Şimdi Ara

Failed to download hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
23.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''Failed to download a required installation file (http://dist.blizzard.com.edgesuite.net/wow-pod/InstallData.Master.3/Win/wow_engb_web_unencrypted_migrate_win.blob).Please check your internet connection and try again.''

Sorun bu arkadaşlar pandayı yüklemek içni install ekranına geldiğinde oluyor.Çözümünü bilen arkadaşlar paylaşırsa şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Failed to Download Hatası: Dosya Bulunamadı (404)

Bir dosya indirmeye çalıştığınızda "Failed to Download" (İndirilemedi) hatası almanız birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et: İndirme işlemine başlamadan önce cihazının internete bağlı olduğundan emin ol.
    • "Yeniden Dene" butonuna tıkla: Çoğu indirme yöneticisi, indirme işlemi başarısız olursa "Yeniden Dene" butonu sunar. Bu butona tıklamak sorunu çözebilir.
    • İndirme URL'sini kontrol et: İndirme URL'si eksik veya hatalı olabilir. URL'yi dikkatlice kontrol et ve gerektiğinde düzelt.
    • Sunucu adı ve adresi çözümlenemedi: Bu hata, sunucuya ulaşılamadığını gösterir. İnternet bağlantını kontrol et ve sunucunun çalışıp çalışmadığını kontrol et.
    • Dosya bulunamadı (404): Bu hata, indirmeye çalıştığın dosyanın sunucuda bulunmadığı anlamına gelir. Dosya adını doğru yazdığından emin ol veya alternatif bir indirme bağlantısı ara.

Yukarıdaki adımları izleyerek "Failed to Download" hatasını giderebilir ve istediğin dosyayı başarıyla indirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geçmiş olsun. official forumlarda da isyanlarda millet bu hatadan dolayı. umarım çözüm gelir.

benimde iki bilg var evde. birisi aynı hatayı verdi. uğraştım biraz ama nafile. sonuçta diğerinden kopyalayarak sorunumu çözdüm.

deneyebileceğiniz bazı şeyler.

antivirüs uygulamasını kapatın.
    program data içerisindeki battle.net klasörünü silin. (ismini de değiştirebilirsiniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

geçmiş olsun. official forumlarda da isyanlarda millet bu hatadan dolayı. umarım çözüm gelir.

benimde iki bilg var evde. birisi aynı hatayı verdi. uğraştım biraz ama nafile. sonuçta diğerinden kopyalayarak sorunumu çözdüm.

deneyebileceğiniz bazı şeyler.

antivirüs uygulamasını kapatın.
    program data içerisindeki battle.net klasörünü silin. (ismini de değiştirebilirsiniz)
    Temp klasörünü silip denermisiniz birde.
  • quote:

Oldu galiba % 1 şuan.Tamamlanınca net bir bilgi vericem.İlgin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufo Tepen Masum Atlı

quote:

Oldu galiba % 1 şuan.Tamamlanınca net bir bilgi vericem.İlgin için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    başladıysa olmuştur. 13gb gibi bir download yapabilir, hazırlıklı ol :)
  • quote:

İyiymiş.Pandaya yetişir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufo Tepen Masum Atlı

quote:

İyiymiş.Pandaya yetişir heralde.

Alıntıları Göster
    fazla indirmeden oyuna girersin bence. arka tarafta indirmeye devam eder o :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    program download failed hatası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fazla indirmeden oyuna girersin bence. arka tarafta indirmeye devam eder o :)

Alıntıları Göster
    çok saçma bir yükleme. bende de 20dk dır %0 da. Sorun falan çıkmadı daha ama çıakrsa temp'i silecem bende. Ha bu arada ilerlemediği için kapatıp, anti-virüsüde kapattım tekrar açtım bekliyorum. Sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

çok saçma bir yükleme. bende de 20dk dır %0 da. Sorun falan çıkmadı daha ama çıakrsa temp'i silecem bende. Ha bu arada ilerlemediği için kapatıp, anti-virüsüde kapattım tekrar açtım bekliyorum. Sorun olur mu?

Alıntıları Göster
    Bende de bayadır %0daydı temp dosyasını sildim tekrar açtım, halen %0da anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReezySleazy

Bende de bayadır %0daydı temp dosyasını sildim tekrar açtım, halen %0da anlamış değilim.

Alıntıları Göster
    4 Saattir oyunu tekrar tekrar sildim yükledim lanet olası downloading update tools bölümünü geçemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReezySleazy

Alıntıları Göster
    Temp klasörünü Failed to download hatası için söylemiştim arkadaşa.

wow klasöründeki wow.exe yada wow-64.exe ye sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bu şekilde sonuca ulaşan olmuş. Masa üzerindeki launcher ı değil yalnız, exe yi çalıştıracaksınız yönetici olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

4 Saattir oyunu tekrar tekrar sildim yükledim lanet olası downloading update tools bölümünü geçemedim

program data içerisindeki battle.net klasörünü silince düzeliyordu bu. diablo da başıma gelmişti aynısı.
  • quote:

wow klasöründeki wow.exe yada wow-64.exe ye sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bu şekilde sonuca ulaşan olmuş. Masa üzerindeki launcher ı değil yalnız, exe yi çalıştıracaksınız yönetici olarak.

fazla yüklenmeden olayı %0'da bekletiyor. Şimdi baktım %62ye fırlamış. Dediğim gibi anti-virüs kapalı şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

fazla yüklenmeden olayı %0'da bekletiyor. Şimdi baktım %62ye fırlamış. Dediğim gibi anti-virüs kapalı şuanda.

Alıntıları Göster
    Diğer bilgisayardaki çalışıyor bundaki çalışmıyor arkadaş kafayı yemek üzereyim, diğerinden kopyalıyorum buna çalışmıyor bu seferde
    En az 4 kere kaldırıp kurdum 10 kere reset attım, tüm dosyaları sildim kopyaladım tekrar tekrar denedim olmuyor
    Bi türlü Downloading updated tools... bölümünü geçemiyorum, Blizzardın ailesi falan kalmadı tüm çalışanlarının sülalesinin kulaklarını çınlattım hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derp -- 29 Ağustos 2012; 17:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Diğer bilgisayardaki çalışıyor bundaki çalışmıyor arkadaş kafayı yemek üzereyim, diğerinden kopyalıyorum buna çalışmıyor bu seferde
    En az 4 kere kaldırıp kurdum 10 kere reset attım, tüm dosyaları sildim kopyaladım tekrar tekrar denedim olmuyor
    Bi türlü Downloading updated tools... bölümünü geçemiyorum, Blizzardın ailesi falan kalmadı tüm çalışanlarının sülalesinin kulaklarını çınlattım hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    updating files ilerlemiyor çıldırmak üzereyim şu anda exe yi yönetici olarak çalıştırdım, nafile yahu.. ilerliyormuş gibi görünüyor ama donuyorrr

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1

updating files ilerlemiyor çıldırmak üzereyim şu anda exe yi yönetici olarak çalıştırdım, nafile yahu.. ilerliyormuş gibi görünüyor ama donuyorrr

Alıntıları Göster
    vaktim olmadığı için çevirmeden veriyorum... bende çalıştı deneyin.

1. Go to containing folder (wherever your wow.exe is)
    2. There should be a Temp folder
    3. Inside is WoW-4.3-5.0.15890-enUS-Downloader, open this directly
    4. It will download for a few minutes, then a popup will say 'Could not connect to tracker!'
    5. DONT TOUCH IT. If you watch, the download will continue anyway.
    6. The download window will close itself, the popup will remain. LEAVE IT. Go smoke, whatever. The d/l still continues!
    7. After a reasonable amount of time, click OK and open WoW-4.3-5.0.15890-enUS-Downloader again. Notice the amount d/l is still increasing.
    8. Run Launcher.exe and enjoy

• quote:

Orijinalden alıntı: KnoCKout

vaktim olmadığı için çevirmeden veriyorum... bende çalıştı deneyin.

1. Go to containing folder (wherever your wow.exe is)
    2. There should be a Temp folder
    3. Inside is WoW-4.3-5.0.15890-enUS-Downloader, open this directly
    4. It will download for a few minutes, then a popup will say 'Could not connect to tracker!'
    5. DONT TOUCH IT. If you watch, the download will continue anyway.
    6. The download window will close itself, the popup will remain. LEAVE IT. Go smoke, whatever. The d/l still continues!
    7. After a reasonable amount of time, click OK and open WoW-4.3-5.0.15890-enUS-Downloader again. Notice the amount d/l is still increasing.
    8. Run Launcher.exe and enjoy

Alıntıları Göster
    teşekkürler knockout şu anda çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1

teşekkürler knockout şu anda çalışıyor

Alıntıları Göster
    ni demek :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoCKout

ni demek :P

Alıntıları Göster
    dosya konumundan yönetici olarak çalıştır yaptım oyuna girdi bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloserEndless -- 1 Şubat 2016; 17:06:17 >
  • Yuklerken tiklerin işaretlerini kaldirin oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.