Masaüstüm Neden OneDrive-Personal dizini altında?
Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce PC'ye temiz format atıp Windows 11 yükledim. İki haftadır kullanmama rağmen henüz yeni dikkatimi çeken bir şey oldu. Masaüstümün konumu şu şekilde: "C:\Users\kullaniciadim\OneDrive\Masaüstü"
Onedrive kullanmıyorum, hiç de sevmem. Bu neden bu şekilde kurulmuş? Windows 11'de herkesin ki mi böyle? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Anakart Yandı, Upgrade Yapıyorum.
Asus Crosshair V Formula Z Anakartım yandı. AMD FX 8350 işlemci ve ddr3 ram'lerim de boşa çıkmış oldu böylece. Bu saatten sonra AM3 soketli anakart alacak değilim çünkü. Şimdi nasıl bir yükseltme yapmalıyım, sizden fikir istiyorum.
Casual oyuncuyum, Genelde FIFA oynarım, Assassin's Creed çıktığında onu oynarım ama her gün oyun oynayan biri değilim. Zaten ekran kartım da eski GTX970 ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Benim için multi-tasking daha önemli. Tarayıcıda sürekli 30-40 sekme açıktır, bazen bir kaç tarayıcı aynı anda açıktır. Arkada çalışan başka programlar vs. Genel kullanımdaki konfor ve hız benim için oyundan daha önemli yani.
Diğer bir konu da, ben genelde aldığım şeyi uzun süre kullanmayı severim, en azından upgradable olmasını isterim. Bu açıdan bakınca AM4 bir işlemci alırsam güncelliğini daha çabuk yitirebilir. İleride AM5 bir işlemciye geçiş yapmak için tekrar anakart değiştirmem gerekir. O yüzden 12. Nesil bir Intel işlemci almak sanki daha mantıklı gibi geliyor bana. Çünkü 12. Nesili destekleyen anakartlar 13. Nesili de destekliyor. 13. Nesil de daha çok yeni bir teknoloji. Yani ileride Anakartı değiştirmeden işlemciyi upgrade edebilirim bu şekilde.
Bu konuda fikirlerinizi duymak isterim. Bir sürü işlemci var hangisi bana uygun karar veremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Selam, tuş konumları G300s gibi olan 500 TL altı F/P bir mouse var mı? Yıllardır G300s kullandığım için öndeki tuşlara çok alıştım, mesela sağ öndeki tuşa Alt Tab atamıştım ve yıllardır o şekilde kullanıyordum. Çok büyük rahatlık sağlıyor bana. O yüzden tuş yapısı aynı şekilde olan bir mouse istiyorum.
Şöyle bir program arıyorum
|
|
Arka Planda Çalışabilen Sanal Bilgisayar Yazılımı?
|
Bisiklet Sürmeyi Bilmiyorum
|
GTA V Hang Ten Görevinden Sonra Görev Gelmiyor!
|
Birşey Ram'i kısıtlıyor ama ne?
|
Factory Reset attım şimdi PC telefonu görmüyor.
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 559
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 9.052 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware