Bisiklet Önerisi (4500 TL)
Arkadaşlar Merhaba, 4500 TL'ye kadar bisiklet önerilerinize açığım. Mersin'de yaşamaktayım, çok uzun bir sahili var biliyorsunuz. Önce katlanır bisiklet düşünüyordum ama şu anda yarış bisikletlerine de merak sardım, açıkçası her türden önerilerinizi bekliyorum, çünkü çok bir fikrim yok bisiklet konusunda.
Siz hangi tarz / model bisikleti önerirsiniz?
Boy: 178cm
Kilo: 69.5
Not: Fiyatta daha çıkabiliriz ancak ben sadece arada iş sonrası kısa sürüşler planlıyorum, çok uzun turlar yapacağımı düşünmüyorum. Hobi amaçlı yani.
2. Monitör Algılanmıyor(!)
Merhaba,
Yeni ssd ve ekran kartı aldım ve windowsu yeniden kurmam gerekti. Şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:
İki monitörüm var, PC açılırken BIOS ekranı sol ekranda çıkıyor ve daha sonra windows açılınca sağdaki ekranda windows şifresi vs giriyorum sorunsuz açılıyor. Ancak soldaki monitörün çalışması için her seferinde HDMI kabloyu takıp çıkarmam gerekiyor. Artık her yeniden başlatmada yaptığım için canımı sıkmaya başladı, acaba var mıdır bir çözümü? Bu arada formattan sonra device manager kısmında onboard intel chipseti görmemeye de başladım onunla alakalı olabilir mi?
İki ekran da önceden sorunsuz çalışıyordu, ki hala çalışıyor sadece her yeniden başlatmada HDMI kablosunu yeniden takıp çıkarmam gerekiyor.
DVI - VGA dönüştürücü dalgalanma sorunu
|
Stream pc önerisi (monitor hariç)
|
Monitör Tavsiye
|
Bu sisteme 3500tl verilir mi?
|
West'te support arıyorum.
|
Wi-Fi Paylaşımı (Yardım)
|
Router,Ap Problemi (yardım)
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 243
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.421 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic