FACEIT 3250 ELO - PRO ACCOUNT - PRIME - İLK EPOSTA İLE BİRLİKTE
-
-
Öncelikle attığın hesaplarla o hesabın bir ilgisi yok
Satın almak için faceit linkini istiyorsun ve benim dediğim tc ile üye olduğun sitelerden sana satışını yapayım multiden ban yedirtenler olduğu için sana account linkini atamam diye belirttim. Olası bir ban durumunda sana para iadesi yapmak durumunda kalırdım en kötü :) İyi ki de atmamışım.
Attığın hesap 2872 elo benim sattığım hesap 3250 elo
Eğer hileden ban yenirse hesabın leveli 1 e düşmez banned for cheating yazar ve hesaba giriş yapamazsın. Anakart id ne de ban attıklarından bir daha faceit accountuna o anakart ile bir giriş sağlayamazsın.
Sorunun ne bilmiyorum, kötü söz söylemekte istemiyorum konumdan uzaklaşırsan sevinirim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clysdd -- 5 Ocak 2021; 16:56:37 > -
Güvenmek zorunda değilsin kendin de söyledin, ben de sana güvenmek zorunda değilim ancak yalan yanlış ifadelerle millet iftira atma. Sattığım hesap main hesabım bu arada :) Gel buyur takım ts mize hangi profesyonel takımda oynadığımı da öğrenmiş olursun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clysdd -- 5 Ocak 2021; 17:1:17 > -
muhtemelen özel mesaj ifşa ettiğinden dolayı uzaklaştırılmışsın ama sen yine de bakıyosundur buraya, kameraya el salla
profesyonel takımdasın, ama mainini satıyosun? ne oldu bro e-spor'u bırakıyor musun yoksa :(
-
ayrıca, şimdi aklıma geldi. ben "bu hesapta hileyle oynanmış" demedim. hileci ile premade girilerek hesap boostlanmış. bunu bile anlayamamışsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X