Şimdi Ara

Facebook Profil Kullanıcı adını değiştirip Ticari Sayfa kullanıcı adı yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün karşıma çıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum. Daha önceleri sürekli yaptığım bir eylem olduğu için sıkıntı çekmeden yapacağımı düşünüyordum. Daha sonra işin öyle olmadığını gördüm. Facebook'un sunucularındaki verileri yedekleme süresini 24 saate çıkartmış olması dezavantaj oldu.

Elimizde facebook.com/*** şeklinde bir profil vardı. Bu uzantıyı ticari sayfa'da kullanmak adına, başka bir kullanıcı adı aldık. Bu ticari sayfa'da kullanmak istediğimiz kullanıcı adı boşa çıktı ama facebook şuanda o kullanıcı adını sayfada kullanmama izin vermiyor. Bağlantının geçici olarak kapandığını yada geçersiz olduğunu söylüyor. Daha önce facebook'a mesaj atarak bu sorunu çözüyordum. Şimdi ne yapmam gerekiyor bir fikri olan var mıdır?

• kullanıcı adı aktarımı olmuyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 11 Temmuz 2012; 20:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

kullanıcı adı aktarımı olmuyor artık

peki facebook'a mesaj atıp kişisel ricada bulunsam? bu arada kullanıcı adı aktarımı değil asıl demek istediğim. profilin kullanıcı adı AAAAA iken, onu BBBBB yapıp, sayfanın kullanıcı adını AAAAA yapacağım. mümkün müdür?
  • Up!
  • sanmıyorum ama şansını dene istersen profil sayfa farketmiyor kullanıcı adlarında işleyiş aynı bi kullanıcı oluşturulduğunda başka hiçbir profilde ve sayfada kullanılamaz
  • quote:

sanmıyorum ama şansını dene istersen profil sayfa farketmiyor kullanıcı adlarında işleyiş aynı bi kullanıcı oluşturulduğunda başka hiçbir profilde ve sayfada kullanılamaz

ama o profil şuanda başka bir kullanıcı adına sahip ve benim kullanacağım kullanıcı adı boşta. saçma değil mi? evet saçma. çözümü nedir? bilmiyorum. bilen varsa yardımcı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narrator.

quote:

sanmıyorum ama şansını dene istersen profil sayfa farketmiyor kullanıcı adlarında işleyiş aynı bi kullanıcı oluşturulduğunda başka hiçbir profilde ve sayfada kullanılamaz

ama o profil şuanda başka bir kullanıcı adına sahip ve benim kullanacağım kullanıcı adı boşta. saçma değil mi? evet saçma. çözümü nedir? bilmiyorum. bilen varsa yardımcı olsun.

evet saçma ama yapılacak birşey yok halen çözümü nedir diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

çözümü nedir? bilmiyorum. bilen varsa yardımcı olsun. dedim eğer bir çözüm bulan varsa diyerekten...

• quote:

quote:

quote:

quote:

çözümü nedir? bilmiyorum. bilen varsa yardımcı olsun. dedim eğer bir çözüm bulan varsa diyerekten...

bende onu demek istedim adamlar herşeyi düşünmüş kimsenin çözümünü bulabileceğini sanmıyorum

• Fan sayfasını açmak için açacağım sayfaya ait mail adresiyle kayıt oldum ve direkt mail adresini kullanıcı adı yapmış o yüzden fan sayfasında kullanamadım.

Profilin kullanıcı adını değiştirdim esas isim boşa çıktı ama kabul etmedi.

Sonra mesaj gönderdim. Daha önce kullanıldıysa boşta olsa bile bir süre sonra boşa çıkarıyorlarmış. Belirli aralıklarla almayı tekrar deneyin dediler.
  • quote:

Merhabalar,

Bugün karşıma çıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum. Daha önceleri sürekli yaptığım bir eylem olduğu için sıkıntı çekmeden yapacağımı düşünüyordum. Daha sonra işin öyle olmadığını gördüm. Facebook'un sunucularındaki verileri yedekleme süresini 24 saate çıkartmış olması dezavantaj oldu.

Elimizde facebook.com/*** şeklinde bir profil vardı. Bu uzantıyı ticari sayfa'da kullanmak adına, başka bir kullanıcı adı aldık. Bu ticari sayfa'da kullanmak istediğimiz kullanıcı adı boşa çıktı ama facebook şuanda o kullanıcı adını sayfada kullanmama izin vermiyor. Bağlantının geçici olarak kapandığını yada geçersiz olduğunu söylüyor. Daha önce facebook'a mesaj atarak bu sorunu çözüyordum. Şimdi ne yapmam gerekiyor bir fikri olan var mıdır?

quote:

Orijinalden alıntı: OneLostControl

Fan sayfasını açmak için açacağım sayfaya ait mail adresiyle kayıt oldum ve direkt mail adresini kullanıcı adı yapmış o yüzden fan sayfasında kullanamadım.

Profilin kullanıcı adını değiştirdim esas isim boşa çıktı ama kabul etmedi.

Sonra mesaj gönderdim. Daha önce kullanıldıysa boşta olsa bile bir süre sonra boşa çıkarıyorlarmış. Belirli aralıklarla almayı tekrar deneyin dediler.

Eğer mahsuru yoksa sorunu çözebildiniz mi? Süreç konusunda bilgilendirebilir misiniz? Değiştiriler bir username in boşa çıkma süresi kaç gündür biliyor musunuz?Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.