Şimdi Ara

Facebook Onay Kodu Gelmiyor.(Çözümü Bulundu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
550.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cudana

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır ugraşıyorum kod gelmiyordu
    Aranma seçenegini seçmeme ragmen gelmiyordu.

Hattımı başka bir telefona taktım aranma seçenegini tıkladım anında aradılar.
    Kodu girdim.

Girer girmez,
    ayarlardan tanınmayan cihazlardan erşim oldugunda onay kodunu iptal ettim.

Sanırım artık bir daha onay kodu istemez.

Alıntıları Göster
    vodafone de 10 sayinede geldi türkcellsde 3 günde gelmedi bekleyenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker90

vodafone de 10 sayinede geldi türkcellsde 3 günde gelmedi bekleyenlere duyurulur

Alıntıları Göster
    selamün aleyküm.

kendime yeni bir facebook hesabı açtım,herşeyi güzelce yaptım beğenileri zardzurd ayarladım tarayıcıyı kapadım tekrar açayım resimleri yükliyeyim dedim.lakin onay kodu istedi.turkcell numaramı yazdım gelmedi.kimlik doğrulama istedi ehliyetin fotoğrafını çekip yolladım,30kere git gel bu şekilde mesajlaştık facebook botuyla .en son 2 adet kurumsal belge istedi nüfus cüzdanı ve ehliyeti çekip attım ( cia artık rahatça sahte pasaport çıkarabilir ).ve 2gündür hiç ses seda yok yine bu gece tekrar attım maili yine aynı cevap kafayı sıyırtmak üzreyim ne yapmam gerek ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: ag67

Sağ ol hocam çok işime yaradı.

Alıntıları Göster
    merhaba,anında para kazanmak için üye olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.
    http://www.shotbux.com/?ref=bbkenada
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbkenada

merhaba,anında para kazanmak için üye olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.
    http://www.shotbux.com/?ref=bbkenada

Alıntıları Göster
    Bu konuda hala kesin bir çözüm yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex1st

Bu konuda hala kesin bir çözüm yok sanırım

Alıntıları Göster
    Aynı konuda bende sorun yaşıyordum. Güvenlik olsun diye , onay mesajı gelmesi ile ilgili menüyü bende düzenledim. Yalnız 3 gündür banada onay kodu gelmiyor ve kafayı kırıcaktım. Bugün forumda bir arkadaşın dediğini uyguladım.

1.) Hattımı farklı bir cep telefonuna taktım ve onay kodu istedim gelmedi.
    2.)Farklı bir facebook adresine cep numaramı kaydetmek istedim ama onay kodu istedi ve 3223 servisine mesaj attım. 1 dakika falan bekledim ama gelmeyince ümidi kestim ve tarayıcıyı kapattım. Birden ne göreyim onay kodu geldi ve tekrar açıp hemen onay kodunu girip cep numaramı başka face hesabında eklemiş oldum.
    3.) Asıl face hesabına tekrar girmeyi deneyince hiçbir onay kodu istemeden hemen girdi. Sanırım diğer üyeliğe numarayı ekleyince otomatikmen asıl üyeliğimden numara kaydı düştü....

• quote:

Orijinalden alıntı: @rkadas

Aynı konuda bende sorun yaşıyordum. Güvenlik olsun diye , onay mesajı gelmesi ile ilgili menüyü bende düzenledim. Yalnız 3 gündür banada onay kodu gelmiyor ve kafayı kırıcaktım. Bugün forumda bir arkadaşın dediğini uyguladım.

1.) Hattımı farklı bir cep telefonuna taktım ve onay kodu istedim gelmedi.
    2.)Farklı bir facebook adresine cep numaramı kaydetmek istedim ama onay kodu istedi ve 3223 servisine mesaj attım. 1 dakika falan bekledim ama gelmeyince ümidi kestim ve tarayıcıyı kapattım. Birden ne göreyim onay kodu geldi ve tekrar açıp hemen onay kodunu girip cep numaramı başka face hesabında eklemiş oldum.
    3.) Asıl face hesabına tekrar girmeyi deneyince hiçbir onay kodu istemeden hemen girdi. Sanırım diğer üyeliğe numarayı ekleyince otomatikmen asıl üyeliğimden numara kaydı düştü....

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir çok insan bu dertten muzdarip belki çözüm olur diye yazıyorum.

Bana da onaylama kodu istedi, bi arkadaşımın Vodafone hattını verdim kod geldi ve girdim. Fakat aradan 2 gün geçti tam birisiyle konuşurken tekrar gitti. Kod gönderiyoruz diyor ama gelen giden yok. Numara da değiştiremiyorsun. Kimlik bilgilerimi gizleyip yolladım bile. Nafile. Sonra şu adımları uyguladım,

1- Bir arkadaşımın Facebook şifresini ödünç aldım. Onun hesabına benim kilitli olan hesaptaki numarayı ekledim (yukarıda bahsettiğim Vodafone hattı).

2- Doğrula veya Onayla diye bir seçenek var orda numarayı ekledikten sonra. Ona tıkladım, kısa mesaj yollayın dedim. Ve arkadaşım kod geldi diye telefon etti. Kodu girdim ve arkadaşımın Facebook hesabını onaylamış oldum.

3- Sonra kendi kilitli hesabıma gittim, numara başka yerde kullanıldığı için resimlerle doğrulama yaptırdı. Resimlerdeki kişileri tanıyorsunuz o kadar. Ve hesabım açıldı.

4- Fakat ben bunlara güvenmedim ve kendi Turkcell numaramı açılan hesabıma ekledim. Doğrula veya onayla dedim çat dedi kod geldi :) Kendi hesabımı da onaylamış oldum. Bakalım yeniden kod göndermek isteyecek mi ilerleyen günlerde.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alpunal22

Merhabalar,

Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir çok insan bu dertten muzdarip belki çözüm olur diye yazıyorum.

Bana da onaylama kodu istedi, bi arkadaşımın Vodafone hattını verdim kod geldi ve girdim. Fakat aradan 2 gün geçti tam birisiyle konuşurken tekrar gitti. Kod gönderiyoruz diyor ama gelen giden yok. Numara da değiştiremiyorsun. Kimlik bilgilerimi gizleyip yolladım bile. Nafile. Sonra şu adımları uyguladım,

1- Bir arkadaşımın Facebook şifresini ödünç aldım. Onun hesabına benim kilitli olan hesaptaki numarayı ekledim (yukarıda bahsettiğim Vodafone hattı).

2- Doğrula veya Onayla diye bir seçenek var orda numarayı ekledikten sonra. Ona tıkladım, kısa mesaj yollayın dedim. Ve arkadaşım kod geldi diye telefon etti. Kodu girdim ve arkadaşımın Facebook hesabını onaylamış oldum.

3- Sonra kendi kilitli hesabıma gittim, numara başka yerde kullanıldığı için resimlerle doğrulama yaptırdı. Resimlerdeki kişileri tanıyorsunuz o kadar. Ve hesabım açıldı.

4- Fakat ben bunlara güvenmedim ve kendi Turkcell numaramı açılan hesabıma ekledim. Doğrula veya onayla dedim çat dedi kod geldi :) Kendi hesabımı da onaylamış oldum. Bakalım yeniden kod göndermek isteyecek mi ilerleyen günlerde.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Alıntıları Göster
    turkcell t11 e kendı numarama gelmeyen dogrulama kodu arkadasımın eski model samsung una 2 sn yede geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

Şu an yeni bir deneme yaptım ve nihayet hallettim.

Gündüz de karşıma çıkmıştı ama denemedim.

Facebook onay için

*Kısa mesaj gönderelim
    *Sizi arayalım

seçeneklerinden

"sizi arayalım"ı seçeneğinden Türkçe dilini seçip numarayı girdim karşıma "size söyleyeceğimiz pin kodunu buraya girin" notu çıktı ve anında ben o yazıyı bile okuyamadan telefonum çaldı.

+16'lı bir numara arıyor ve ;

Merhaba, Facebook'dan arıyoruz. Sizi aramamızı istemediyseniz bu mesajı yoksayın. Onay kodunuz 1234 gibisinden 4 haneli bir sayı okuyor. Tekrar ediyorum 1234... Telefon kapanıyor. Herhangi bir ücret yansımıyor bize, ücretsiz.

Tekrar smsi seçseydim herhalde yine bekliyo olabilirdim. Arama kısmı anlaşılan garanti.

Hele şükür oh..

edit : ek bilgi

bu gerçekten işe yaradı benide aradılar ve onay kodu söylediler ve hallettim.
    Şimdi problemim en başa döndü.
    Mail adresimle biri facebook hesabı açmış. hesabı kapatmak istiyorum. onay kodu kısmını geçtim şimdi kişinin Doğum tarihini soruyor.
    Galiba işi daha kötü hale getirdim şimdi bu facebook hesabının onaylanmış bir telefonu var. .....
    Çözüm bilen varsa Yardımcı olsun.

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar !!www.hotmail.com adresine giriniz .. Sonra oradan Facebook kullanmaya başlamanıza son bir adım k.. gibi bir yazı olacak ( eğer silmediyseniz gelen kutusunda bulursunuz ) ona giriniz .. İçerisinde : Bu onay kodunu girmeniz istenebilir gibi yazı yazıyor zaten karsısında da kod var .. Faydalı olduysam teşekkürlerinizi bekliyorum .. Eğer sildiyseniz : Sol tarafta silinmiş kutusuna bakabilirsiniz .. Ordan da sildiyseniz çaresi olmayabilir ... İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: raydon04

Arkadaşlar !!www.hotmail.com adresine giriniz .. Sonra oradan Facebook kullanmaya başlamanıza son bir adım k.. gibi bir yazı olacak ( eğer silmediyseniz gelen kutusunda bulursunuz ) ona giriniz .. İçerisinde : Bu onay kodunu girmeniz istenebilir gibi yazı yazıyor zaten karsısında da kod var .. Faydalı olduysam teşekkürlerinizi bekliyorum .. Eğer sildiyseniz : Sol tarafta silinmiş kutusuna bakabilirsiniz .. Ordan da sildiyseniz çaresi olmayabilir ... İyi günler

Alıntıları Göster
    Telefon Numaranı Onayla
    Merhaba Ertan,
    Facebook'u kullanmaya devam etmek için, lütfen adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıkla. Bu, telefon numaranı iletişim adresin olarak onaylayacaktır.
    Yardıma mı İhtiyacın Var?
    Telefonuna gönderilen onay kodundan bağlantı kurmakta sorun mu yaşıyorsun?
    Lütfen bunun yerine SMS mesajında yazan onay kodunu gir.
    Onay SMS Mesajını Yeniden Gönder

Yazıyo onay sms ini yeniden gönder dediğimde hata oluştu diyo. androidsiz telefona taktım hattı bide vodafoneluyum neden olmuyo bi yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCallTw

Telefon Numaranı Onayla
    Merhaba Ertan,
    Facebook'u kullanmaya devam etmek için, lütfen adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıkla. Bu, telefon numaranı iletişim adresin olarak onaylayacaktır.
    Yardıma mı İhtiyacın Var?
    Telefonuna gönderilen onay kodundan bağlantı kurmakta sorun mu yaşıyorsun?
    Lütfen bunun yerine SMS mesajında yazan onay kodunu gir.
    Onay SMS Mesajını Yeniden Gönder

Yazıyo onay sms ini yeniden gönder dediğimde hata oluştu diyo. androidsiz telefona taktım hattı bide vodafoneluyum neden olmuyo bi yardım.

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar.Yardıma ihtiyacım var :(. Facebook şifremi unuttum ama tarayıcımda şifre kayıtlı olduğu için girebiliyorum çıkış yapsam birdaha giremeyeceğim.Msn şifremi gizli sorumu da unuttum.Şuan yapabileceğim tek şey tel no ekleyip kod gelmesi sonra şifenin gelmesi. Telefon no yu yazdım kod geldi ancak facebook kod a yanlış diyor :(. Ne yapmam lazım bilgisi olan varmı

• quote:

Alıntıları Göster
    peki AVEA için ???
  • quote:

Alıntıları Göster
    Her yolu denemiştim hiçbiri işime yaramamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolit

Arkadaşlar hiç kendinizi yormayın yok tarayıcı değiştir telefon değiştir vs. bunların hepsi yararsız şansa dayalı işler... Günlerdir uğraşıyorum net çözümü en sonunda buldum.

Onay kodu istedikten hemen sonra
    Turkcell kullananlar için : FB yaz 3266 gönder
    Vodafone için : FB yaz 3223 gönder

anında görüntü ;)

avea için yokmu hacı ??
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende aynı sorun vardı ve kesin çözümünü buldum.

Hesap ayarları-bildirimler kısmında "text message" kısmı kapalı duruyor.Açık ettikten sonra facebooktan mesajları alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorima

Bende aynı sorun vardı ve kesin çözümünü buldum.

Hesap ayarları-bildirimler kısmında "text message" kısmı kapalı duruyor.Açık ettikten sonra facebooktan mesajları alabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar söylenenlerin hepsini denedim yaptım ama yine olmuyor.Ben yanlışlıkla faceme kayıtlı telefon numaramı kaldırdım bana ne kod geliyor ne başka bişi.Giriş yaptığım da bu sayfa çıkıyor karşıma.Lütfen yardımcı olun

Facebook Onay Kodu Gelmiyor.(Çözümü Bulundu)

• quote:

Orijinalden alıntı: BURKY_

Arkadaşlar söylenenlerin hepsini denedim yaptım ama yine olmuyor.Ben yanlışlıkla faceme kayıtlı telefon numaramı kaldırdım bana ne kod geliyor ne başka bişi.Giriş yaptığım da bu sayfa çıkıyor karşıma.Lütfen yardımcı olun

Facebook Onay Kodu Gelmiyor.(Çözümü Bulundu)

Alıntıları Göster
    Beyler Hiç Gerek Yok Facebookta Numara Girince Bana Mesaj at yazar ordan beni ara diyin ararlar

!!! En Kolay Çözüm

• quote:

Alıntıları Göster
    aynı sorun hala devam ediyor onay kodu gelmiyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet ben bu problemi şimdi çözdüm sayfayı yenileyerek arama seçeneğini cıkarın (mesaj yolu ile seçeneğinin oldugu kısım) ara dedim aradı 4 haneli kodu verdi(anında aradı) köfte gibi düzeldi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sıkıntı tarayıcıda telefonda falan değil.Sadece turkcell hattını kabul etmiyor. Vodafone avea gibi operatorlere gönderin anında onay kodu geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.