|
Facebook ve Instagram için abonelik dönemi resmen başladı
-
-
Verileri onlar almasın ben alayım dönemi desek :)
-
Reklamlı kullanıma kısıtlamalar başlar hadi hayırlı olsun pamuk eller ceplere.
-
Yılların "Facebook paralı oluyor" efsanesi hayaldi, gerçek oldu!
-
Kapat gitsin. Ne uğraşacaksın…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her zaman ücretsizdi ve ücretsiz kalacaktı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem benim kişisel verilerimi alsın, dilediği gibi işlesin üstüne üstlük bir de para mı verelim?Ya bi sektir git feysbuk.
zenginler verir işte benim verim değerli değil zaten
AOL dönemine dönüyoruz sanki.
İnternet servisleri ücretli hâle geliyor.
Spotify ile başladı, Netflix ile ilerliyor. Şimdilerde her gazete, sosyal medya, akış servisi gibi dijital yayın ürünü bu tür fiyatlandırmaya gidebiliyor.
X de aynı yolu izleyecek.
Her zaman ücretsiz olur ama bu başka ZAMAN :))
Kullanmıyordum zaten. Tam olarak neye yarıyor
Burdakiler pek bilmez belki, daha facebook ve twitter’in ilk popüler olmaya başladığı zamanlardı. Üye çekmek için facebookzero, twitterzero diye sadece metinden oluşan, mobil veriden yese de faturaya yansıtmayan bir paket yapmışlardı. O dönemde sloganları da şuydu: “facebookzero ücretsizdir ve sonsuza dek ücretsiz kalacaktır.” Bu abonelik sistemi de şuan bana onu hatırlatıyor. İleriki dönemlerde, muhakkak ücretli abonelik sistemine geçecekler.
Bıktırdılar yeminle, en sonunda kapatıcam.
-
Dünya nüfusunun neredeyse tamamını kullanıcısı yapmış bir sitenin Türkiyedeki 40 yaşlarındaki 3 donanımhaber üyesi tarafından protesto edilmesi? Sitenin kullanımın halihazırda zorunlu olmaması? Reklam görmemek için ödeme yapmak demenin sadece reklam için ödeme yapılmasından ibaret olduğu gerçeği?
-
İnstegram iyice reklam çöplüğü oldu zaten. SÜrekli reklamlar çıkıyor. Youtube dada aynısını yapmışlardı. Bir uygulama önce büyüyene kadar serbetslik verir, sonra ufak ufak reklam koyarlar, sonradan reklamları zıvanadan çıkartıp para isterler.
-
Facebook Instagram gibi insanların büyük kısmının kendini olmadığı biri gibi gösterdiği platformları kullanmıyorum.
Getirin getirin herşeye abonelik getirin 👏👏👏🤬🤬🤬
facebook'u kapattık bi insta var oda video izlemek haberleri takip etmek için ama gerekirse kapatırız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yılların "Facebook paralı oluyor" efsanesi hayaldi, gerçek oldu! |
Kapat gitsin. Ne uğraşacaksın…
|
Hem benim kişisel verilerimi alsın, dilediği gibi işlesin üstüne üstlük bir de para mı verelim?Ya bi sektir git feysbuk.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X