Şimdi Ara

Facebook'ta herhangi birinin arkadaşlar sekmesine tıkladığımda Windows kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi her hangi birinin arkadaşlar bölümüne tıkladığımda windows resetleniyor. Hatta her hangi birini geçtim bu kendi arkadaşlarım bölümüne tıkladığımda da aynı. Java update'i ve mozilla yüklememden sonra bu sorun oluştu en azından benim bildiğim bu. Önce mozillayı silip denedim baktım ki olmadı Javayı kaldırıp tekrar denedim yine aynı sorun. Google Chrome ve Explorer'da da sonuç aynı. Sorun şu ki ara ara bunu google'da arama yapıp her hangi bir sonuca tıkladığımda da başıma gelebiliyor oluşu. En son çare olarak buraya sığındım aramalarım sonuçsuz kalınca. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invooker

Başlıkta da belirttiğim gibi her hangi birinin arkadaşlar bölümüne tıkladığımda windows resetleniyor. Hatta her hangi birini geçtim bu kendi arkadaşlarım bölümüne tıkladığımda da aynı. Java update'i ve mozilla yüklememden sonra bu sorun oluştu en azından benim bildiğim bu. Önce mozillayı silip denedim baktım ki olmadı Javayı kaldırıp tekrar denedim yine aynı sorun. Google Chrome ve Explorer'da da sonuç aynı. Sorun şu ki ara ara bunu google'da arama yapıp her hangi bir sonuca tıkladığımda da başıma gelebiliyor oluşu. En son çare olarak buraya sığındım aramalarım sonuçsuz kalınca. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Problem olmadığı bir zamana Sistem geri dönüşüm yapmanızı öneririm.
  • bunu da yaptım fakat olmadı malesef
  • quote:

bunu da yaptım fakat olmadı malesef

Alıntı yapmadığınız için bildirim almadım,yeni gördüm cevabınızı. Önemli verileriniz varsa yedekleyip format atmanızı öneririm. Eğer devam ederse donanımsal bir sorun var demektir ama bu ihtimal yüzde 1. Formatla sorununuz çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

quote:

bunu da yaptım fakat olmadı malesef

Alıntı yapmadığınız için bildirim almadım,yeni gördüm cevabınızı. Önemli verileriniz varsa yedekleyip format atmanızı öneririm. Eğer devam ederse donanımsal bir sorun var demektir ama bu ihtimal yüzde 1. Formatla sorununuz çözülecektir.

sanırım bi kaç deneme daha ypıp en son bunu deneyeceğim teşekkürler
  • ortak plugin var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

ortak plugin var mı

herhangi bir plug-in yüklü değil bildiğim kadarıyla
  • quote:

quote:

ortak plugin var mı

antivirüsler filan yükleyebiliyor bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ortak plugin var mı

antivirüsler filan yükleyebiliyor bazen

Antivirüs ve güncellemeler dahil tüm update'ler manuel olarak ayarlı o yüzden ayrı bir plug-in dahil hiç bir şey yüklenemez diye tahmin ediyorum yine de öneriniz üzerine tarayıcı ayarlarından tekrar tekrar kontrol ettim fakat sonuç yok. Şaşırtıcı olan bir tek bende böyle bir şeyin oluşu. Ya da bu soruna bir benim çözüm aradığım diyelim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.