Merhaba arkadaşlar. Facebook'ta "Sohbetteki Arkadaşların" kısmında çevrimdışı olduğum halde sürekli görünür durumdayım. Profil resmim görünüyor ama çevrimiçi simgesi olan yeşil küçük kare yok resmimde. Yani çevrimdışıyım. Fakat arkadaşlarımın "sohbetteki arkadaşların" kısmında devamlı görünüyorum. Bir arkadaşım beni uyardı sürekli görünüyorsun dedi. Bazen telefondan facebok'a giriyorum. Telefondaki (Android) tüm sohbet programlarından facebook hesabımı kaldırdım, facebook hesap ayarlarından tüm uygulamaların izinlerini kaldırdım. Bir ara düzeldi ama tekrar eski haline döndü. Sanırım telefona yüklediğim android uygulamalar (Beejive, IM+, Facebook Messenger) yüzünden oldu, ama emin değilim. İzinleri kaldırdığım halde problem devam ediyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerilerini yazarsa sevinirim.
arkadaslar aynı sorundan bende muzderibim. telefonumdaki tüm programlardan cevirim dısı oldum hatta dün itibariyle telefonumun internet paketini sonlandırdım ama halen arkadaslarım cevirim içi gözüküyorsun diyorlar hatta bana bişey yazmak istediklerinde mobil telefonuna gönderilcek gibi bi ibare varmıs. ne yapmam gerekir?