operatorlere gönderin anında onay kodu geliyor.