Şimdi Ara

Facebook'un işe almadığı Brian Acton, Whatsapp'ı 19 milyar dolara sattı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaş şimdi bu whatsapp yıllık 1 dolara hizmet vermiyormuydu eğer 450 milyon abonesi varsa yıllık cirosu en fazla 450 milyon dolar olabilir (reklam gelirleri yok) bu firmaya niye yaklaşık 38 yıllık cirosu kadar para verdiler biri kaçırdığım detayı söyleyebilirmi ? adamlar tüm dünyayı abone etseler ve tüm üyeler ödeme yapsa bile 7 milyar dolar olacak

• ya nedense facebookun satin aldigini duyunca whatsappdan bir soguma geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Bana hayır diyenlere şükran duyuyorum, hayatta kendim ne başardımsa onlar sayesinde başardım.'     Albert Einstein

• bir şeye de burnunu sokma facebook. biz senden kaçıyoruz sen bizi kovalıyorsun. instagramı braktık şimdi de bunu aldı. düş artık yakamızdan. resmen tüm bilgilerimizi ele geçirmek istiyor. zaten ele geçirmiş geçireceği kadar ama neyse.

• Büyük başarı gerçekten

• facebook hesabı falan girmeyi zorunlu yapsın direk bırakırım whatsapp'ı.

• bi adamda şans olacak arkadaş yoksa bişe olmaz
  • bi adamda şans olacak arkadaş yoksa bişe olmaz

• Tekelcilik tüketici yararına bir olgu değildir. Teknoloji dünyası hızla tekelleşiyor, inşallah bu tekelcilerin batışlarına da şahitlik edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KomançeroKazım

anlayamayız

Anlayamazsiniz

• Adam hep pozitif bakmis olaylara.Twitter sallamamis,Facebook yol vermis,adam saglik olsun diyerek isine bakmaya devam etmis.Helal olsun,seviyorum boyle adamlari.Catir catir harcasin simdi paralari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

ya arkadaş şimdi bu whatsapp yıllık 1 dolara hizmet vermiyormuydu eğer 450 milyon abonesi varsa yıllık cirosu en fazla 450 milyon dolar olabilir (reklam gelirleri yok) bu firmaya niye yaklaşık 38 yıllık cirosu kadar para verdiler biri kaçırdığım detayı söyleyebilirmi ? adamlar tüm dünyayı abone etseler ve tüm üyeler ödeme yapsa bile 7 milyar dolar olacak

450 milyon abone whatsappa değerli kılan. Zaten bir yukleyen bir daha silmiyor. Akıllı telefon kullanıp whatsapp kullanmayan ben hiç görmedim çevremde şahsen.

Ücretsiz olur zaten facebookta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 20 Şubat 2014; 20:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr2012

facebook hesabı falan girmeyi zorunlu yapsın direk bırakırım whatsapp'ı.

Facebook messenger'da bile zorunlu değil sanirim facebook üyeliği.

• Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste
  • yahu niye facebook messenger'a başarısız diyorsunuz? bi istatistik mi gördünüz? facebook açıklama mı yaptı? gayet de başarılı ancak whats app gibi popüler değil çünkü isminin içinde hem 'facebook' hem de 'messenger' var, iki çok genel isim, yani birine mesaj yazacaksam facebook messenger'dan yaz demiyorum facebook'tan yaz diyorum.

• RIP IN PEACE
    Facebook'un işe almadığı Brian Acton, Whatsapp'ı 19 milyar dolara sattı

facebook bunuda batırıcak yeni güncellemelerle benden demesi
  • El değiştirmesi tabi bazı değişiklere neden olacaktır ama yazılımcı ekibi değil sadece sahibi değişti sonuçta.Öyle rip whatsapp falan yazmayın cahilmisiniz?Yada minyarlarla oynayan şirketler mi aptal?

• Allah daha çok versin.
  • Ye ye bitmez
    Yedir yedir bitmez
    5-10 sene sonra uyusturucudan olmezler ins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 20 Şubat 2014; 21:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

O 450 milyon üye bir anda Whatsapp'ı kullanmayı bıraksa, ne gülerim

Icimden bir ses whatsappin cope donecegini soyluyor
    Hemen birakirim arkadaslarima da biraktiririm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.