Şimdi Ara

Fake instagram hesabı nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekçi olsun şak diye kabul etsin herkes stalk yapacağım

• Büyütmesi en kolay olanlar fan sayfaları bence.Herhangi bi ünlünün fan sayfasını ac bikac fotograf paylas ve fan sayfalarıyla gt yaparak sayfayı büyüt.Biraz zaman alıyo tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle hesabı açıyorsun. Sonrasında takipçi kasma uygulamaları var. Onlardan 5-10 tane indir. Hepsinden 20 takipçi gelse 100-200 yapar. Ama sonrasında hemen şifreni değiştir.Çünkü şifreni.bildikleri için takip ettiklerin artıyor. Sonrasında kız profili mi erkek profili mi oluşturmak istediğine karar ver. İsmi bul. Bi üniversite vs ismi yaz. Git 5-10 fotoğraf paylaş. Takipçin 150 üstü olsun. O civarda da birilerini takip et. Hesabını da gizle. Bir de 1 hafta bekle. Yeni hesap yazmasın. Sonrasında takip isteği atabilirsin. Bunlara ek olarak stalklayacağın kişiler sana takip isteği atarsa kabul etme. Foyan ortaya çıkar. Ayrıca birbiriyle bağlantısı olan çok fazla kişiyi de takip etme. Yine anlaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceledenickyok -- 7 Ağustos 2018; 12:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben saat sayfası açmıştım. 10-15 tane saat resmi koydum satılık diye. Birazda takipci kastım.
  • penis büyütücü reklamları ile ilgili aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.