geç gelen bir cevap biliyorum ama geç olsun güç olmasın
webmaster değil onun aslı,onun aslı webmasTRdir,bunu Amerikanlar kendi dillerine uyarlamak için bu hale getirmişler,bu kelimeye sahip çıkmadığımız için,orijinali ingilizcesi imiş gibi geliyor,neyse burayı uzatırsak sonu Amerikanlar için hayırlı olmayacak
açılımına gelince
webmastr(webber,massa,trulli)
Bir gün üç türk arkadaş webmastrlık yapar,aslında yaptıkları şeyin ismini bilmemektedirler,buna isim koymak için uzun uzun düşünürler,en son üçü de en sevdikleri F1 pilotlarının isimlerini söylerler,bu isimleri kesip birbirine yapıştırınca ortaya webmasTR kelimesi çıkar,Türk oldukları için Trullinin kısaltmasını genelde büyük yazarlar,Türkiye'yi çağrıştırsın diye fakat sonra hain Amerikanlar işte...
webmaster değil onun aslı,onun aslı webmasTRdir,bunu Amerikanlar kendi dillerine uyarlamak için bu hale getirmişler,bu kelimeye sahip çıkmadığımız için,orijinali ingilizcesi imiş gibi geliyor,neyse burayı uzatırsak sonu Amerikanlar için hayırlı olmayacak
açılımına gelince
Bir gün üç türk arkadaş webmastrlık yapar,aslında yaptıkları şeyin ismini bilmemektedirler,buna isim koymak için uzun uzun düşünürler,en son üçü de en sevdikleri F1 pilotlarının isimlerini söylerler,bu isimleri kesip birbirine yapıştırınca ortaya webmasTR kelimesi çıkar,Türk oldukları için Trullinin kısaltmasını genelde büyük yazarlar,Türkiye'yi çağrıştırsın diye fakat sonra hain Amerikanlar işte...
evet ben de pek inandırıcı bulmadım
daha da sormaın,zorlanmaya başladım
bu yaratıcılığını boşa harcama yaaa
gerçekten gülmekten sandalyeden düşüyordum...
quote:
Orjinalden alıntı: outlaw
bu yaratıcılığını boşa harcama yaaa
gerçekten gülmekten sandalyeden düşüyordum...
sağolasın,çok mutevazıyımdır ama buralarda harcanıyorum cidden
ha Niyazi Gül'ün hayvanların isminin nerden geldiğini açıklaması,ha benim bu çıklamalarım,aynı şey diye düşünüyorum,hatta ben bir adım daha öndeyim(bir insan bu kadar mı alçakgönüllü olur)
webmaster çok zordu,daha da sormayın,zorlanmaya bşaşladım diye altına not düşmüşüm zaten,başka soru sormayın cidden
şuraya geldim geleli en sevdiğim konu budur.ne salakmışım zamanında
yakacağım bu konuyu
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
fake: sitenin modu dur heşeyi o belirler banlamaları fln
admin: sahte yalan hesabı
bu konuyu yakmada emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim
yukarıdakilerin yarısı çizilmiş,sonumuz hayır olsun inşallah
açılımına gelince
evet ben de pek inandırıcı bulmadım
daha da sormaın,zorlanmaya başladım
şimdikilerin komik olmama nedeni bu,bunu yazmak için çok kastım,o günden sonra düzelemedim zaten