Şimdi Ara

FACEBOOK'TA YENİ OYUN:FOOTBO CİTY - TÜRKİYE'YE ÖZEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
9.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ondada rastgele biri geliyor casus okulundan rastgele seçiyorsun
  • Tmm o zmn arkadasa gerek yok.
  • Bende moraller çok düşük yav kimseyi yenemem
  • Moral için Eğlence Merkezi'ne götür derim.

Aşağı mahalleyi de 3-1 yendim. Enerji yine sürünüyor.
  • Eğlence alanına götürdüm takımı moral fullenene kadar hiç maç yapmıcam
  • Oyun arada bir acayip yavaslıyor sayfayı yeniledigin zmn hic acılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

Oyun arada bir acayip yavaslıyor sayfayı yeniledigin zmn hic acılmıyor.

evet arada açılmıyor yenile yapınca açılıyor ama

13. seviyeye az kaldı.

Başkalaşım geçirenleri bi yenemedim gitti takım becerisi zor artıyor
  • maç kazanmak istiyorsanız kondisyonun çok önemi var arkadaşlar

FACEBOOK'TA YENİ OYUN:FOOTBO CİTY - TÜRKİYE'YE ÖZEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuRz -- 16 Eylül 2010; 14:27:22 >
  • uuRz bisey sorucaktım bu casus meselesi varya onda bi casus gönderdiginde rakipten 1 taktikmi calıyor yoksa sende olmayan taktik varsa onumu calıyor bilgin varmı ?
  • quote:

uuRz bisey sorucaktım bu casus meselesi varya onda bi casus gönderdiginde rakipten 1 taktikmi calıyor yoksa sende olmayan taktik varsa onumu calıyor bilgin varmı ?

sende olmayan taktiği çalıyor dostum buda sana ekstra zaman para vs kazandırıyor
  • Peki diyelim bizim spor okulu seviye 1 ama seviye 2 de kontraatak vb taktikler var onlarıda calabiliyormu ?
  • quote:

Peki diyelim bizim spor okulu seviye 1 ama seviye 2 de kontraatak vb taktikler var onlarıda calabiliyormu ?

tabiki çalabiliyorsun açıkcası ben şuan seviye 2ve 3'de ki taktiklerin çoğunu çaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuRz

tabiki çalabiliyorsun açıkcası ben şuan seviye 2ve 3'de ki taktiklerin çoğunu çaldım

Peki tesekkürler. Bu taktik beceri moral enerji ve takıma baglılık benden düsük olan takımlara yenilmemin sebebi nedir ? Bir düzeni varmı bu isin ?
  • quote:

quote:

Peki tesekkürler. Bu taktik beceri moral enerji ve takıma baglılık benden düsük olan takımlara yenilmemin sebebi nedir ? Bir düzeni varmı bu isin ?

dikkat ettim kondisyon ve taktik bilgisi yüksek olunca takımları yenmek daha kolay oluyor. (takım becerisi 210 şuan benim 250 olan takımı yenmiştim) o yüzden kondisyonu yüksek tutmaya bak maçlardan sonra basın toplantısı düzenle ki takım becerisi vs artıyor. hızlı para kazanmak istiyorsan arma sat şuna da dikkat et mesela stadın full dolmadan geliştirme. çünkü benim şuan kapasite 9bin taraftar sayım 6bin maça gelen taraftar sayısı 3bin herşeyi zamanında yapmak lazım

• Peki tesekkürler yine.

Bu ulasım kac lvlde acılıyor ?
  • ulaşım aktif değil beta sürüm olduğundan çok eksik ve mantıksızlık var ilerleyen günlerde geliştirirler
  • quote:

ulaşım aktif değil beta sürüm olduğundan çok eksik ve mantıksızlık var ilerleyen günlerde geliştirirler

Resimde otobüs garı gibi bisey görmüstüm ondan sordum.

Kullanılmaz halde sanırım. Tesekkürler.

Federasyon binasıdamı bu sekilde ?
  • quote:

ulaşım aktif değil beta sürüm olduğundan çok eksik ve mantıksızlık var ilerleyen günlerde geliştirirler

evet özellikle kulüp mağazası çok kötü şu anda
  • Enerji 10 yav artmıyor. İlk 3 takımı yendim.
  • Seviye 10.
    Beyler seviyeleri yüksek olan adamlara ajan yollayın tam saha pres,kontraatak gibi taktikler geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.