Şimdi Ara

Facebook'tan TBMM'ye yanıt: İçerik kaldırma baskısı olursa temsilciyi geri çekeriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet kullanıyorum. Yazılımcı grupları çok işime yarıyor. Çok şey öğrendim. Bilgi edinme konusunda gayet de faydalanıyorum. Kullanmasını bildikten sonra Facebook hala etkil bir platform. Ha arkadaş listemden kimseyle muhattap olmam etmem o ayrı. Orası umrumda değil. İşime yarayan gruplara göz atar çıkarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıpan yiyorsa çek. kapitalizmin şövalyesi. nereye çekiyorsun.

• xtrader kullanıcısına yanıt

bop proje partisine oy verenlerin hepsi

• Mion kullanıcısına yanıt

Foruma yorum atarken 2+2 tarzı sorular gelse keşke

• Facebook ifade özgürlüğü deme hakkına sahip degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi inşallah atışında whatsappın fişi çekilsin bizde kurtulalım şu illetten.

• De Grado kullanıcısına yanıt
    Büyük oyunuda yazmamış

Asıl sizin gibiler bir uyansa ne facebooka ihtiyacımız kalır ne birşeye

Bir sirket ülkene rest çekebilme cesareti göstermiş üzerine çekmiş daha konuşuyor bu

Malum mektubu hatırla aptal olma

• Yani hocam çok ironik ve komik bir durum gerçekten. Bunların nasıl bir kafaları var anlamak gerçekten güç. Oldukları savundukları şeyin ne olduğunu bilmiyorlar. Karşı tarafıda bununla suçluyorlar.

• çekemezler öyle kolay değil o işler sonuçta bu platformu kullanan herkese müşteri gözüyle bakıyorlar. ha bizden çok mu kazanıyorlar? çok olmasa da kazanıyorlardır.

• Siyaset üstü düşünerek söylüyorum TBMM ye rest çekiyorlarsa temsilcilerini de alsın defolsun gitsinler. Sosyal medya yokken de gayet güzel yaşıyorduk yaşarız

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Kısaca söyleyim, Çin gibi olursun ama onlar kadar teknolojin yok. Ona yasak buna yasakla olmaz bu işler. Hükümet muhalif ne varsa kaldırma derdinde. Bunlar da kurallar dahilinde kaldırıyoruz ama b.kunu çıkartıyorsunuz. Devam ederseniz, temsilciyi çekeriz demişler. akahpe'nin demokrasi ve eşitliği savunduğunu düşünen varsa, zaten düşünmediğindedir o.

• Mion kullanıcısına yanıt

Dedi 15 yaşındaki beyni yıkanmış akpli. Hadi aslanım, başka kapıya. Beynin yanmış senin.

O leblebi kitabı dediğinin ne olduğunu da iyi biliyoruz. Aklını başına al.

• Dışa kapat yönet easy kk.

• TechVET kullanıcısına yanıt

15 yaşında mı? kedini mi tarif ettin koçum! 85 liyim ben babana sor karaoğlan günlerini anlatsın sana!

• hükümeti eleştirirsen hemen kaldırtırlar

• Facebook ,Instagram gitsin , sonra Twitter da gitsin . A haber , ATV takılalım derdindeler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.