Şimdi Ara

Facebook ve Twitter Bildirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden Lumia 920 sayfasında belirtmiş olmama rağmen o sayfada benle aynı sorunu yaşayan olmadığı için cevap bulamayıp burada da yazma gereksinimi hissettim. Belki diğer WP kullanıcılarından aynı sorunu yaşayıp çözebilen olmuştur. Sıkıntım başlıkta da belirttiğim gibi bildirim hiç alamamam. Mail adreslerini değiştirdim, telefonu sıfırlayıp ayarları baştan yaptım. Ama hiç bir sonuç alamadım. Telefonu aldığımdan beri bildirim almışlığım yok. Ayrıca telefonun takviminde Facebook ve Gmail Takvimlerimi ayarlarını yapmama rağmen göremiyorum. Sadece Live hesabımdaki takvim olayları çıkıyor. Facebook doğum günleride aynı şekilde takvimde yok. Sizce donanımsal bir arıza olabilir mi? Servise göndermem gerekir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Kilit ekranı kısmında ekranda bildirimi gösterilecek uygulamaları seçtiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook ve Twitter uygulamalarini kurdunuz mu?

• Twitterdan ben de almıyorum ancak faceboook beta kullanıyorum ve bildirimler geliyor(htc wp8s)

• Bildirimi gösterilecek uygulamaları seçtim. Ayrıca uygulamaları da yükledim. Buna rağmen gelmiyor bildirimler. Sizce servise göndereyim mi?

• Arka planda çalışan uygulamalardan izin verdiniz mi?

• Evet verdim. 2 defa telefonu sıfırladım. Durum aynı.

• Servislik bir durum yok ki wp8in genel sıkıntısı bu. Dediğim gibi facebook beta yükleyip dene bir de.
  • Ama facebook beta yuklu zaten. Facebook ve Google takvim de telefonun takvim uygulamasında gözükmüyor. Bu nasıl iş anlamadım.

• kafasına göre onlar ya, bir geliyorlar bir gelmiyorlar. bazen hepsi aynı anda geliyor. en beteri de whatsapp. Yeni mesaj geldiğini öğrenmek için bazen uygulamayı açmak zorunda kalıyoruz. Ya WP8'in sorunu ya da uygulamaların sorunu. Temmuz güncellemesi ile düzelecektir umarım.
  • Bende Whatsapp bildirimleri zamanında geliyor. Ama onun haricinde hiç bir şey gelmiyor. Nokia 3310'un iyi fotoğraf çeken hali gibi telefonum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.