Şimdi Ara

Fairy Tail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37098115/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37100977 yeni konu isteğiniz üzerine , oradan devam edebilirsiniz

Fairy Tail mangayı takip eden ve beğenen biri olarak animecilere kaçırmayın diyorum 1. bölüm yayınlandı. Büyük çoğunluğun beğeneceğini düşünüyorum.

Fairy Tail
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hele Bi Türkçe Altyazı Çıksında
  • Bende yeni izledim:
    Çizimler, animasyonlar filan olduça hoş olmuş hoşuma gitti, ayrıca manganın aksine çizimler pek One Piece'e benzemiyor bence.
    Natsunun seslendirmesi hiç hoşuma gitmedi ama Happy ve Lucynin seslendirmeleri gayet başarılı özellikle Happynin seslendirmesi çok hoş

Başka pek dicek bir şey yok gibi
  • Büyük ihtimal 24-25 bölümlük bir seridir. Anime tamamlanınca izlerim artık. Her hafta yeni bölüm beklemesi insanı sıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeLMyHiT

Büyük ihtimal 24-25 bölümlük bir seridir. Anime tamamlanınca izlerim artık. Her hafta yeni bölüm beklemesi insanı sıkıyo

Hayır, uzun bir seri ve tutar benim tahminime göre çünkü sadece mangadan gelen epey büyük bir hayran kitlesi var.
  • Resimdeki çizim tarzına bakılırsa One piece'in ekibi hazırlıyor galiba bu yeni animeyi. Eğlenceli ve güzel bir anime ortaya çıkacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeLMyHiT

Büyük ihtimal 24-25 bölümlük bir seridir. Anime tamamlanınca izlerim artık. Her hafta yeni bölüm beklemesi insanı sıkıyo

Aksine uzun soluklu olması planlanıyordu en son...

OLsun valla ben izlerim Fairy Tail'i çok hoşuma gidiyor mangası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 13 Ekim 2009; 2:58:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    MAN CAVE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mangasının çok iyi olduğunu duymuştum, ama manga okuma alışkanlığı edinmediğim için okumadım daha 1. bölüm iniyor şimdi işte
  • Fairy Tale manga takip etmedim, hiçbir bölümüne bakmamıştım hatta ama seveninin çok olduğunu biliyorum.
    Lakin üstteki resme bakınca Oda Usta'mı çiziyor yahu bunu filan dedim :)
    Üstteki resme bakınca üstteki üçlü resmen Nami-Luffy-Robin çakması bir üçlü imajı veriyor ...
  • çekirdek çeviri ilk bölümü çevirmiş
    http://cekirdekceviri.blogspot.com/
  • One Piece'e niye benzetirler anlamam.
    Bu kaliteli, OP değil.
  • biri şu altyazıyı farklı bir siteye upload edebilir mi acaba

edit : tamam dp de de varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 13 Ekim 2009; 20:37:53 >
  • Mangayı 10. cilde kadar okumuştum bakalım animesi nasıl olmuş. Lucy i güzel çizmişlerdir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

One Piece'e niye benzetirler anlamam.
    Bu kaliteli, OP değil.

Eğer One piece'in kalitasiz olduğunu ima ediyorsan yanılıyorsun, izlemeden ben de böyle düşünmüştüm ama...
  • Çizimleri aynı one piece gibi görünüyor.Animeye biraz bölüm biriktikten sonra başlamayı planlıyorum.:)
    soldaki nami,sağdaki robin,ortadakı luffy,sağ alt ichigo,sol alt L gibi sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

quote:

Bu kaliteli, OP değil.

Eğer One piece'in kalitasiz olduğunu ima ediyorsan yanılıyorsun, izlemeden ben de böyle düşünmüştüm ama...

OP'in nesi kaliteli? Çizimleri? Konusu? Senaryosu?
    Eğlendirmesi kaliteli olduğu anlamına gelmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

quote:

Bu kaliteli, OP değil.

OP'in nesi kaliteli? Çizimleri? Konusu? Senaryosu?
    Eğlendirmesi kaliteli olduğu anlamına gelmez.

Çizimleri Konusu ve Senaryosu kaliteli.(mangadan bahsediyorum en azından, animesinde sonradan iyileşiyor çizimleri.) Ki daha izlemeden karar verme derim.
    Ayrıca Fairy'nin dediğin kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum Gerard olayı harbi sıktı. Hepimiz Gerard olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 13 Ekim 2009; 22:51:29 >

• Seslendirmeleride çizimleride beğenemedim, belki ilk bölümlerde KHR gibi olup ileride düzelir. Ya da umarım öyle olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Seslendirmeleride çizimleride beğenemedim, belki ilk bölümlerde KHR gibi olup ileride düzelir. Ya da umarım öyle olur..

Anlıyor abi bu işten, ben de beğenmedim seslendirmeyi ayrıca Lucy'nin saçının yüzde yüz sarı olmasını da sevmedim. Winry çakması yaptılar güzelim kızı. Ayrıca opening'de Gerard çocuk gibi durmuş. Umarım batırmazlar.
  • Ben ce dün gece izledim beni sıkanda too much expression denir heralde çok fazla duygu animasyonları hani damlalar falan anladınız siz biraz konuyu dağıtmıştı abartmışlar biraz inşallah ilerde burada bir düzelmeye giderler.

Bu arada @winsurf KHR inat ettim zorladım kendimi okudum anasını satim tam manganın 60-70'lerde bırakıcaktım biranda açıldı manga Şu an baya iyi gidiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.