Şimdi Ara

Fakir Dematic çay demleme makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fakir dematic çay demleme makinası nasıldır? alan, kullanan var mı? almayı düşünüyorum. almaya değer mi? veya bunun yerine başka ne alınabilir?
    fakir dematic

Fakir Dematic çay demleme makinası

• Güzele benziyor ancak alt bölümü plastik olduğundan almak istemedim. Yine Fakir'in siyah ama yanyana duran takımından aldım. Onun su ısıtıcısı çelik ama içi yine plastik, pek bir şey farketmedi dolayısıyla ama görünümü güzel. Demliği ise cam ve bir adet de siyah porselen demlik hediyesi var. Aslında sizin seçtiğiniz daha az yerkaplaması açısından pratik olabilir. Bir de bunların su kaynayınca çay bölümüne kendi çıkan ve demleyeni var ama hangisi bilmiyorum.
  • kendi kendine demleyen işte bu dediğim model. ama ne derece güzel demliyor ve ne kadar sürede yapıyor bilmiyorum. antalya real'de gördüm dün. satıcı kız, tam olarak bilmiyor.
  • Çoğu birbirinin aynı ama Sinbo tercih edilebilir.Beko'ya baktım 140 tl ama 120 ye veriyorlar.Sinbo daha güzel porselen demlikli ve de 90 tl.Bir de kireç için filtresi var üstelik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hassan01

Çoğu birbirinin aynı ama Sinbo tercih edilebilir.Beko'ya baktım 140 tl ama 120 ye veriyorlar.Sinbo daha güzel porselen demlikli ve de 90 tl.Bir de kireç için filtresi var üstelik.

Bende bundan vardır. Kireç filtresi falan hak getire. Alttan su kaçırmaya başladı tamir edeyim dedim parçaladım o an aldığıma dahada pişman oldum çok dandik. O paraya değmezmiş haberiniz olsun.
    Ben bugüne kadar Beko, Tefal ve Sinbo denedim en uzun kullandığım Tefal oldu fakat olnunda al kısmı zamanla paslandıç Elektrik aksamı problem yapmaya başladı bende attım. Kısacası son 5-6 yıldır bu markaları denedim. Şimdi gözüm Fakirde ama üstte başka demlik kullanırsak problem olur mu diye düşünüyorum. Çünkü üst demliğe suyu silikon bir conta ile üst demliğin arkasındaki delikten gönderiyor. Üst demlik alt kettle sıkı geçme ile giriyor.

Denemekte fayda var...

• açıkcası ben çay demleme makinasından vazgeçtim gibi
    fakir için konuşuyorum; real'de inceleme fırsatım olmuştu. küçücük delikten buhar demliğe ulaşacak ve buhar demlikte yoğunlaşıp su olcak ve çay demleyecek. uzun zaman gerektirir gibime geliyor.
    normal çelik çaydanlığa devam edicem şimdilik, buna ayıracak parada kalmadı zaten (çamaşır makinası aldım)
  • Alllah Allahhh... Arkadaşlar 1995 te aldıgım İHLAS ÇAYMATİK tamamı çelik...Tabanı elektrik aksamının içinde oldugu ksım bakalit
    kaç kez kulpunu kırdım...termostadı degiştirdimm..Üstünün bakaliti kırdım...Servise götürüyorum Takıp veriyorlar..Kaç lira ? 5 Lira, 7 Lira....Sapasaglam çalışıyor. benden bu kadar bozuldum derse yine .İhlasın yenilerinden alacagım 75 Lira..tamamı çelik...Bundab Vazgeçemiyorum. ....Her sabah akşam çayımızı demliyor..Yemek için sıcak su ihtiyacını karşılıyoruz...Tamiri çok kolay ve ucuz.. Servise götürüp 2 saat sonra alıyorum...Bunca yıldır 3 kez servise gittim...Düşürüp kırdıgım bakalit akşamı degiştirdim...Bir defada termostadı söktüm, bozdum...Gittim yenisini takıp verdiler...Çok ucuz.....BUNCA YILDIR REZİZTANS ASLA BOZULMADI...EN ÇOK HOŞUMA GİDEN OLAY....sapasaglam çalışıyor...Çok memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 20 Şubat 2009; 19:13:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinbo sakın almayın.Zamanla içi kireç tutuyor ve enkötüsü ise alttan su kaçırıyor.Ayrıca çayı demleme pozisyonuna aldığımızda şebekede elektriği bozucu etkilere sebep oluyor.Benim oda Ups var mutfaktaki sinbodan dolayı uğultular meydana geliyor
  • arzumunda güzel modelleri var tavsiye ederim.
  • Ne alırsanız alın....Suyun kaynadıgı gövde çelik olsun....Sıcak su ve plastik, sıcak su ile abs, sıcak su ile bakalit.....iyi degil...kanserden korkuyorsanız....Korkmayan varmı ? Bilmiyorum.....MUTFAGINIZA PLASTİK ASLA SOKMAYIN...BİRDE TEFLON TAVALAR, TABAKLAR, FALAN... Cam ve porselenden şaşmayın....Kırılmasın derseniz çelikten şaşmayın...Kab kacak, çanak ne varsa...Cam, porselen, çelik olsun....Saygılarımla..
  • ekonomik olsun derken sağlımızdan oluyoruz,evet taşkafa kardeşime katılıyoruyorum,bu satırları yazıyorum ama bir yandanda çekiniyorum bizim çavuş olmamızdan kaynaklanıyor galiba (Bobita) bozuluyor puan arttırmak için yazmayın diyor adeta,ne işimize yarayacaksa bu puanlar ?bu forumun gizli görevlisimi var nedir anlamadım gitti.
  • Kaç dakikada demliyor çayı?

Ayrıca çayı demleme olayını biz kendimiz yapabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 6 Mayıs 2012; 20:02:07 >
  • Bilgisi olan yok mu ya da kullanan?
  • Alkor Alüminyum çaydanlık ve küçük tüp ikilisinden hayatta vaz geçmem
  • Konuyu hortlatmak bana nasip oldu :)

fakir dematic çay demleme makinasını (çelik olanını) tam yedi yıl kullandım. Suyu alttaki su haznesine, çayı üst demliğe koyuyorsunuz, su haznesi ve demlik tutacaklarını üst üste birbirine hizalıyorsunuz su ısındıkça üstteki demliğe sıcak suyu aktararak 15-20 dakikada demliyor. Yani siz çay demlemiyorsunuz makina demliyor. Çayın rengi,tadı ve kokusu güzeldi.

Bendeki bozulunca servisine götürdüm maalesef yapamadılar ve ne yazık ki piyasada da bulunmuyor. Benzeri bir makinada yok. Bir satıcı bu ürünün sorunlu olduğunu zamanında çok şikayet olduğunu söyledi . Şu anda bende iyi bir çay makinası arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.