Şimdi Ara

Masaüstüm Neden OneDrive-Personal dizini altında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce PC'ye temiz format atıp Windows 11 yükledim. İki haftadır kullanmama rağmen henüz yeni dikkatimi çeken bir şey oldu. Masaüstümün konumu şu şekilde: "C:\Users\kullaniciadim\OneDrive\Masaüstü"

Onedrive kullanmıyorum, hiç de sevmem. Bu neden bu şekilde kurulmuş? Windows 11'de herkesin ki mi böyle? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Evet standart her kurulumda Onedrive ayarları o şekilde. Onedrive'a bulut üzerinden gir mesela, masaüstü resimler ve belgelerim klasörünün oluşturulduğunu da göreceksin.

• One drive ayarlarından Masaüstü, resimler ve belgeler klasörlerinin eşitlemesini kapatırsanız 3 klasörün de C:\Users\kullaniciadim\ altında tekrar oluştuğunu ve windows 10'dan alıştığınız şekilde olduğu görebilirsiniz.

bu işlemi yapmadan önce mutlaka 3 klasörün kopyalarını alın. Eşitlemeyi kapattığınız anda 3 klasöründe boş hale geldiğin göreceksiniz.

Yedeğini aldığınız 3 klasörü C:\Users\kullaniciadim\ içindeki yerlerine kopyalarsanız kullanıma kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

• onedrive kaldırırsan windows bozulur menüler filan dikkat edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.