Şimdi Ara

Facede yayılan saçmalıkk .. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
7.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bjknefret

quote:

Orijinalden alıntı: Zyphord

bizde koyduğumuz yerleri yazsak

+1 şuraya fırlattım diye

2 ramin arasına , işlemcinin transistörlerine
  • İyi ki hiç bulaşmadım şu Facebook denen zımbırtıya. Bilmiyorum saçma geliyor, o çekilen fotoğraflar, yazılan yazılar vs. hepsi yapmacık, yapay geliyor bana.
  • size ne olm ya
  • Bizde Prostat Kanserine Dikkat Çekelim millet
  • pm istiyorum
  • Bugun bende facebookdaki bir kız arkadaşımdan gördüm oda şöyle yazmıştı; çalışma masama diger kızlarda bunu begenmişti bende yorum yaptım altına neden bütün kızlar bunları yazıyo çözebilmiş degilim hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ GÜNÜ

quote:

Orijinalden alıntı: allm

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: Faber.
    Benim de elime Facebook'tan erkekler için hazırlanmış bi' metin geçti, PM ile isterseniz atabilirim.

Pm .

pmpm

pm

pm

pm

pm

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur3106

Bugun bende facebookdaki bir kız arkadaşımdan gördüm oda şöyle yazmıştı; çalışma masama diger kızlarda bunu begenmişti bende yorum yaptım altına neden bütün kızlar bunları yazıyo çözebilmiş degilim hala.

Cevap:

Kızların çantalarını koydukları yer sevişmek istedikleri yermiş dağılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikepn

quote:

Bugun bende facebookdaki bir kız arkadaşımdan gördüm oda şöyle yazmıştı; çalışma masama diger kızlarda bunu begenmişti bende yorum yaptım altına neden bütün kızlar bunları yazıyo çözebilmiş degilim hala.

Cevap:

Kızların çantalarını koydukları yer sevişmek istedikleri yermiş dağılabilirsiniz.

Sevişmek istedikleri yer? DH Nefes Alsın Yeter Timi'nden birine denk gelirlerse bırak çantayı koydukları yeri, yer çekimi bile fayda etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Orijinalden alıntı: melikepn

quote:

Cevap:

Sevişmek istedikleri yer? DH Nefes Alsın Yeter Timi'nden birine denk gelirlerse bırak çantayı koydukları yeri, yer çekimi bile fayda etmez.

• Beyin bedava
  • olayı yanlış biliyosunuz. çantasının yerini facebook'da ileti olarak yazan kızların göğüsleri büyüyormuş. zaten dikkat ettiyseniz hep küçük göğüslü kızlar yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

olayı yanlış biliyosunuz. çantasının yerini facebook'da ileti olarak yazan kızların göğüsleri büyüyormuş. zaten dikkat ettiyseniz hep küçük göğüslü kızlar yazmış

12-13 gibi yaşlarda normal küçük olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

olayı yanlış biliyosunuz. çantasının yerini facebook'da ileti olarak yazan kızların göğüsleri büyüyormuş. zaten dikkat ettiyseniz hep küçük göğüslü kızlar yazmış

• Arkadaşlar hala çözemedim bilen birileri varsa ne oldugunu söylesin kıza sordum çözemessin dedi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.