İyi ki hiç bulaşmadım şu Facebook denen zımbırtıya. Bilmiyorum saçma geliyor, o çekilen fotoğraflar, yazılan yazılar vs. hepsi yapmacık, yapay geliyor bana.
size ne olm ya
Bizde Prostat Kanserine Dikkat Çekelim millet
pm istiyorum
Bugun bende facebookdaki bir kız arkadaşımdan gördüm oda şöyle yazmıştı; çalışma masama diger kızlarda bunu begenmişti bende yorum yaptım altına neden bütün kızlar bunları yazıyo çözebilmiş degilim hala.
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
quote:
Orijinalden alıntı: KILIÇ GÜNÜ
quote:
Orijinalden alıntı: allm
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost&Roach
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
quote:
Orijinalden alıntı: Faber. Benim de elime Facebook'tan erkekler için hazırlanmış bi' metin geçti, PM ile isterseniz atabilirim.
Pm .
pmpm
pm
pm
pm
pm
quote:
Orijinalden alıntı: ugur3106
Bugun bende facebookdaki bir kız arkadaşımdan gördüm oda şöyle yazmıştı; çalışma masama diger kızlarda bunu begenmişti bende yorum yaptım altına neden bütün kızlar bunları yazıyo çözebilmiş degilim hala.
Cevap:
Kızların çantalarını koydukları yer sevişmek istedikleri yermiş dağılabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: melikepn
quote:
Cevap:
Kızların çantalarını koydukları yer sevişmek istedikleri yermiş dağılabilirsiniz.
Sevişmek istedikleri yer? DH Nefes Alsın Yeter Timi'nden birine denk gelirlerse bırak çantayı koydukları yeri, yer çekimi bile fayda etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchitekt
quote:
Orijinalden alıntı: melikepn
quote:
Cevap:
Sevişmek istedikleri yer? DH Nefes Alsın Yeter Timi'nden birine denk gelirlerse bırak çantayı koydukları yeri, yer çekimi bile fayda etmez.
Beyin bedava
olayı yanlış biliyosunuz. çantasının yerini facebook'da ileti olarak yazan kızların göğüsleri büyüyormuş. zaten dikkat ettiyseniz hep küçük göğüslü kızlar yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: woop
olayı yanlış biliyosunuz. çantasının yerini facebook'da ileti olarak yazan kızların göğüsleri büyüyormuş. zaten dikkat ettiyseniz hep küçük göğüslü kızlar yazmış
12-13 gibi yaşlarda normal küçük olması.
quote:
Orijinalden alıntı: woop
Arkadaşlar hala çözemedim bilen birileri varsa ne oldugunu söylesin kıza sordum çözemessin dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme