Şimdi Ara

Fahrettin Altun'dan Elon Musk'a: Twitter'ın siyasi hayatımıza müdahalesini açıklayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fahrettin Altun'dan Elon Musk'a: Twitter'ın siyasi hayatımıza müdahalesini açıklayın
    Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'ın sahibi ve CEO'su Elon Musk'tan şirketin ülkenin siyasi hayatına müdahalesine ilişkin veri sağlamasını istedi.

Ayrıca Bkz.Meta, Donald Trump’ın Facebook ve Instagram’a dönmesine izin verdi

Yapay Zeka Çağında Dezenformasyonla Mücadele Yöntemleri panelinin açılışında konuşan Altun şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişte Twitter üzerinden Türkiye'nin siyasi hayatına yapılan müdahaleleri açıklayın. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin sosyal medya hesaplarına uygulanan gizli sansürü ifşa edin. Türkiye'ye karşı faaliyet gösteren terör örgütlerine sistematik olarak hangi propaganda imkânları sağlandı?"

Fahrettin Altun'dan Elon Musk'a: Twitter'ın siyasi hayatımıza müdahalesini açıklayın

Elon Musk'ı yanıt vermeye çağırdı

Fahrettin Altun tüm dünyanın yeni sömürgeciliğin kullandığı melez yöntemleri açık ve net bir şekilde görebilmesi için Musk'ı bu sorulara cevap vermeye çağırdı. Ayrıca "Açıklamalar yapın ki hepimiz sosyal medyaya yeniden güvenebilelim ve bunların birer iletişim platformu olduğuna inanabilelim" dedi.

• Troll orduları ifşa olunca hemen manipülasyona başlamışlar , önce trollere giden paraların hesabını verin de sonra başkasına hesap sorarsınız.

Neyse zaten 3-4 ayımız kaldı kurtulmamıza şunlardan bıktık bunların manipülasyonlarından,insanların haline bakmadan her şey süper mesajı pompalayıp duruyorlar,umarım elon bunları görür de tüm manipülasyon yapanların hesaplarını kapatır.

Joe Biden Türkiye de muhalefeti destekleyeceğini söylemişti zaten Cumhuriyetçi Elon Musk bunların pisliklerini bir bir ortaya göktü. Muhalefetin yalan yanlış hashtaglerini trendlere sokan gerçeği anlatmaya çalışanlaraysa gölge sansur uygulandığı ortaya çıktı. "Yeterince büyük bir yalan söylerseniz ve bu yalanı sürekli tekrar ederseniz insanlar sonunda buna inanmaya başlayacaktır.” stratejileri bu "söyle bakayım çocuk annem bana karne hadiyesi et aldı" de bakayım sonra videoyu montajla trendlere sok ama bunun tiyatro olduğu ortaya çıkınca gerçeği anlatmaya çalışanları gölge sansur ile sustur.

Geçen ifşa edilen troll ordusu bana ait sanırım.

Kaldı ki içerideki gazetecileri, algı haberleri yapan medya kanallarını, her lafa hakaret davası açılan insanları da saymadım hala.

Ülkenin milyarlarca dolarını har vurup harman savurmalarına, ihaleleri eşe dosta dağıtmalarına, milyonlarca doları olan makam şoförlerine, ülkeyi Katar'a satmalarına, namus davası dedikleri rahipleri ülke dışına kaçırmalarına, Kaşıkçı davasında geri vites yapmalarına vs vs ses çıkarma gel burada bana cevap yazmaya çalış.

Bence sen ve senin gibiler ayakkabı kutularında uyumaya devam etsinler, mışıl mışıl uyuyun 6 ay sonra kalktığınızda belki gözleriniz ışıl ışıl olur.

• Yine mi dıj güçler bişeyler yapmış. Bakın reisiniz zamanında ne demişti. Arşiv unutmaz
    Ozan Buzyoutube
    Erdoğan: Dış güçler ve yabancılar demeye katılmıyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=tYZoXONbZrU

• Troll orduları ifşa olunca hemen manipülasyona başlamışlar , önce trollere giden paraların hesabını verin de sonra başkasına hesap sorarsınız.

Neyse zaten 3-4 ayımız kaldı kurtulmamıza şunlardan bıktık bunların manipülasyonlarından,insanların haline bakmadan her şey süper mesajı pompalayıp duruyorlar,umarım elon bunları görür de tüm manipülasyon yapanların hesaplarını kapatır.

• Musk : "sır"

• Sayın bakanım Elon Musk'ı bile dize getirmissiniz gurur duydum.. Eskiden Amerika önünde el pence divan duranlar nerede simdiki bakanlarımız nerede..

• Ağlama Melis

• Aktrolleri ifşa etmesin de. Bir şey dilerken dikkkatli olun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Joe Biden Türkiye de muhalefeti destekleyeceğini söylemişti zaten Cumhuriyetçi Elon Musk bunların pisliklerini bir bir ortaya göktü. Muhalefetin yalan yanlış hashtaglerini trendlere sokan gerçeği anlatmaya çalışanlaraysa gölge sansur uygulandığı ortaya çıktı. "Yeterince büyük bir yalan söylerseniz ve bu yalanı sürekli tekrar ederseniz insanlar sonunda buna inanmaya başlayacaktır.” stratejileri bu "söyle bakayım çocuk annem bana karne hadiyesi et aldı" de bakayım sonra videoyu montajla trendlere sok ama bunun tiyatro olduğu ortaya çıkınca gerçeği anlatmaya çalışanları gölge sansur ile sustur.

• taner.usa T kullanıcısına yanıt

• "Yapay Zeka Çağında Dezenformasyonla Mücadele Yöntemleri panelinin açılışında konuşan Altun şu ifadeleri kullandı:"

allahtan korkmaz kuldan utanmazlarda bugün. editörün bu haberi yaparken ciddi olmadığını resmen açıklaması lazım yoksa dh : ah. zerre farkı kalmadı deriz ama ondan da utanmazlar.

• Yarası olan gocunur. Demek ki öyle bir korkusu yok ki açıkça meydan okuyor.

Sizin tayfanın sosyal medyada trol ordusuyla ne haltlar karıştırdığını sende çok iui biliyorsun da burda aklın sıra milleti kekle dur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt

Geçen ifşa edilen troll ordusu bana ait sanırım.

Kaldı ki içerideki gazetecileri, algı haberleri yapan medya kanallarını, her lafa hakaret davası açılan insanları da saymadım hala.

Ülkenin milyarlarca dolarını har vurup harman savurmalarına, ihaleleri eşe dosta dağıtmalarına, milyonlarca doları olan makam şoförlerine, ülkeyi Katar'a satmalarına, namus davası dedikleri rahipleri ülke dışına kaçırmalarına, Kaşıkçı davasında geri vites yapmalarına vs vs ses çıkarma gel burada bana cevap yazmaya çalış.

Bence sen ve senin gibiler ayakkabı kutularında uyumaya devam etsinler, mışıl mışıl uyuyun 6 ay sonra kalktığınızda belki gözleriniz ışıl ışıl olur.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Kek demişken millet bahçelerinde hala bedava çay kek veriyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-850270B00 -- 27 Ocak 2023; 2:34:46 >
  • Ağlamalar başlamış. Trollerin kuyruğuna çok fazla sağlam basmış Elon demek ki.

Edit yukarda da bir tane yeni taze trol üye gördüm sanki. Hemen bloğu çakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Ocak 2023; 2:57:23 >
  • Ya akedeş teknoloji sitesinde siyaset muhabbetini bırakalım artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • liberal solcu :"troll ordusu akpden oluşunca" "ağlama melis" derken, lakin twitterin kendisinin Liberal sol ordusu olduğunu unutmuşlar.

buna sadece twitter değil, youtube, facebook gibi diğer platformlar da dahil hepsi liberal sol güdümlü politikaları destekleyen kuralları benimsiyor.

Fahrettinciğimin başlarını çektiği Liberal İslamcı kesimin orada tutunamaması eleştirilmiş.

Buradan çıkarılacak varsayım: Elon MUSK DOĞRU YOLDA dır.

• Sosyal medyada belirleyici olanların Ampülcü troll ordusu olduğunu kendileri ifşa etmişti zaten. Gerçi kendi kendilerinden haberler yok kitle müsait olunca kitleyebildikleri kadar kitliyorlar.

• hadi yeşil top furyasını tekrar ortaya çıkarın da elon un işi kolay olsunFahrettin Altun'dan Elon Musk'a: Twitter'ın siyasi hayatımıza müdahalesini açıklayın Fahrettin Altun'dan Elon Musk'a: Twitter'ın siyasi hayatımıza müdahalesini açıklayın 

• taner.usa T kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın kardeşim. Bu yüzden 20 yıl değil 20 asır da geçse başa geçemezler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.