Şimdi Ara

Fairy Tail (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sihir hareketlerinde gereksiz animasyonlar çok fazla
  • 2.bölümü izledim çok çocuksu geldi bu anime bana.Heleki o büyü animasyonları falan Ay Savaşcısını andırıyodu adeta
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeLMyHiT

Büyük ihtimal 24-25 bölümlük bir seridir. Anime tamamlanınca izlerim artık. Her hafta yeni bölüm beklemesi insanı sıkıyo

mangasının büyük hayran kitlesi var 100den fazla bölüm mevcut 24-25de bitirmezler uzun süreli planlıyolarmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

2.bölümü izledim çok çocuksu geldi bu anime bana.Heleki o büyü animasyonları falan Ay Savaşcısını andırıyodu adeta

Anladığım kadarıyla planları şu. GAG olarak başlayacaklar ve hedef kitleyi düşük yaşlı çocuklar oluşturacak. Eğer seri tutarsa ciddileşecek, konu daha ağır işlenecek. Eğer tutmazsa bir GAG olarak devam edecek. Aynı Katekyo Hitman Reborn'da olduğu gibi.
  • Müzik ve çizimleri (her ne kadar tarzını sevmesemde) hikayeyle uyumlu olmuş. Natsu'nun seslendirmesini sevmedim ama, biraz daha çocuksu olabilirdi diye düşünüyorum. Happy'e bitiyorum zaten, iki kelimesinden biri koparıyo resmen.

Bir de bu serinin mangası bitti mi arkadaşlar? Manga okumayı seven biri değilimdir ama hikayeyi merak ettim, bir göz atmayı düşünüyorum mangasına da. Hikaye olarak da iyi bir şekilde ilerlerse cidden bu sezonun en iyi animelerinden biri olucak bence.
  • mangası hala devam etmekte sns takımı da yakında haftalık yayını yakalar
  • Animesi mangaya oranla şaşırtıcı derecede hızlı gidiyor; netekim ilk filler bu haftaki bölümün sonunda kendini gösterdi, bakalım devamı gelecek mi... Bu hızla devam ederse daha önce tahmin edildiği gibi bölüm sayısını 25te bırakabilirler -ki bu çok yazık olur böylesi başarılı bir konu ve çizimler için- ya da yakın zamanda filler'a boğacaklar diziyi.

Bekleyip göreceğiz. Ama şahsi kanaatim bu dizi "olmuş"tur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

One Piece'e niye benzetirler anlamam.
    Bu kaliteli, OP değil.

iki mangayıda takip ediyorum. şunu söyleyeyim. hikayenin işleyişi, detaylandırma, insanları ters köşeye yatırma gibi özelliklerde one piece 1 numara; tek kötü yanı ölüm yeterli değil.
    fairy tail de ise detaylarda 150 bölümü geçtiği halde bende yeterli etkiyi bırakamadı. piyasanın üst düzeylerinden benim gözümde ama yine de op kadar hoşuma gitmedi. naruto hadi neyse de bleachi artık takip bile etmiyorum. ft ise bence bunların üstüne yükseldi gözümde. uzun soluklu mangalar arasında son 3-4 yıldır çıkan en iyilerinden belki en iyisi?

çizimler op ile oldukça benziyor. animesinin ilk 3 bölümünü izledim. seslendirme biraz beni hayal kırıklığına uğrattı. yakışmasına yakışmış sesler ama çizimler benzeyince ben luffy gibi anıracak sanmıştım natsuyu mesela. ama benim asıl merak ettiğim sesler igneel ve metalicana gibi dragonların sesi. gerçi mangada bile sadece 2 dragonun toplam 3 karelik dialogunu gördük henüz :D

• Mangası kadar iyi değil diyorlar ama ben genede indircem . ..Zaten manga daha bitmedi
  • 5. bölüm bugün mü çıkacak?
  • anidb'e göre bu gün yayımlanacak. Akşama doğru düşer torrente sanırım.
  • 5 torrente düşmüş bulunuyor...
  • altyazısı en hızlı nerede çıkıyor animeou da 4 ü bile yapmamışlar
    divxplanet de 5 i çevirmemiş daha

hızlı çeviren varmı bildiğiniz???
  • en hızlı çekirdek çeviri
  • Hangi günler yayınlanıyor? Baya beğendim animeyi mangasına başlamak istiyorum ama görsel devam edicem bir kaç hafta..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.