Şimdi Ara

Facebooktaki Abone artırma Çılgınlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DÜn bir şey gördüm bunuda sizinle paylaşmak istedim . Dün bir arkadaşım bir paylaşım yaptı ve paylaşımda bır uygulamayı tanıtıyordu Uygulamanın ıcınde ıse facebookta abone sayını artır,facebook virüsünü sil,beğeni sayını artır felan vardı bunlardan bırıne tıklayınca ise senden profıl lınkını gırmenı ıstıyordu bende tıkladım bişey olmadı tabi :). 1 saat sonra felan face gırdıgımde bı baktım tanımadıgım kişilere abone olmuşum. Adamlar kendi abone sayılarını artırmak için kurdukları düzenek güzel. Oraya linki girdikten sonra web tarayıcısına eklenti kuruluyor ve adamların profilini otomatik olarak begendırtıyor. WEb tarayıcısını sılıp bastan yukledım duzeldi. Benim dştüğüm gibi sizde bu tuzga dusmeyın ... İyi Forumlar.

• hocam facede öyle şeylere hiç tıklamayacaksın sen ucuz kurtulmusssun bütün milletin hesabını calıyor adamlar :)
  • geçmiş olsun :D
  • eyw :d
  • Uygulamada izin ver yaparken dikkat edin, nelere izin verdiğinize. Birde abone çoğaltma, beğendirme yapmak için yok abone ol yoksa çalışmaz diyenlere inanmayın o uygulamayı kapatın gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.