Merhaba arkadaşlar benim yeni keşfettiğim belkide sizlerin zaten biliyor olduğunuz facebook tweter ve google gibi sitelerden sadece 10 dakikada 50 kuruş ve günde çok rahat bir şekilde 10 20 tl kazanmak mümün ben şahsen şanda sislere tanıtacağım aynı iş dalından iki tane kullanıyorum. Bir tanesi dolar bazında kazanç sağlayarak ilerliyorsunuz ve günlük size 1 dolar da bonus vermekte. Diğer site ise size tl bazında kazandırıp günlük 100 puan bonus vermekte. Bu iki sitede facebook, google, youtube gibi birçok sosyal medya sitelerinin gönderilerini beğenerek paylaşarak ve takip ederek izleyerek para kazanmanız mümkün aynı zamanda Bir internet siteniz yada facebook sayfanız varsa bunlarıda beğendirmeniz yada paylaştırmanız mümkün. Eğer siz kendi sayfanızı beğendirmek gibi bir yol izlerseniz. siz kaç beğeni paylaşım vs yaparsanız karşılığında diğer insanlarda sizin seçtiğiniz sayfayı yada sizi beğenip takip ederler. Tamamen gerçek kişiler arasında olur bu. Eğer Ben sadece işin maddi kısmındayım derseniz. Çekma bir facebook,google,integram ve twetter hesabı açarak, Ekranınıza gelen aynı sitelerde ki gönderileri beğenerek,paylaşarak yada takipçi olarak günde çok rahatlıkla 20 tl kazanabilirsiniz. Ben şuanda günde 25 30 tl kazanabiliyorum rahatlıkla. yani 10 15 dakikada 50 kuruş kazanabiliyorum. Diğer sitede ise zaten günklük 1 dolarım garanti geriye kalanıda ben kasıyorum orada da günde 5 10 dolar kazanabiliyorum.
İsterseniz üye olup bir göz atın hoşunuza gitmezse zaten kullanmazsınız.
hocam bu dolar bazından ödeme yapan site her üyeye mi günlük 1 dolar veriyor?
üye oooouyosun günlük bonus kısmına tıklarsan yazıyor zaten. kişi başı ile allllkksı yoo günlük siteye girip bir kaç beğeni yapman yeterli
Sayın Can Bey , acaba 10 dk da nasıl 50 kuruş kazandınız çok merak ediyorum .
* 50 kuruş için 1000 puan yapmamız gerekli ve her işlem ortalama 8 puan * 1000 / 8 yaparsak = 125 işlem yapılmalı .
Lütfen insanları düzgün yönlendirelim .
armaganixA
kullanıcısına yanıt
Kendi söylediğinle beni destekliyorsun :D
Aradaşlar. ilk başta kazandırmasına rağmen bir süre sonra yan çizmeye ödeme yapmamaya başlıyorlar. Tavsiyemi geri alıyorum. Bilginize.
Arkadaşlar üye olmadan üye yapmadan referans vermeden kazanacağınız site yok. Ben de ilk başladığımda saçma gibi geldi fakat forum stelerine üye olup verilen sitelerden üye toplamak yeterli. Vakit kaybı da değil. Üstelik ben 3 günde qassa sitesinde 45 tl kazandım. Para hesabımda. Diğer siteler de aynı. Kzanmaz diye birşey yok. Biiraz emek biraz takip etmek.