Şimdi Ara

Facebook üzerinden Cumhuriyete Saldırı ! Şikayet Edelim Topluca!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce forumda Atatürk'e yapılan bir saldırıyı şikayet ederek gerekli mercilere getirildiğini hatırlıyorum, bu yüzden açtım bu konuyu.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000306210836&v=wall bu linkten görülebilceği Türkiye Cumhuriyeti üstüne bir takım sözler kullanmışlar ve bunu söyleyen adam diyarbakırda yaşıyor. Ayrıca fotoğraflara baktığımızda terör örgütüne efsane dediğini de görebiliyoruz. Birlik olursak bu arkadaşa iyi bir ders veririz gibime geliyor, işi bilenler nerelere nasıl şikayet ediceğimizi söylerlerse birlik halinde hareket edebiliriz, sadece facebook üstünde kalmamalı şikayet. Resmi de aşağıya ekliyorum ki kaybolmasın.

Facebook üzerinden Cumhuriyete Saldırı ! Şikayet Edelim Topluca!

• Hatta facebook üzerinden tüm dağları teröristten temizleyelim, facebook üzerinden yunanistana savaş açalım ve yine facebook üzerinden oy kullanalım. Allah başımızdan facebooku eksik etmesin, o olmasa naparız
  • Temel Bilgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Hatta facebook üzerinden tüm dağları teröristten temizleyelim, facebook üzerinden yunanistana savaş açalım ve yine facebook üzerinden oy kullanalım. Allah başımızdan facebooku eksik etmesin, o olmasa naparız
  • quote:

Hatta facebook üzerinden tüm dağları teröristten temizleyelim, facebook üzerinden yunanistana savaş açalım ve yine facebook üzerinden oy kullanalım. Allah başımızdan facebooku eksik etmesin, o olmasa naparız

Siz çeşitli ortamlarda cumhuriyetin değerlerine hakaret edildiğinde tabi ki bunu önemsemeyip küçümsemeye çalışabilirsiniz, doğrudur. Ben bu topraklarda yaşayan birisi olarak sizin kadar rahat olamıyorum, keşke olabilip aa facebook çocukları facebook üstünden gidiyorlar yine diyebilseydim, diyemiyorum maalesef. İyi geceler size
  • Diyarbakır'lıymış, bunu şikayet etsen nolacak meclisteler bunun gibiler...
  • o değilde paylaştığı video varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugno

quote:

Siz çeşitli ortamlarda cumhuriyetin değerlerine hakaret edildiğinde tabi ki bunu önemsemeyip küçümsemeye çalışabilirsiniz, doğrudur. Ben bu topraklarda yaşayan birisi olarak sizin kadar rahat olamıyorum, keşke olabilip aa facebook çocukları facebook üstünden gidiyorlar yine diyebilseydim, diyemiyorum maalesef. İyi geceler size

Hayat eylemdir dostum. İnternet ve özellikle facebook denen zırva, siyaseti oraya döktü. Facebookta siyaset-vatan kurtarma olayı başladı. Ülkeyi facete kurmadık orada kurtaralım. Boş işler bunlar. Eğer cumhuriyetin ve toprakların için mücadele etmek istiyorsan eylemlere katılırsın, sokağa inersin. Ben öyle yapıyorum çünkü, ülkemi saçma bir sitede kurtarmaya çalışmıyorum. Ve kimse ama kimse benim CUMHURİYET SEVGİMİ de ölçemez.

•  Facebook üzerinden Cumhuriyete Saldırı ! Şikayet Edelim Topluca!

Haydi dostlar, sen şikayet edersen herkes eder!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

o değilde paylaştığı video varmı

Paylaşımlarını eski tarihlere doğru inceledim. kürdistan ile ilgili videolar var. sık sık paylaşmış arkadaş. Bence sizde inceleyin. Herşey kürtçe olduğu için videoları anlamadım. ama türkiye haritasının doğusu üzerine küsdistan yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia58 -- 23 Haziran 2010; 1:58:03 >
  • Temel Bilgiler Cinsiyet: Kadın
  • quote:

Facebook çıktığından bu yana kullanmıyorum garip bir insanmıyım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

quote:

Daha normal bir insansın Coni, hatta en iyisini yapıyorsun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

quote:

Daha normal bir insansın Coni, hatta en iyisini yapıyorsun..

• adam apaçi salla gitsin kendi kendine geberir gider zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.