Şimdi Ara

Facebook'tan TBMM'ye yanıt: İçerik kaldırma baskısı olursa temsilciyi geri çekeriz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
4.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Leblebi kitabı dediğin ne oluyor cemaat artığı...

• neilblack kullanıcısına yanıt

Halbuki seneye defolup gidecekler. Sonra da yargılanmalar başlayacak. Tasmalıları da kaybolacak.

• redoracle R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir sürü aktroll yaşamaya hakkı dahi olmayan beyinsiz yorumunu basmış gördüm. Umarım o gerizekalıları takmamışsındır umarım. ☺️ Evet elin gavuru bizim hakkımızı bizden çok savunuyor bu iyi insan olduklarından değil eğitim,iş ve insan hayatı ahlakının bilincinden dolayı. Bizde bu bilinç sıfır olduğundan "elin amerigalısı seni niye savunsun" diyen beyinsizler yazmış öyle işte. Facebook sadece Facebook değil whatsapp ve instagramı da kapsıyor. Bu haramiyle dolu ülkeye en güzel cevabı vermiş. Türkiyede kendilerinden aldıkları vergilerden ötürü bu cevaplarına hiç bir yaptırım yapamayacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xtrader kullanıcısına yanıt
    Çünkü ab ülkelerinde hiç bir devlet yöneticisi kendisine küfür hakaret etti ya da eleştirdi diye facebooka gidip IP dilenmiyor. Ya da bu kurumlar üzerinden istihbarat yapmaya çalışmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xtrader kullanıcısına yanıt

yaşama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye oraya kadar yorsun kendini. Senin mantığınla bakınca sanayiye gitmesi lazım  

• Mion kullanıcısına yanıt

Adamlar para kazandığı yerdeki müşterilerine tabi daha iyi hizmet vermeye çalışacaktır. Facebook'un para göz bir firma olmadığını bilen yok. Bu arada hastaneler bedava değil vergi vs filan veriyoruz haberiniz var mı ? Devletin yapması gereken şeyleri nimet gibi savunduğunuz sürece ezik psikolojisini aşamayacaksınız.

• Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    Sanırım hiç birini kullanmayan ender kişilerden biriyim ;)

• erdem552 kullanıcısına yanıt
    Yerinde olmayı o kadar isterdim ki 😂 ne yazık ki hepsini kullanıyorum. Tamamını bırakıp 3310 telefona dönmek için neler vermezdim 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meta temsilcisi gidecekmiş; "Cehennemin dibine kadar.."

• mion kardeş içerisinde bulunduğumuz yönetim sayesinde hastahaneye de gidemiyoruz zaten. ayrıca bu nasıl bir yanıttır. hastahane ile konunun ne alakası vardır bu da ayrı bir tartışma konusu.

• Adamların pekte umrunda değiliz..

• Topluluk kurallarıymış falan filan. Yemişim kurallarını. Bunların neye hizmet ettiğini Abd başkanını bile sosyal medyadan yok eden bir yapıdan biliyoruz. Yapay zeka desteğiyle kitleleri yönlendiren, manipüle eden, yaşam tarzı dikte eden dünyanın en tehlikeli oluşumlarıdır bu sosyal medya. (Dağıtık, bol alternatifli sosyal medya uygulamaları nispeten daha yararlıdır)

Ben şahsen facebook, instagram, twitter ve diğer tekelleşmiş sosyal medya ağlarını kullanmıyorum veya minimum düzeyde kullanıyorum.

• Mion kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.