Şimdi Ara

Faker Ahri oynarken buff mı yedi :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuncu gerçekten çok iyi idi. ama aklıma direk voyboy'un solo topda oynadığı meşhur olaf geliyor. umarım nerf gelmez ama büyük ihtimal ile gelecektir.
  • Ahri ve fizz bu ikisi sezon 3'ün en viable mid heroları.Aynı zamanda ikiside assassin ama vurduğu damageler cidden fazla bu ikisine nerf gerekli ki bugünkü maçtan sonra ahri kesin nerflenicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macı nerden izleyebilirim ,kaçırdım da
  • ahriyi pickleyen takımlar kazanıyor nerf şart kesinlikle nerf yemeli
  •  Faker Ahri oynarken buff mı yedi :((

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

şu faker türk değil allahtan he.

fab fab fab gibi bi ince espri yaptıysan tebrik edicem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Ahri nerf istiyosunuz da , son birkaç ayda oynadığınız ranked oyunların kaçında herhangi ahri fakerın yaptığının yarısını yapabildi ? Ahri gayet dengeli bi hero , nerf gelirse çok büyük hata olur.

Coni ve lethin dediği gibi karşı takım mr çıkarken faker void çıktı , bu süper hamleye + kill + farm + yetenek ekleyince op gibi gözükebilir ama öyle değil , ahri ile herkes böyle oynayamaz , nerf isteyenler bunu biliyosunuz.

Faker gibi olamaz ama bana gelenlerin hepsi taşıdı takımı bir noob bile rahatça oynayabiliyor

• ahri nerf yiyecek zaten o %100 o kaçışı yok ama nasıl vayne nerf yedi ama değişen bişey olmadı en sonun Botrk nerflediler bence ahri nerfi kesmeyecek Deathfire Grasp bile nerflenecek.
  • o kadar feedlenmiş bir syndrada tek atabilir beyler, saçmalamayın. geç syndrayı orianna ile bile tek atabilirsiniz.
  • ben sadece 3 maça baktımda sanki her ahri alan aktı bana mı öyle geldi.faker ı sayma zaten o ayrı dünyada
  • ahri o kadar op değil. skilleri cok hızlı attıgı için o kadar cok hp gidiyor adamın marifeti aslında o
  • abicim mekanikleri skill seti kuvvetli ahrinin başka bir şey degil.
    bi arkadaş yazmış yukarda hangi mid herosunu güzel kasarsan tek atarsın zaten.

ahrinin ultisi charmı tru dmg q su falan zaten bir adım önde başlatıyor.
    champ op degil ama etkenleri op.
  • Stun tutturmak yetiyor damage yüksek bi lissandra ve viktor kombosu da çok vuruyor. Tercih edilmeme sebebleri 3 tane flash'ının olmaması olabilir. Ahrinin vurduğu damage'den çok mobility'si problem oluşturuyor. Adam korkusuzca kule altı yapabiliyor ve rahatlıkla kill alıp kaçabiliyor. Ulti 3 değil de 2'ye düşürülebilir ya da range'i kısaltılabilir.

edit: Viktor brand malzahar oynarken 2 tane flashım olsun ahri'den daha çok iş yaparım. Yani marifet mobility'de, verdiği hasarda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keldervis -- 16 Eylül 2013; 11:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

Ahri nerf istiyosunuz da , son birkaç ayda oynadığınız ranked oyunların kaçında herhangi ahri fakerın yaptığının yarısını yapabildi ? Ahri gayet dengeli bi hero , nerf gelirse çok büyük hata olur.

Coni ve lethin dediği gibi karşı takım mr çıkarken faker void çıktı , bu süper hamleye + kill + farm + yetenek ekleyince op gibi gözükebilir ama öyle değil , ahri ile herkes böyle oynayamaz , nerf isteyenler bunu biliyosunuz.

Faker gibi olamaz ama bana gelenlerin hepsi taşıdı takımı bir noob bile rahatça oynayabiliyor

Katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Faker gerçekten çok iyi oynadı da, ahri de artık nerf yemeli diye düşünüyorum ben

Yarın faker zed oynar onu izleyince de zed'e nerf gelsin dersin. ertesi gün faker fizz oynar onu izlersim fizz nerf yesin dersin.

mantık?

• link atar misiniz mobil icin

• Ahri, fizz, zed, tresh, shen, malphite, kassadin, corki, diana, darius, aatrox, jax,

hepsi nerf yesin kurtulalım. hatta oyuna komple nerf atsınlar. oyunun tadı falan kalmasın. bütün herolar sadece düz vuruş yapsın. herşey eşit olsun.

KOMUNİSTMİSİNİZ OĞLUM LAN SİZ!

• sadece dfg ile offtankları tek comboda indirebiliyorsa bir karakter ona nerf gelmelidir. Yada diğer karakterleri de buf gelmeli ki dengeli olsun oyun.
    Ahriyi keseriz diye banlamadılar, lee faktörünü düşünemedikleri için ahri gene fedlendi.
  • Abicim bi anlamadınız ona nerf buna nerf nereye kadar bakın Ahri assasin Fizz assasin zaten bi kişiyi full combosuyla öldürebilecek herolar napsın Ahri'nin q su 200 mu vursun toplam ondan sonra bune ya Ahri mainimdi artık vuramıyo bırakıyom ben bu oyunu Riot lanet olsun sana tamam beyler her şey Riot zaten millet adamların rolünü okumadan araştırmadan geliyo burda nerf istiyo yani gerçekten ne istiyosunuz beyler ben anlamadım herkes 100 vursun 1v1 ler bile 1 dk sürsün falan mı

İçimi döktüm beyler yeter artık herkes böyle ya Fizz op değil görevine aşırı derecede uygun Ahri de aynısı eğer bir Fizz bana apc iken tek atarsa şaşırmam çünkü görevi anladınız mı eminim artık bunu okuyanlar artık nerf nerf diye ağlamaz yakında hepsi bitecek tekrar Olaf tan falan nerf istersiniz artık

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D16FDCC3E -- 16 Eylül 2013; 12:31:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Nerfleride senin bronz ligine bakarak yapmıyorlar zaten.

Oyuna başlayalı çok olmadı ranked zamanım gelince bronz mu olurum silver mı bilmiyorum da , şöyle laf atanların bi tanesi gold üstü olsun ben de denk geliyim , bi göreyim o günü , sen max silversın büyük ihtimal , aslında çelıncırlıksındır da troll filan geliyodur aynı zamanda.

Yanlış bi şekilde kendinden o kadar emin konuştun ki bu cevabı vermek istedim. Bilmediğin konu hakkında kesin cümleler kurmazsın bundan sonra.

Not: Aklında bulunsun yapılan büyük nerflerin %90'ı turnuvalardan sonra olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordM -- 16 Eylül 2013; 12:32:13 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.