Şimdi Ara

facebook ta beliren IOS İLE yazısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kız vardı arkadaşım iPad'i var iOS sürümün kaç dedim o ney dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Bir kız vardı arkadaşım iPad'i var iOS sürümün kaç dedim o ney dedi

iPhone 'unu tuş kilidine bilmeyen arkadasım var.

Şarja takmış, ekran açık. Ne yapıyor bu dedim, kendi kapanır bırak dedi.

Sonra power tuşundan haberdar ettim arkadaşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Bir kız vardı arkadaşım iPad'i var iOS sürümün kaç dedim o ney dedi

iPhone 'unu tuş kilidine bilmeyen arkadasım var.

Şarja takmış, ekran açık. Ne yapıyor bu dedim, kendi kapanır bırak dedi.

Sonra power tuşundan haberdar ettim arkadaşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Bazıları iPhone, iPad, iMac kullanır ama bunların işletim sisteminin iOS olduğundan haberi yoktur. Sorun yok devam edin siz.

iMac in işletim sistemi iOS değil MacOS

HEADSHOT

• Dostum jb yaptıysan pm atar mısın

• İos veya iphone yazsın diye bu forumda iphone kullanan birçok ezik var. Sana helal olsun arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

İos veya iphone yazsın diye bu forumda iphone kullanan birçok ezik var. Sana helal olsun arkadaşım..

quote:

Orijinalden alıntı : FRAPS

Arkadaşım bir rahatsızlığın mı var ? N8 shifti yağ gibi akıcı oynatıyor ayrıca bahsettiğin tüm oyunları çalıştırabilecek güçte, sen sanmamaya devam et :)))

sen çok yanlış gelmişsin... (yanlış bölüme)

• bende ios ile seçeneğine tıklayınca telefonumun faturası ve garanti belgesi çıkıyor
  • ya biri bu "olayin" ss'sini alip koyabilirmi yaa.. cok merak ettim acaba nasil gorunuyor falan..
    yoksa facebookta yazmiyor mu ? sadece iphone dan girince mi gorunuyor ,, nasil bise..??

blackberry de oluyor htc de her modeli yaziyor artik hangi modelde giriyorsan.. daha once arkadaslarimdan cha cha sensation modellerini gordum , resmen yaziordu.. iphone da olsa iyi olur boyle ezik oliy sanki . :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Niye hoşuna gitmiyorki iphone/ipad yazsa daha iyi gerçi ios ne la diyo millet

Bencede oyle yazsa daha iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

arkadaslar ios 6 yukledigimden beri yaptigim durum guncellemelerinde altta ios ile, yada via ios, yaziyor, bunu kaldirabilirmiyim acaba, hic hosuma gitmiyor bu ne boyle gorgusuz gibi, ne yapmaliyim sizce...

Bilader Manyak misin sen ?

Biz o ozellik icin 100-150 arkadas birlestik Facebook a mail attik. Sonra Apple a mail attik. İki sirketin arasi bozukmus baristirmaya calistik. JB yaptik eski versiyon fb uygulamasi yukledik yazsin diye yine yazmadi.Restore ettik app storedan denemedigimiz app kalmadi. 1 sene ugrastik yazsin diye yazmadi. Google dan saatlerce cozum aradik bulamadik. Blackberry forumunu bastik kiskancliktan. Apple a ve facebook a kufurler ettik. Yeni guncelleme geldi yine yazmadi.

Yemedik icmedik cozum aradik bulamadik hala anlatirken goz yaslarima hakim olamiyorum

Ego tatmini mi hocam seninki ?

• Bildirim ekranından yapılan yayınlarda facebookta ios ile yazısı gözükmekte.
    Tuhaf muhabbetlere girmenin anlamı yok. Bir mala bir insan para veriyorsa onu istediği amaç için kullanabilir. Kimseye danışacak değil. Buna istinaden edilecek laflara cevap niteliğinde tek söylenecek laf "SANANE" dir.
  • Aksine bu yazı bende çıkmıyor nasıl çözeriz bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Hocam iOS'un ne olduğunu bilmiyorlar zaten boşver

Aynen öyle kimse bilmiyor neyin ne olduğunu. O yüzden onlar başka bir şey sanar. Ama çok ciddiyim arkadaşa iOS 6'e update ettin mi dediğinde bana iOS nedir dedi ?
  • Feci trollemiş arkadas.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.