Şimdi Ara

facebook virüs otomatik yorum yapıyor ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otomatık olarak yorum yapıyor .denedim çalıstı falan yazıyor ne yapmalıyım lutfen yardım edin.

• kardeş ne kadar uygulaman varsa kaldır genelde uygulamalardan kaynaklanıyo uygulamaya girerken bi izin istiyo senden sen izin verdiğin zaman bi çok şey için senin adına apylaşım yapma hakkını veriyosn ben o yüzden hiçbi uygulama kullanmıyorum varsa face üzerinden twitter falan
  • butun uygulamaları kaldırdım ama bu twıtter uygulamasını kaldırıyorum gerı gelıyor yazdıklarım face de gozükmüyo ama uygulama duruyor orda bakalım bir daha paylaşıcakmı bir şeyler .belki twitterdan değildir .diğer bütün uygulamaları kaldırdım.
  • twitterdan olacağını zannetmiyorumda hoş oda olabilir malum reklam yaptırmayan site yok twitter içinde izinler kısmını tamamen sınırla benimde uyumlu twitter-facebook da paylaşımlar benmde birbirine gitmiyo.
  • yaptım bakalım bir kaç gün bakiyim durumu yazarım gene.
  • tamam hocam hadi bakalım inşaallah olmaz
  • bugün hesabıma giriş yaptığımda her şeyi kaldırmama rağmen gene o saçma reklamlar ve yorumlar gönderilmişti.google chrome dan uzantılarda zaman tüneli diye bir şey buldum ve kaldırdım inşallah bu sefer düzelmiştir sonuçları yazacağım gene .
  • hadi ya yine mi :/ ne bilim virusten olsa arkadslardn ordan burdan feysbuka girmdgm yer kalmadi illaki bulasrdi, suana kadar kullandgm uygulama nadir onlardn oldgnu dusunyrm kullanmiyrm, insallah sennde uzantidndrda olmaz bi daha, artk kimileri duvari gectm mesaj olarak atiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım uzantılardan kaynaklanıyordu.akşama kadar herhangi bir şey göndermedi yarın tekrar sonuçları yazarım aynı sorunu alanlar için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris1907 -- 19 Haziran 2012; 21:40:26 >
  • sorun çözüldü google chrome'da uzantılardan facebook zaman tüneli eklentisini silince düzeldi...
  • Her eklentiye güvenip tıklamayın Facebook size zaman tüneli vs. şeylerden kurtulmanız için eklenti veya uygulama önermez
  • Wall Post eklentisini yüklemişsiniz hocam. Zaman tünelinden çıkma durum beğendirme vb uygulama sitelerinde chrome veya mozilla uyumlu wall post ayarlıyolar girince direk eklenti yükleniyor sizde ekle demişsinizki zamantuneli.user dosyası gelmiş onu kaldırdıysanız sorun olmuyacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.