Şimdi Ara

Failed to Launch Rads\system\rads_user_kernel.exe Hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
35.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda arattım, sadece bir başlık açılmış. onda da cevap verilmeden konu kapanmış.

bugün bilgisayarıma format attıktan sonra, oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı aldım ve lol forumlarından takip ettiğim kadarıyla;

framework, windows'un tüm updateleri gibi gerekli olan her şeyi yaptım.

hala daha aynı hatayı alıyorum.

çözüm yolunu bilen var mıdır?

• hata versin ne olacak ki? Bence büyük bir sorun değil gibi. En kritik anlarda pat diye ortaya çıkmadığı sürece ben fazla ilgilenmiyorum o tür hatalarla...
  • Bugün ben de karşılaştım o hatayla. Custom skin kurmuştum oyun başlarken hata verdiği için oyunu yeniden indirmek zorunda kaldım. Sonra oyunu kaldırırken bazı dosyaları bilgisayarda kaldığı için açılmadı. Kapatıp açmayı unutmuşum bilgisayarı Kapatıp açtıktan sonra senin dediğin hatayı vermeye başladı. Setup dosyasını açıp repair yaparsan sorun düzelecektir

Bu arada ilk defa yazmak gereği duydum. Normalde sadece konulara göz gezdirip çıkarım

Edit: Yanlış kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeKing -- 27 Eylül 2011; 23:10:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeKing

Bugün ben de karşılaştım o hatayla. Custom skin kurmuştum oyun başlarken hata verdiği için oyunu yeniden indirmek zorunda kaldım. Sonra oyunu kaldırırken bazı dosyaları bilgisayarda kaldığı için açılmadı. Kapatıp açmayı unutmuşum bilgisayarı Kapatıp açtıktan sonra senin dediğin hatayı vermeye başladı. Setup dosyasını açıp repair yaparsan sorun düzelecektir

Bu arada ilk defa yazmak gereği duydum. Normalde sadece konulara göz gezdirip çıkarım

Edit: Yanlış kelime

Hayırlı olsun ilk mesajın

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

hata versin ne olacak ki? Bence büyük bir sorun değil gibi. En kritik anlarda pat diye ortaya çıkmadığı sürece ben fazla ilgilenmiyorum o tür hatalarla...

hata veriyordan kastım anlaşılmadı sanırım.

oyun açılmıyor..

ayrıca repair yaptım, düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: villian

quote:

hata versin ne olacak ki? Bence büyük bir sorun değil gibi. En kritik anlarda pat diye ortaya çıkmadığı sürece ben fazla ilgilenmiyorum o tür hatalarla...

oyun açılmıyor..

tamam pardon ben sadece hata veriyor bir şey olmuyor sandım.Hiçbir bilgim yok türk forumlarda da bulabileceğini zannetmiyorum oyunun official sitesinden sık sorulan sorulara ve ingilizce forumlara bak.Büyük ihtimal bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: villian

quote:

oyun açılmıyor..

Yeniden yüklemeyi denedin mi ? Tabi kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak için soru soruyor. Tamam de yeniden açılınca kur oyunu belki bir sonuç elde edebilirsin. Ayrıca ekimtan sağol. 2. alıntıyı eklemeyi bilmediğimden yanlış bir şey yapmayayım dedim

• ben hallettim fakat olur da aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum :

windows'un auto update özelliğini açıp bir gün boyunca sıra sıra tüm updateleri yapmasını bekliyorsunuz. benim yaklaşık 80 tane falan ufak update yaptıktan sonra düzeldi..
  • Hatayı düzeltmek içinhttp://l3cdn.riotgames.com/releases/live/system/rads_user_kernel.exe linkteki dosyayı indirip Lol un kurulu olduğu klasorun içinden rads klasörünün içine atıp çalıştırıyoruz. Şimdi oyuna girebilirsiniz
  • bilgisayar format attıktan sonra bendede aynı sorun cıktı otomatik güncelleştirmeleri açtım hepsi bittikten sonra tekrar denedim hata ortadan kalktı tekrardan dosya indirme yada repair yapma gerek yok
  • otomatik güncelleştirmeler nasıl yapılıyor yardım ederseniz seviniriz.
  • Microsoft .NET Framevork 3.5 yükleyin sorun çözülecek çözülmedi diyen kalmayacak:)
    1 saat civarı sürer yüklenmesi ama 1 gün boyunca beklemenize gerek yok :)
  • Merhabalar sıf bu konu için hemen üye oldum ve beni bir daha burada göremezsiniz onu belirteyim...

Oyunda karşılasırsak Nick Caicen :)

Bende bu sorunu yasadım... Fakat directx 11 yükledikten sonra oyun çalışmaya başladı...

Bence sende unuttun directx yüklemeyi bilgisayara... Sorun çözülecektir.

Sağlıcakla kalın...
  • SasabtrmS kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim sayende düzeldi
  • http ://link.t l/ISoi dostum boşlukları sil rads user kernel.exe nin oldugu yere kopyala kolay gelsin
  • Ben bu hatayi aldigimda lolde bide lol.admin dosyasi var ordan aciyorum sonra kendiliginden düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.