Şimdi Ara

instagram üzerinden ölümle tehdit ediliyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar olay çok basit yaklaşık 3.5 yıl süren bir ilişkim oldu zamanında, 2018 de ayrıldık. ardından bu sene tekrar konuşmaya başladık bu kızla instadan takipleştik falan, az önce mesaj geldi ss ini konuya koyarım, bu kızla konuştuğum için açık açık beni vuracağını öldüreceğini adresimi bildiğini söylüyor hani açıkcası pek inanmıyorum ama beni sabah sabah strese sokmaya hakkı yok bu işlerden anlayan arkadaşlae hukuki olarak nasıl bir yol izlemeliyim.
    instagram üzerinden ölümle tehdit ediliyorum yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıkalımmı -- 15 Ekim 2019; 9:32:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuki mi
    Kizn yernde olsam otekini secerdm bb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Hukuki mi
    Kizn yernde olsam otekini secerdm bb
    evet? bir kız için torbacının tekiyle kavga mı edeyim canımı yolda bulmadım başka konuyu trolle

• polise git.

bu tarz mesajların ardı gelmez genelde ama tedbiri elden bırakmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

polise git.

bu tarz mesajların ardı gelmez genelde ama tedbiri elden bırakmamak gerek.
    evet bir şey olmayacağının farkındayım uğraşmak istiyorum sadece

• tehdit eden adam bile akıl vermiş polise haber ver diye daha ne istiyorsun hocam
  • Polise sikayet et gorur ebesinin seftalisini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bence polise git böylelerine sessiz kalarak taviz verme.Psikolojileri hastalıklı böylelerinin göz dağı vermekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

evet? bir kız için torbacının tekiyle kavga mı edeyim canımı yolda bulmadım başka konuyu trolle

Alıntıları Göster
    trolle mi ? 3.5 yıllık bir yaşanmışlıktan bahsediyorsun. belliki seviyorsunuz birbirinizi. sen şimdi hukuki yollara başvursan nolcak? adam seni tehdit ediyor diye hapis cezası mı verecekler sanıyosun ? ya da uzaklaştırma verseler bi işe yarayacağını mı sanıyorsun ?
  • quote:

trolle mi ? 3.5 yıllık bir yaşanmışlıktan bahsediyorsun. belliki seviyorsunuz birbirinizi. sen şimdi hukuki yollara başvursan nolcak? adam seni tehdit ediyor diye hapis cezası mı verecekler sanıyosun ? ya da uzaklaştırma verseler bi işe yarayacağını mı sanıyorsun ?

Alıntıları Göster
    yeteeeeer üstüme gelmeeee

• Polise git de bak nası abi çekiyor sana

• Dövüşün bence hanginizin döverse kız onundur

• çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    Torbaci tanidigi olan kizla isin ne hocam?

• quote:

Alıntıları Göster
    3.5 yıllık yaşantının bir anlamı kalmadı övünmek gibi olmasın şu takıldığı tüm tiplerden zeka,tip,kültür olarak 10 gömlek üstünüm ve kendisine saygım kalmadı kendi bok çukurunda geberebilir mantığım sevgimden üstün ve açıkcası artık pek de sevmiyorum yani neden uğraşayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

tehdit eden adam bile akıl vermiş polise haber ver diye daha ne istiyorsun hocam
    daha önce böyle bir şeyle uğraşmadım bilgim yok o yüzden polise gitmekten daha etkili bir yolu var mı diye soruyorum

• Genelde böyle mesajlara itibar edilmez.Birkere dövecek adam böyle mesaj atmaz kalkar gelir ve böyleleri de genelde ödlek olur senin yapman gereken şikayetci olmak ama oratada yazılı bir tehdit var sonuçta gelsin mahkemeye dövebiliyormu bak bir ama genelde böyle insanlar en ödlekleridir.

• Bu nasıl mantık hocam :D

• "oldur de su hayattan kurtulayim" yaz, ne yapacagini sasirip oldurmekten vazgecer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.