Şimdi Ara

Facebook, ''Photo Sync'' özelliğini iOS platformu ile buluşturdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Facebook, iOS kullanıcılarının profillerine fotoğraf yüklemesini daha kolay hale getirecek olan ''Photo Sync'' özelliğini devreye soktu.

Photo Sync sayesinde kullanıcılar fotoğrafları yüklemek yerine iOS cihazlarındaki fotoğrafların otomatik olarak Facebook ile eş zamanlanmasını sağlayabiliyor. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar Facebook'a fotoğraf yüklemek için ayırdıkları zamandan tasarruf etmiş oluyor. Çektiği tüm fotoğrafların Facebook'ta yayınlanmamasını isteyen kullanıcılar içinde bir emniyet kilidi sunuyor. Bu emniyet kilidi sayesinde, eş zamanlanan fotoğrafların görünür hale gelebilmesi için kullanıcının onay vermesi gerekiyor. Yayınlanacak fotoğrafların düzenlemesi ve onayın verilmesi hem mobil hem de masaüstünden gerçekleştirilebiliyor.

Facebook'un Photo Sync özelliğini kullanabilmek için Facebook uygulamasının son sürümüne ve iOS6 işletim sistemine sahip olmak gerekiyor. Facebook uygulamasının son sürümüne Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 

• iOS6'nın en faydalı özelliği bu oldu herhalde.

• İyi güzelde ya onay almadan paylaşırsa millete rezil olmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poinoo

İyi güzelde ya onay almadan paylaşırsa millete rezil olmayalım

+1 saçma bir uygulama ben beğenmedim, ayarları nerede bu uygulamanın kapatayım tamamen.
  • quote:

Hocam buna gore ayarlama yapılıyor diye biliyorum ben. Hem izinsiz paylasım olsaydı apple buna izin vermezdi mutlaka bu konuda kisiye gore secenek sunmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Hocam buna gore ayarlama yapılıyor diye biliyorum ben. Hem izinsiz paylasım olsaydı apple buna izin vermezdi mutlaka bu konuda kisiye gore secenek sunmalı.

Yani mantıklı olan bu zaten secenek olmalı ama benim içinden bana biraz luzumsuzmuş gibi geldi

• Çok tehlikeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cidden çok saçma ya ayrıca tehlikeli.. telefonu doğru düzgün kullanmayı bilmeyenler yada dikkat etmeyip o özelliği açanlar çok fena patlar benden söylemesi

bu arada şu an aktif mi bu olay? nereden açılıp kapanıyo bi kontrol edelimde sakata gelmeyelim yaw
  • Cidden çok tehlikeli
  • Arkadaslar hangi özelliğin kapatılacağı konusunda bilgi verseniz de bizde patlmasak.

• nasıl yapıldıgı nasıl aktif edildiği hakkında bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.