Şimdi Ara

Facede yayılan saçmalıkk .. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
7.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm erkek arkadaşlar dün kızların yapmış olduğu ' dolabımda , masada , askıda vb. duvar yazılarının anlamının farkındayızdır umarım. Bu yüzden Tüm erkekler bugün koordine oluyoruz ve 'condomu kullanmadan önce nerede , kullandıktan sonra nereye koyduğumuzu yazıp duvarda paylaşıcaz. Ama manasının bu olduğunu hiçbir kız bilmicek söylenmicek. duvarda paylaşırken yazacağımız şu ' önce ................. , sonra ................ koyarım veya atarım vb.., boşlukları siz kafanıza göre doldrucaksınız ama kalıp bu , önce ve sonrayı eklemeyi unutmayın.. Akşam saat 9 civarı başlıyoruz.. Tüm Listenizdeki erkek arkadaşlarınıza bu yazıyı yollayın.. soru = condomu kullanmadan önce nereye, kullandıktan sonra nereye koyarsanız? herkes cvpları 9 civarı duvarında paylaşsın.. örnek cvp = ' önce gömleğin iman cebinde sonra çöpte ' hemen koordineli olalım ... bu yazıyı tüm listedeki erkek arkilere yollayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Gerizekalılar..

Bu face yasaklansın diyorlar ya adamlar haklı beyler

hemde sonuna kadar haklı nerde boş iş var onu takip edip onu yapıyolar ilk çıktığında ilkokul arkadaşını bulma amacı taşıyodu ne güzel onunda suyunu çıkardılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Tüm erkek arkadaşlar dün kızların yapmış olduğu ' dolabımda , masada , askıda vb. duvar yazılarının anlamının farkındayızdır umarım. Bu yüzden Tüm erkekler bugün koordine oluyoruz ve 'condomu kullanmadan önce nerede , kullandıktan sonra nereye koyduğumuzu yazıp duvarda paylaşıcaz. Ama manasının bu olduğunu hiçbir kız bilmicek söylenmicek. duvarda paylaşırken yazacağımız şu ' önce ................. , sonra ................ koyarım veya atarım vb.., boşlukları siz kafanıza göre doldrucaksınız ama kalıp bu , önce ve sonrayı eklemeyi unutmayın.. Akşam saat 9 civarı başlıyoruz.. Tüm Listenizdeki erkek arkadaşlarınıza bu yazıyı yollayın.. soru = condomu kullanmadan önce nereye, kullandıktan sonra nereye koyarsanız? herkes cvpları 9 civarı duvarında paylaşsın.. örnek cvp = ' önce gömleğin iman cebinde sonra çöpte ' hemen koordineli olalım ... bu yazıyı tüm listedeki erkek arkilere yollayın...

güzelmiş kardeş.

•  Facede yayılan saçmalıkk ..

• quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ GÜNÜ

quote:

Orijinalden alıntı: allm

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: Faber.
    Benim de elime Facebook'tan erkekler için hazırlanmış bi' metin geçti, PM ile isterseniz atabilirim.

Pm .

pmpm

pm

pm

pm

pm

pm

• ne saçma bi muhabbet olmuş ya
    bazılarıda masanın üstüne koydum,vitrine koydum yazmış bişey yapcaklar bulaştırdılar ellerine yüzlerine
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim de elime Facebook'tan erkekler için hazırlanmış bi' metin geçti, PM ile isterseniz atabilirim.

Pm .

pmpm

pm

pm

pm

pm

PMMMMMM

• quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pm .

pmpm

pm

pm

pm

pm

Pm

pm

• @W7K2D, hocam PM istemişsin ama gelen kutun dolu.

Bir de metine erişmiş arkadaşlar, burdan pm ile isteyenlere yollasa daha kolay olur
  • hocam bana ulaşmadı pm
  • Ben de pm istiyom yaa!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

Facede yayılan saçmalıkk ..

La benimde soyadı Tıraşoğlu diye arkadaşım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pm .

pmpm

pm

pm

pm

pm

pm

Pm lutfen

• PM.

ben daha bu işe hiç rastlamadım :D
  • evet beyler, kızların hayin s*****ertmesine kontra atakla cevap vericez ve herkes nasıl boşa...... yazıcak. doğrusu biz buna alışığız titriyerek, sarsılarak,duvardan duvara, hırlayarak vs bu si-----tme maçın hemen ardından başlıycak.
    biz erkek toplumunun simgesi olarak bu s*****ertmeyi üstleniyoruz.. herkes yazmaya başlasın hadi bakalım sizde tanıdıgınız erkeklere atın bu mesajı ucuralım o zaman
    banada bu geldi:D:D
  • O kadar gereksiz ki... Ben de bayanım ama bana gelen mesajları hiç önemsemedim, durumuma da hiç öyle saçma sapan birşey yazmadım. Zaten dün çok yorgundum koşuşturmaktan, evime bile geç saatte gelebildim. Anlamıyorum insanları, işleri güçleri yok herhalde. Facebook'u adam gibi kullanmayı beceremiyorlar. Böyle işlerden kimseye bir fayda gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 9 Ekim 2010; 22:01:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

O kadar gereksiz ki... Ben de bayanım ama bana gelen mesajları hiç önemsemedim, durumuma da hiç öyle saçma sapan birşey yazmadım. Zaten dün çok yorgundum koşuşturmaktan, evime bile geç saatte gelebildim. Anlamıyorum insanları, işleri güçleri yok herhalde. Facebook'u adam gibi kullanmayı beceremiyorlar. Böyle işlerden kimseye bir fayda gelmez.

Bu forumda bayan var demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

O kadar gereksiz ki... Ben de bayanım ama bana gelen mesajları hiç önemsemedim, durumuma da hiç öyle saçma sapan birşey yazmadım. Zaten dün çok yorgundum koşuşturmaktan, evime bile geç saatte gelebildim. Anlamıyorum insanları, işleri güçleri yok herhalde. Facebook'u adam gibi kullanmayı beceremiyorlar. Böyle işlerden kimseye bir fayda gelmez.

sana inanmadığımız için affet bizi, bağışla

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

sana inanmadığımız için affet bizi, bağışla

Niye olmasın? Erkekler hamamı mı burası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 9 Ekim 2010; 23:32:26 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.