Şimdi Ara

FAİZ İŞİNE GİRDİM BÜTÜN HER ŞEY TERS GİDİYOR RASLANTIMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabımı vadeli hesaba çevirdim.Ayda 150-200tl faiz geliyor ama ne oldu ise ondan sonra oldu.Son 10 günde içinde yaşadıklarım.

2 kez toplu yemek yaptırdım 100tl kazıklandım.(Konuyu açmak istemiyorum)
    40tl para kaybettim
    Avea anlaşmam vardı nasıl oldu ise zam geldi.Gerekli yerlere müracaat ettim ama bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum.İptalde edemiyorum 150tl taahhüt bozma cezam var.
    Ayakkabı aldım 2 gün sonra indirime girdi 100tl
    3-4 kez kargo gönderdim yanlış gitti geldi 30-40tl oradan girdi.Hiç başıma gelmemişti
    İrili ufaklı birçok terslik daha var.

Son 2 ay içinde olanlardan aklıma parasal olupta gelen.Kargom iki kez kırıldı toplam zarar 250tl.

Hayır hepsimi raslantı olur.3 aydır böyle.Yeminle paralar dağ gibi eriyor ama katkısı yok gibi.Sizce psikolojikmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 30 Haziran 2014; 16:49:19 >

• Yav he he, faiz işine girmiş,kazıklattırmış kendini, ayakkabı Ucuzlamış vsvs, bide ateistlerden saygı brklersiniz
  • Forumda ki ateistler eksilicek büyük ihtimal ama cevap belli Haram para
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Joker Face-

Forumda ki ateistler eksilicek büyük ihtimal ama cevap belli Haram para
    Haram para çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

Ateist değilim ama bu olayların haram para ile bir alakası olamaz. Eğer haram olarak kazanılan para insanın başına iş getirseydi dünyadaki zenginlerin çoğu gebermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

Yav he he, faiz işine girmiş,kazıklattırmış kendini, ayakkabı Ucuzlamış vsvs, bide ateistlerden saygı brklersiniz

Ateistlik ile Faiz ne alaka ? Ne Ateist geçen bir kelime bile yazmadımki ayrıca bu konu ile ne alakası var ? Her faiz işine giren ateistmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Ateist değilim ama bu olayların haram para ile bir alakası olamaz. Eğer haram olarak kazanılan para insanın başına iş getirseydi dünyadaki zenginlerin çoğu gebermişti

Alıntıları Göster
    Yüce İsa'nın kurallarına uymazsan böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Joker Face-

Umarım ciddi değilsindir böyle bir şeyden nasıl şüphe edebiliyorsun ki faizden başka günahın olmadı mı daha önce + faizden önce her şey yolunda mı gidiyordu sanki
  • quote:

quote:

+1
  • quote:

xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

Yav he he, faiz işine girmiş,kazıklattırmış kendini, ayakkabı Ucuzlamış vsvs, bide ateistlerden saygı brklersiniz

Ateistlik ile Faiz ne alaka ? Ne Ateist geçen bir kelime bile yazmadımki ayrıca bu konu ile ne alakası var ? Her faiz işine giren ateistmi ?

Besbelli faiz haramdır mesajı veriyosun, inanan var inanmayan var,ateist gelip konu açıncada taşlıyorsunuz saygı duy diye bu arada senden bu zekayla birşey olmasını bekleyemem daha ne yazdığının farkında değilsin, okuduğununda
  • Sen hesabını bilmiyorsan , yanlış yere kargo yolluyorsan , cebindeki paraya sahip çıkamıyorsan o paranın değil senin suçun
  • quote:

quote:

Onlar diğer dünyada çekecekmiş cezasını eğer bu dünyada çıkmıyorsa haram para öyle diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

Umarım ciddi değilsindir böyle bir şeyden nasıl şüphe edebiliyorsun ki faizden başka günahın olmadı mı daha önce + faizden önce her şey yolunda mı gidiyordu sanki

Tabiiki gitmiyor her şey düzgün.Dinimizin en önemli şartı olan Namazı bile kılmıyorum ama ne bileyim insan şüpe ediyor yoksa bir şey dediğim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideOyun

quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

Tabiiki gitmiyor her şey düzgün.Dinimizin en önemli şartı olan Namazı bile kılmıyorum ama ne bileyim insan şüpe ediyor yoksa bir şey dediğim yok
    Kardeşim varsayalım bunlar olmasın yine de yakışıyor mu bir Müslümana bu tür davranış. Sen tövbe et ve bir daha bulaşma bu işlere haram para sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Kardeşim varsayalım bunlar olmasın yine de yakışıyor mu bir Müslümana bu tür davranış. Sen tövbe et ve bir daha bulaşma bu işlere haram para sonuçta.

Alıntıları Göster
    bende ne zaman iddaadan tuttursam böyle oluyor oynamıyorum

• quote:

Sanırım en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideOyun

quote:

Sanırım en mantıklısı

Alıntıları Göster
    Faiz yüzünden sorun olsaydı şimdiye ölmüştüm yani o işle alakası yoki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Faiz yüzünden sorun olsaydı şimdiye ölmüştüm yani o işle alakası yoki.

Alıntıları Göster
    ya cünupsun ya da faiz dolayısıyla çarpılıyprsun
  • Sen canına birşey gelmediğine şukret.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.