Şimdi Ara

Fake Punch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim soracağım soru fake yumruk ile gerçeğini nasıl ayırt ederiz? Yani ne biliyim ben boks'a gidiyorum karşıdaki fake atıyor bende o tarafa doğru eskiv yapıyorum ama yumruktan kaçamıyorum :( Sorunun bir çözümü var mı yoksa yetenekle mi ilgili ?

• quote:

Orijinalden alıntı: koga_ninjutsu

Arkadaşlar benim soracağım soru fake yumruk ile gerçeğini nasıl ayırt ederiz? Yani ne biliyim ben boks'a gidiyorum karşıdaki fake atıyor bende o tarafa doğru eskiv yapıyorum ama yumruktan kaçamıyorum :( Sorunun bir çözümü var mı yoksa yetenekle mi ilgili ?

sorunun bir çözümü var. en az 8 sg seviyesine kadar wing tsun çalışırsan olayı çözersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harrypottervesırlarodası

quote:

Arkadaşlar benim soracağım soru fake yumruk ile gerçeğini nasıl ayırt ederiz? Yani ne biliyim ben boks'a gidiyorum karşıdaki fake atıyor bende o tarafa doğru eskiv yapıyorum ama yumruktan kaçamıyorum :( Sorunun bir çözümü var mı yoksa yetenekle mi ilgili ?

sorunun bir çözümü var. en az 8 sg seviyesine kadar wing tsun çalışırsan olayı çözersin.

Biraz daha detaylı açıklar mısın ?
  • quote:

quote:

quote:

Vinçine bir ton para verirsen hocaların sana sorunu çözdüğüne inandıracaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• koga_ninjutsu kullanıcısına yanıt
    Fakw yumruk geldiğini anlamak sezi işidir ama her türlü zordur ayak pozisyonu belli eder ama tabiki karşındakinin ayağına bakamazsın dolayısıyla vücut açısından eğiliminden sezmen lazım eskivle kaçtığına göre direkten kaçıyosun ve eskivden çıkmadan yumruk yediğine göre atan kişi kolunu çekmeden vuruyor yani dengesiz vuruyor , eskivden sonra fent çek diğer tarafa aşağıdan zaten karnı veya kafası açıkta kalmış olur patlat uppercutu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Fakw yumruk geldiğini anlamak sezi işidir ama her türlü zordur ayak pozisyonu belli eder ama tabiki karşındakinin ayağına bakamazsın dolayısıyla vücut açısından eğiliminden sezmen lazım eskivle kaçtığına göre direkten kaçıyosun ve eskivden çıkmadan yumruk yediğine göre atan kişi kolunu çekmeden vuruyor yani dengesiz vuruyor , eskivden sonra fent çek diğer tarafa aşağıdan zaten karnı veya kafası açıkta kalmış olur patlat uppercutu.

Yani bunun için belli bir antrenman var mı ?Mesela okulda bir arkadaşım boks falan yapmıyor ama adama fake attığında tepki vermiyor anlıyor fake olduğunu.Vücut açısından eğilimden anlama derken neyi kastediyorsun biraz daha açıklayabilir misin ?
    Yav işte fake atıcaksa vücudunu eğmez ayağını kırmaz nefes almaz yani ciğerleri dolmaz ama böyle bakarak dikkat ederek anlanmaz o sezi kazanman lazım onun için de 1v1 çalışma ama sen yumruk yiyorum diyosun yememek için fake , gerçek hepsinden kaç şimdilik bunun için de ring yaylarının arasına girip fent çalışabilirsin yani özetle fake atma ihtimali yüksek biriyse eskivle değil fentle kaç yapıştır contrayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazing Spider Man 2 Video Game
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yav işte fake atıcaksa vücudunu eğmez ayağını kırmaz nefes almaz yani ciğerleri dolmaz ama böyle bakarak dikkat ederek anlanmaz o sezi kazanman lazım onun için de 1v1 çalışma ama sen yumruk yiyorum diyosun yememek için fake , gerçek hepsinden kaç şimdilik bunun için de ring yaylarının arasına girip fent çalışabilirsin yani özetle fake atma ihtimali yüksek biriyse eskivle değil fentle kaç yapıştır contrayı

Yani sparring yaparak o seziyi kazanabilirim değil mi?

Kazanırsın tabi ne kadar oldu ki başlayalı?

• quote:

Kazanırsın tabi ne kadar oldu ki başlayalı?

1 ay kadar.
  • quote:

quote:

quote:

fake darbeleri karşılamak için hissetmen gerekir. his ise chi sao ile kazanılır. chi sao da wing tsun'da 6-8 sg düzeyleri arasında çalışılır.

Daha dur gadasını aldığım ben de sanıyorum 1 yılı felan tamamladın da öyle soruyosun , sabret zamanla kazanırsın seziyi

• quote:

Daha dur gadasını aldığım ben de sanıyorum 1 yılı felan tamamladın da öyle soruyosun , sabret zamanla kazanırsın seziyi

Arkadaş lütfen yardım et.Bir türlü ilerleme katedemedim.Hep fake yiyorum. Bunun böyle özel bir çalışması falan varsa yazabilirmisin.Bir sorumda profesyonel boksörlerde fake yiyor.Nasıl oluyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.