Şimdi Ara

Facebook'ta yakında yapay zeka profillerle karşılaşabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta yakında yapay zeka profillerle karşılaşabilirsiniz
    Meta, Facebook'taki kullanıcılarla gerçek bir insan gibi etkileşime girebilen yapay zeka botları getirmeyi planlıyor. Bu hesaplar içerik üretebilecek ve kendi Facebook profil sayfalarına sahip olabilecek.

Ayrıca Bkz.Facebook dondurma linkiyle 2025 Facebook hesap dondurma

İçerik üretebilecek ve kullanıcılarla etkileşime girebilecekler

Meta'nın üretken yapay zeka ürün başkan yardımcısı Connor Hayes’in açıklamasına bakılırsa gelecekte Facebook’a arkadaş eklerken insanların daha fazla dikkat etmesi gerekecek. Yapay zeka hesapların biyografileri ve profil resimleri olacak ve platformda AI tarafından desteklenen içerik üretebilecek ve paylaşabilecekler.

Bir Facebook profilinin yapay zeka olduğunu açıkça belirtmek için adlarının ve profil resimlerinin yanında bir rozet olacak mı belli değil. Yapay zeka profillerin kullanıcılarla etkileşime gireceği de söyleniyor. Platformun küçük yaşta kullanıcıları bulunduğundan içerikler üzerine de dikkat edilmesi gerekiyor. Bu profiller Facebook’un üye kaybetmesine de neden olabilir.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/meta-ai-bots-could-soon-get-facebook-profiles-and-interact-with-users/

• Yapay zekanın karanlık yüzü. Sizinle sizden daha zeki olarak dertleşip bilgi paylaşabilen bir internet robotundan milyonlarcasını üretip hesap açtırıp istediğiniz gibi algı kasabilir toplumları ve özellikler genç kuşakları etkileyebilir ve yönlendirebilirsiniz. Artık hiç bir ülke tam olarak bağımsız olamayacak zaten bağımsız da değiller ama artık bu yapay insan robotların sahibi kim ise dünyanın da sahibi onlar olacak.
  • Adım adım "ölü internet teorisi", teori olmaktan çıkıp gerçekleşmeye başlıyor. Ve bunu da gözümüze soka soka yapıyorlar. Meta, internetin katilidir.
  • facebook'um yok ki:)

• 15 yıldır facebook kullanmıyorum
  • Batı toplumları kendi profillerinin AI de kullanılmasını istemiyor, o nedenle sketch AI resimler kullanıyorlar. Oysa kendileri asyalıların bütün profillerini eğitirken kullanıyorlar. Sanal dünyada sanal ile gerçeklik bağı koptu, kopuyor. Artık hiçbirşey inandırıcı ve gerçek değil. Mesela bu mesajı ben mi yazdım acaba yoksa AI mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 31 Aralık 2024; 02:00:51 >
  • Yalancı ve sahte içerik üretilecek ve muhtemelen yanlı ve hatalı istatistiklerin ortaya çıkmasına neden olacak. Üstelik de başka işleri örtbas etmek için kullanılacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.