Arkadaşlar Merhaba, 4500 TL'ye kadar bisiklet önerilerinize açığım. Mersin'de yaşamaktayım, çok uzun bir sahili var biliyorsunuz. Önce katlanır bisiklet düşünüyordum ama şu anda yarış bisikletlerine de merak sardım, açıkçası her türden önerilerinizi bekliyorum, çünkü çok bir fikrim yok bisiklet konusunda. Siz hangi tarz / model bisikleti önerirsiniz? Boy: 178cm Kilo: 69.5 Not: Fiyatta daha çıkabiliriz ancak ben sadece arada iş sonrası kısa sürüşler planlıyorum, çok uzun turlar yapacağımı düşünmüyorum. Hobi amaçlı yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReezySleazy -- 22 Mart 2021; 13:45:37 > |
Bisiklet Önerisi (4500 TL)
-
-
Şuan bisiklet kıtlığı var . Bayram sonrasını bekle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada koronadan beri bisiklet yok doğru düzgün. Carraro Sportive 324 alabilirsin veya Mosso Legarda 2124.
Dağ bisikleti olarakta Corelli Opilio serisi çok güzel. (3500-5000 TL)
Ama daha ucuz modellere de bakabilirsin. Bende senin gibi sahilde filan sürmek için almayı planlıyorum.
Carraro 220 var mesela 2300TL idi fiyatı. Ben sahile gidince dönüşte rampada çıkacağım için hafif ve aynakol/ruble dişli oranı <1 bisiklet tercih edeceğim ama 3500TL de bir bisiklete vermem şahsen.
Bu arada fiyatlar artıyor ve tahminimce bu senede kıtlık olacak ve fiyatlar düşmeyebilir. Bizim yerli üreticiler piyasaya mal vermiyor resmen. Döviz tatlı geliyor tabi. Biz yerli malı alalım derken adamlar kendi vatandaşını düşünüp iç piyasaya öncelik verelim demiyor. Geçen sene Mayısta Kron XC100 HD sormuştum 1200 TL idi sonra korona filan çıkınca fiyatlar fırladı şu an 3000 TL olmuş mesela. Simdilik bende beklemedeyim ama pek ümitli değilim bisikletlerin iç piyasaya verileceğine ve fiyatların düşeceğine..
-
Giant escape air,specialized sirrus ya da trek fx alabilirsiniz hocam. 2.el de olabilir bunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende yukarıdakine benzer Mosso 771 var. Önde kilitli amortisörlü olanlardan. Fazlasıyla memnunum. Şehir bisikleti olması sebebiyle çok kullanışlı. Ve çok hafif. Ümitte kullandım.
-
Gecen seneden beri birkac bisiklet alimina müdahil oldum, piyasayi takip ediyorum, fiyatlar talebe de bagli olarak cok artti. Şöyle örnek vereyim size; Mayis 2020de arkadasa kron tx100 aldik 1250₺ ye, şu anda internette en ucuzu 2370₺. Bu sene subat ayinda birine cocuk bisikleti olarak peugeot bakiyorduk; 950₺ye geliyordu, su anda 1350₺. Gecen hafta bir bayiye 800₺.lik bir bisiklet icin 50₺ indirim yaptiramadim, Saticilar agiz birligi yapmiscasina fiyatlari kirmiyorlar liste fiyatindan, cunku sen almazsan alma yarin baskasina liste fiyatindan satarim modundular veya bana denk gelenler öyle. Durum bu, acayip bir talep var, herhalde üreticiler de döviz geliri nedeniyle yurtdışı talebe yanıt vermeyi tercih ediyorlar. Bu fiyatlar duser mi bilemem; ama begendiginiz model, aklınızdaki fiyata yakınsa cok da vakit kaybetmeyin bence. Belki, dusuk bir ihtimal yaz sezonu sonunda döviz cok cikmazsa elde kalan ürünlerin fiyati bir tik duser; ama deger mi beklemeyi siz karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Shimano da artan üretim talebine yanıt veremiyordu sorun devam ediyor diyor bisikletçiler. Bu kıtlık 2 sene daha sürer. Bulduğunuzu alın ucuzlar diye beklemeyin. Bayilere birer ikişer yolluyor üreticiler. Ben sehir bisikleti aldım tek vardı bayide :) Mosso Legarda 2121 ve 2124ler var tek tük bence kaçırmayın. Mehmet bisiklet 2900TL ye 2124 satıyor ben almasaydım bunu alırdım şu an.
-
Şehir bisikletinde 27 vites, düz maşa ve Shimano hidrolik fren ideal bence. Geri kalan bütçeyle kask, pompa, eldiven, gözlük, yedek iç lastik ve bir iki ufak tamir aleti alınabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X