Reklam hesabınız kısa süre önce sıradışı hareketler nedeniyle işaretlenmiştir. Güvenlik nedeniyle, siz Facebook ile iletişime geçerek hesap bilgilerinizi onaylayana dek reklamlarınızın yayını durdurulacaktır.
Yaklaşık 3-4 yıldır facebook reklamlarını kullanıyorum fakat bugün böyle bir hata ile karşılaşıyorum acaba bunun çözümü nedir ? Facebooka gerekli belgeleri de yolladım fakat herhangi bir dönüşte yapılmadı. Başka bir yolu var mı ? veya Facebook'a ulaşabileceğim bir telefon numarası bir türlü bulamadım. Bu konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
uppp
# Önemli
Aynı sorun bendede var tek kredi kartı kullanıyorum baska hesap acsam bu seferde kredı kartından olmuyo aynı soruna donuyor. Bir cozum bulabıldınmı bu duruma
quote:
Orijinalden alıntı: bitirim_06
Aynı sorun bendede var tek kredi kartı kullanıyorum baska hesap acsam bu seferde kredı kartından olmuyo aynı soruna donuyor. Bir cozum bulabıldınmı bu duruma
valla facebooka bi yazı yazdım 2 gün sonra beni aradılar hallettiler :)
bildiğim kadarıyla kredi kartının birden fazla hesapta aktif olarak kullanımasından kaynaklanıyor dikkat edin
NnxAliN
kullanıcısına yanıt
Merhaba facebooka ne yazdınız size döndüler ben 3 defa gönderdim bilgilerimi facebook dönüş yapmadı yardımcı olursanız sevinirim.
solarix00S
kullanıcısına yanıt
Normal olarak şikayetimi belirttim ekstradan bir şey yapmadım.