Şimdi Ara

Facebook Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi Facebook'da şu şekilde bir ekran çıkıyor. 6 mesajınız var yahut arkadaşlık talibiniz var gibisinden şeyler yazıyor. Ve tıkladığımda casualclub ya da edarling gibi arkadaşlık sitelerine yönlendiriyor. Halbuki o tür sitelerle hiç bir bağım yok. Hani daha önceden girdim de böyle bir virüs bulaştı desem yok öyle birşey.

Bu sorundan nasıl kurtulabilirim ? Şimdiden teşekkürler.

• Mecburen up yapıyorum çünkü hakikatten sinir bozucu bir durum. Yardım edicek birileri yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl.

Facebook Sorunu.

Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi Facebook'da şu şekilde bir ekran çıkıyor. 6 mesajınız var yahut arkadaşlık talibiniz var gibisinden şeyler yazıyor. Ve tıkladığımda casualclub ya da edarling gibi arkadaşlık sitelerine yönlendiriyor. Halbuki o tür sitelerle hiç bir bağım yok. Hani daha önceden girdim de böyle bir virüs bulaştı desem yok öyle birşey.

Bu sorundan nasıl kurtulabilirim ? Şimdiden teşekkürler.

Bazı Uygulamalardan Gelir Bu Sorun Önceden Var Mıydı Yoksa Yeni Katıldıgın Uygulamaları Sil Sorun Çözülür.

• Yoktu önceden bugün başladı. Uygulamaları kontrol ettim yeni katıldığım bir uygulama da yok . Zaten facebook da pek aktif değilim sadece açık öyle bir köşede.
  • Arkadaşlar hala sorunu çözemedim bayağı uğraştım araştırdım fakat aynı sorunu yaşadığım kimse yok.
  • Merhaba,

Phishing olabilir mi? Adres çubuğuna bakarmısın, www.facebook.com yazıyor mu? Yada bilgin varsa, kaynak kodlarını incelermisin?

Şu sıralar Fake Facebook çoğaldı. Adamlar bire bir, aynısını yapmaktalar. Dikkatli olunmadığı takdirde bilgileriniz çalınıyor.

Ccelaner adlı yazılımı indirip tarayıcı geçmişini tamamen temizlermisin? Daha sonra adres çubuğundan www.facebook.com şeklin de giriş yapıp deneyin bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Facebook Messenger problem
    4 yıl önce açıldı
    Whatsapp Web sohbet ses sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.