Şimdi Ara

Fake değil gerçek 20 br lvl 72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 70M dan aşağı gitmeyeceği kesin.biraz daha blue basıp sat
  • Ne yalan Soyleyım Harika Gercekten Sword / Shield isen Ve Ciddi Anlamda Para ihtiyacın Yoksa Sun Sword Bul KRALSIN hocam
  • Server? Troysa Ben Talibim
  • quote:

Orjinalden alıntı: System Error

70M dan aşağı gitmeyeceği kesin.biraz daha blue basıp sat

Bak dostum oyun öğren 20 br kalkana blue basılmaz bu 1
    2. si bu kalkandan değil 70, 100 den bulursan senden 20 tane topdan satın alayım.venice serverindeyim.Orda 18 br +5 kalkanı bile 70 e alamazsın
  • bunun aynısı alps servrında var jerry de geçen forumda itemlerini sergilemişti zaten ve stalla 250 m olarak koyduğunu gördüm. 72 lvl da 20 br mükkemel bi şans ve ona blue basıp br ye yazık etme. bi arkadaşın 18 br ye blue basarken br 14 e düşmüştü elleme oyle kalsın ama 70 ten satacaksan server da alps ise ben talibim
  • alıcısını bulursan 150 mil den aşağı gitmez br 20 kalkan sosun gibi item öyle her zaman düşmez ve onu takan full str bir bladeci kesinlikle yatmaz tank gibi olur bende 19 br vardı üstümde full str basılıydı 3 tane sosun silahlı 80 lvl aynı anda dalıp yatıramıyordu yukarıda arkadaşında dediği gibi br si yüksek kalkanların bluesu ile fazla oynamaya gelmiyor ben 19 br kalkanı critical % 100 basarken yaktım hiç akllıma gelmedi br si düşeceği tutarsa tutar tutmazsa tutmaz dedim tutmadı ama bir baktım br 14 e düşmüş o yüzden br 19 ve br 20 shild iyi para eder ve elinde olan charda kolay yatmaz ayrıca o kalkan seninmi bilmiyorum ama o blueları iyi tuturmuşssun şanslı olduğun ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 2 Haziran 2007; 10:50:42 >
  • süperrrr
  • bu ne yaaa elime geçse 2 k ya satarım heralde hiç itemden çakmam bundan sonra herşeyi gelip burda sorayım ben hep npc ye satıyom zamanım olmuyo iyi mi yapıyorum???
  • 500mden bile cok rahat gider
  • bence satma kullan
  • Bu da bnm br 20 kalkan. 72+5 br 16 war ama bu çok daha güzel. O yuzden bunu kullanıyorum +6 yapıyım derken durabilty gitti. Son hali bu blueleri arttırmaya korkuom br düşer die.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.